![]() |
Kimseyi sevmedin yar diye
Beni de kabul etmedin sevdamıda Nedenini söylemeyi gerek bile Görmedin anlatacak o kadar çok Şey vardı ki oysa kelimelerin Yorulacağı dilim de tüy bırakmayacak Ama sana göre gereksizdi yalandı Sevdanın gerçek adı tabi bende yalancı Oluyordum hemde büyük bir yalancı Seni sevdiğim sana bağlandığım çok büyük Bir yalan biraz beni anlasan oysa sende Severdin ben gibi delice yaşamaya Heveslenirdin sadece sevdan için yaşardın Bu hayatı katlanırdın her tür cefaya |
Benim aslında hergün bir yerde aglayan
Yagarak üstüne benim sana dokunan Arasıra gözyaşım Seni düşündükce akan İnanma yağmur degil,benim o her an yagan Hep ben oluyorum Yüregimin beni götürdügu yere giden Kimi zaman poyraz oluyorum Belkide meltem bazen Bircok kişiye rastladım Ama görmedim benim gibi seven İnanma rüzgar degil,benim o her an esen Her sabah umutlarla kalkıp benim dogan Benim seni ısıtan üşümemen için ısı saçan Öldürdü tüketti benisenin bu aldırmaz sevdan İnanma g |
içinden bir tren geçmeyecekse öpme beni
öpme dışarısı bir tür bantlı kıç korosu ellerin metinler arası ilişkiler yumağı, sakın öpme beni kökünden tutup haykırmayacaksan bu arsız, kibirli karanlığın öpme beni yakamdan düşüreceksen alnındaki şöleni aklıma ilk gelen şeyin sen oluşunu bilmeyeceksen öpme kaskatı kesilmiş bulutlar, ikide bir ilikleyip durma beynimin işlerini, bu yaklaşımın hiç uzak değil öpme beni öpme kıyamet çiçeği takmışsın da saçına koşup duruyorum tepelerine, |
Gİtme Ruhum!!!
Sen Yokken Hİcran DÜŞer Bu Şehre... Gİtme Sevgİm...! Sen Yokken İsyan DÜŞerİm Bu İsyan Gecesİne... ÖlÜrÜm... Sen Yokken!!! SevdİceĞİm |
Bİr Nasİhat:kendİne Dİkkat Et.
Bİr Rİca:sakin DeĞİŞme! Bİr Dİlek:benİ Unutma... Bİr Yalan:senİ HİÇ Sevmİyorum... Bİr GerÇek:senİ Çoook ÖzlÜyorum... |
Sen SÜtlaÇ Kadar Tatli,
Lahmacun Kadar Sicak, ÇİĞ KÖfte Kadar Yakici, Dolma Gİbİ Çekİcİ, Bulgur Gİbİ Asil Ve İÇlİ KÖfte Gİbİ MÜkemmel Bİrİsİn... |
Açmaz artrık bendeki sevda çiçekleri
Soldu hepsi birer birer. Gözlerimden akan yaşlar, Acılarıma çaremiki, Dindirirmiki,gözümdeki yaşları. Aşkı bulmak zor olsada Elden bişey gelmez,ayrılıklar sonunda. Giden bu gönülden gitmek isterse. Ne çare ,ne fayda... senin onu sevmen yetmezki. Zor gelsede ayrılık... Bu gönül AŞKI için bunada katlanır. Yanlızlık, acı,keder hep bana uğrasada. Geriye kalan bir yaralı kalp, Ve büyük bir YALANNNN...... |
Ne Dİl Yeter Senİ Anlatmaya
Ne GÖz Kiyar Sana Bakmaya Ne Ellerİm Dayanir Sana Dokunmaya Ne Kollarim Uzanir Senİ Sarmaya HİÇ ÖmÜr Yetremİ!!! Bİr Sen Bulmaya Bİtanesİ... |
Sana Ne Demelİyİm Bİlmİyorum,
GÜneŞİm Desem GÜneŞ Batiyor, Hayatim Desem Hayat Kisa, GÜlÜm Desem O Da Soluyor, Sana Canim Demelİyİm... ÇÜnkÜ Bu Can Senİnle YaŞiyor...... |
uğurlayamadım seni,arkandan bakamadım
sonbirkez boynuna sarılıp,kokunu içime çekemedim oysa ne çok istemiştim giderken yanında olmayı ne çok istemiştim sen orada şafak sayarken bende sana kavuşmak için şafak saymayı evet sen orada şafak sayıyorsun özlediklerine kavuşmak ümidiyle senden habersiz bende şafak saymaktayım ama senden bir farkla... sen sevdiklerine sarılabilmek için, bense bir kere de olsa seni uzaktan görebilmek için! gücenmiyorumama buna, acı çekmiyorum inan gurur duyuyo |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.