![]() |
Gel dola kollarını boynuma bırakmamacasına...
Bır sıcak nefes ver,buz tutmus dudagıma... Gel hayat ver hayat damarlarımdakı akan kana bıtanemmm emrahımmm |
Senı yazacagım,senlı sevdamı yazacagım... Senı şiirlerle
anlatacagım... Benı sen eden benlıgını,senı ben eden benlıgını,yüregını,emegını,gülümseyen gözlerını,dılınden dökulenlerı,ruhunun güzellıgını,cesaretını,sevecenlıgını yazacagım... AŞKIMIZI HAYKIRACAGIMMM... SANA ASIGIM HAYATIM |
Bazen Bİr Ürpertİdedİr Sana Olan Özlemİm
Bİr AkŞam Sefasinda,gÜneŞ BatiŞinda BaĞrima Ilik Ilik Esen RÜzgarda. Bazen Bİr KÜÇÜk ÇocuĞun SevİnÇle GÜlÜmsemesİndedİr Sana Olan AŞkim, Sende BulduĞum MutluluĞun Aynasidir GÖrmek İstedİĞİnde. |
Zincirlenmiş kökleri
Kıraç aç anaç toprağına Sonsuzluğunda bir başına Bakımsız susuz Gül gibi filizlenen kır çiçeği Kır çiçeğim Susuz yaz Kendisiyle kendinde Ateşler içinde bulmuş Umut ve tevekküle Tutunmuş kır çiçeğini Kurumuş Kırılgan gül bedeni Dökülmüş yaprakları Boynu bükük Kuru bir dalın nefesine bile hasret Yalnızlığıyla yalızlıklarda Yaz biter Ölür Susuz esintisiz çaresiz Çiçekleri düşer Kendi duvaksız boşluğuna İter tohumları an be an onu ölüme K |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık |
Gözlerindeki derin bakışlara yazıyorum bu gece,
Ellerim sana dokunurcasına dökülüyor sözcükler kalbimden, Anlamlı hale getirmek için bakışlarını Evet o benden kaçırdığın gözlerini düşünüyorum. Sonra öyle dalıyorum ki hayallere, Sanki şimdi yanıbaşimdasin, Sanki saçlarınla oynuyor gibi oluyorum. Her bir halini her bir halime katarak yazyorum, Meğer ne çok eksiğim varmış, Beni tamamlayan sensin, Tamamlayacak olan da sen olacaksın. |
Son defa dön gözlerime bak
Unuturum diyorsan git,elimi bırak Hadi sil herşeyi,hatıraları yak Yeter ki sevdiğim,gözlerime bak. Zaman unutmana yeter mi? Yıllar siler mi kalbindeki o izi? Ben alışırım hasretine,sen git! Sevmek zaten bana günah Yeter ki son kez gözlerime bak. Dön de bir bak bana, Bahar bildiğin gözlerime. Güneş bildiğin şu tene dokun bir kez. Hani yanardı için? Hani titrerdi ya bakışların? Nerden esti bu ayrılık rüzgarı üstümüze Değer mi sevdiğim? |
sana senden habersiz hiç hissettirmeden
küçük öpücükler vermek isterdim bu kocaman sevgide sana ait tertemiz küçük anlamlı öpücükler tenimde tenini hissetmek isterdim arzularımla bir gece yaşamak her gece yanında uyumak ve o sabahlarda birlikte uyanmak beni küçük öpücüklerle uyandırmanı isterdim kocaman sevgimde küçük öpücükler senden bana armağan olan kalp atışlarımı hızlandıran yeni bir dünya kurmak isterdim senle senin ellerinle yeniden başlasak tertemiz ve hiç dokunulma |
Gözlerim karsi pencereye dogru bakiyor
Gözyaslarim sel olmus bir bir akiyor Dügünü oluyor bugün sevdigimin Canimdan,baska herseyi verdigimin. Cok sevdik ne yazik ki ayirdilar bizi Bu mutlulugu cok görüp seni ellimden aldilar... Herkes gitti dügün salonuna Baskasi oturmus sevdigimin yanina Onun gözleri yaslarla dolmus Belki oda benim gibi kahrolmus Yüzükleri takarken bana bakti O bakis kalbimin icini yakti "ASKIMIZ BITTI" der gibiydi. Aglayarak basini öne eydi... Daya |
Senİ Öyle Sevdİmkİ AŞin Damarlarimdakİ
Kan Gİbİ DolaŞiyordu BÜtÜn HÜcrelerİmde Sen Hayatimin Anlamiydin Ümİdİm Yarinimdin Sevİyordum Senİ HİÇ Kİmsenİn SevemİyeceĞİ Gİbİ Sen Yetİnmedİn Tertemİz Sevgİmle Belkİde Layik GÖrmedİn Benİ Kendİne Şİmdİ Soruyorum Sana Mutlumusun? EĞer Mutluysan Dİlerİm HerŞey GÖnlÜnce Olur. Ama Merak Edİyorum Senİ BÖylesİne Mutlu Eden Nedİr? İstanbul Sokaklarinda Tur AtiĞin Son Model Arabalar Mi ? Yoksa Evİnİn Her KÖŞesİne KoyduĞun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.