![]() |
Mevsimlerden hüzün,
Aylardan hicran, Günlerden ayrılık, Saat yokluğunu henüz geçmiş... ................ Çıkarıp kalbimden atamasamda, Sarılıp ruhuna yatamasamda, Her an yanında olamasamda, Sanmaki yaşayamam bu aşktan sonra... Sanmaki ölürüm ben senden sonra, Sanmaki günyüzü görmem bir daha, Çok güneşler görür yaşlı gözlerim, Senin kadar sıcak olmasalarda... Sen ilkbaharsın,mis kokular saçarsın, Minicik yüreğinle,çok sevdalar yaşarsın, Bir gün olur bu sevgiyi ararsın, Bıraktığ |
Bir tanem!
Son mektubunda : "Başım sızlıyor yüreğim sersem!" diyorsun. "Seni asarlarsa seni kaybedersem;" diyorsun; "yaşıyamam!" Yaşarsın karıcığım, kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgârda; yaşarsın, kalbimin kızıl saçlı bacısı en fazla bir yıl sürer yirminci asırlılarda ölüm acısı. Ölüm bir ipte sallanan bir ölü. Bu ölüme bir türlü razı olmuyor gönlüm. Fakat emin ol ki sevgili; zavallı bir çingenenin kıllı, siyah bir örümceğe benzeyen eli |
Sensiz hayat ben için zindan oluyor
Sen yanımda olmasan bile Seni bir defa görmek bana yetiyor Seninle konuşamasam bile Sesini bir defa duymak bana yetiyor Seninle bir gün geçirmektense Seninle bir ömür geçirmeyi tercih ederim yani Bana ölmeden önceki son dileğimi sorsalar Kesinlikle hiç düşünmeden Senin yanında ölmek istediğimi söylerdim Hayatım da kimseyi sevemedim senin kadar Senin için döktüğüm göz yaşlarımı kimse için dökmedim Senin üzüldüğü şeyler kimse benim kadar üzülmedi |
Toprağın suyu özlediği gibi,
Çiçeklerin baharı gözlediği gibi. Arının balı gizlediği gibi, İşte öylesine özledm seni. Bahar mevsiminde bir yel gibiy Güzel çiçeklerde bir dal gibiydin. Derede coşan bir sel bibiydin, İşte öylesine özledim seni. Kollarımda seni bulmak isterdim, Her akşam yanına gelmek isterdim. Sarmaşık misali sarmak isterdim, İşte öylesine özledim seni. Her an dokunmak isterdim san Ne olur birazcık umut ver bana Öpmek istiyorum kana kana, İşte |
Umuduma GelmİŞtİn Sen Benİm,
Belkİ De TÜm Dualarimin KabulÜydÜ Senİn AŞkin. Her CÜmlede Adin, GÖzlerİmİn Her DaliŞinda Sana Hasretİm Ve YÜreĞİmİn En Kuytu KÖŞesİnde Bana BiraktiĞin İzlerİm Var. Umuduma YakiŞan Tek Mevsİm Bahardi. Ve Sen,baharin En BÜyÜk CoŞkusuyla Geldİn Bana. Şİmdİ HerŞey Sana Daİr... AldiĞim Nefes, GÖrdÜĞÜm Yerler, YaŞadiĞim Şeyler Ve Hayat... Hayatimi Adadim AŞkima. İlk GeldİĞİn Gİbİ Bİr Bahar AkŞaminda.... |
Bir çocuğa vuruldum
Tutulup kaldım Gözlerimi ondan alamadım Seni seviyorum dedim Çıkma teklifi ettim Ama o ne yaptı Beni bir köşeye attı Çıkma teklifimi kabul etmedi Beni red etti Ama ben ne yapıyorum Hala peşinde koşuyorum! |
Nefret nasıldır?
İfade et Sanki benden ediyormuşsun gibi Aşkını ifade et Nasıldır nefret? |
yıllarımı verdim sana kıymetimi hiç bilmedin
mahçup ettin onu buna birkez olsun güldürmedin beni tam bir yıl önce sen beni yıktın dağıttın zalim mutlu musun şimdi senin yüzünden tam bir yıldır ölü gibi yaşıyorum bugün içiyorum kimseler dokunmasın bana çünkü bugün yıkılışımın yıl dünümü bügün içiyorum bu sefer sevgilim serefine değil ********liğine içiyorum bu sefer şerefin için değil ********liğin için kaldırıyorum kadehimi (((Asİ RüzgaR))) |
Seni cookkkk sevıyorummm.sen benım herseyımsın.her zamanda oyle
kalacaksın.hayatımın anlamı,nefesın,ugrunda herseyden vazgecebılecegım sevdıgımsın bunu hıc bır zaman unutma.Senı tahmın edebılecegın kadar deıl tahammul edemeyecegın kadar cokkkkk amaa cokkk sevıyorum.... SENI SENSIZ YASAMAK EN KOTU KADER OLSA GEREK,EY BENIM HASRET KOKAN SEVGILIM,BU AYRILIGA DAYANIRMI BU YUREK...GEL DESEM GELIRMISIN?ÖZLEMIMI YUREGIMDEN SILERMISIN?A |
sana söyleyecek yok hiç bir sözüm,
senin yokluğunda görmez oldu kalp gözüm. Gitmeden sana son bir sözüm! Ne olur gitme KAHVE GÖZLÜM. sen varken bahar yeşillğiydi benim özüm, aşkım kelimesiydi tek sözüm. senin yokluğunu arıyor iki gözüm, ne olur gitme KAHVE GÖZLÜM. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.