![]() |
Köhlenmiş bir karanlıktayım
Her köşede bir bitiş anı Benliğimden silinmiş bir hatıradayım İşte bu sensizliğin zamanı Nereye kadar gider bu yorgun düşmüş ben Ölümüne kadar mı istesem Bensizliği bağırarak yıkarmısın sen Senin için bilinmezliklerdeyim bir bilsen Şu anda rıhtımımın son noktasındayım Sen ile sensizliğin gölgesindeyim Son anına kadar ölümüne yanındayım Sigaramın son nefesinde seni söndürmekteyim |
kÜçÜk BiR çOcUgUn koRkTuGu gİbİ kOrKtUm
hEp YaNlIzLıkTaN..BiR sAnA iNaNdIm SnDe BıRakTıN gİtTiN BeNi DiNMiOr GöZlErİm bEa y@L@nCı YoKlUgUn aVuÇLaRıMdA CaMPaRçAsI SIKtIKçA AvUçlArIM KAnIyOr sIKtIkçA cAnIm AcIyOr nEdeN bEa YALANCI !!!! |
sen benim herseyimsin kalp atısım nefes alısım sen ile görür bu gözler
sen ile cıkar bu dilden güzel sözler sana hiç yalan söylemedi bu gözler sen beni anlamadın anlamak istemedin her sarkı sözünde sen varsın sanki her yagmur yagdıgında gözlerin aklımda olmadıgın tek gün olmadı sensizlige bu yürek dayanmadı ne olur evet de sensizlige dayanacak gücüm kalmadı |
Rol değil bu
Onu gerçekten seviyorsun Jale ye inanma Damlamasın o Aşık oda Aşkından yanıp ölüyor Lale getirdi sana İnanmıyorsundur sen ona Hani gözler yalan söylemezdi Aşık işte sana Nasıl inanmasın sen ona |
Eskiden seni seviyordum
Yok oldun birden gönlümden Ümidimi kesmiştim Perişan olduğum gün |
Ben sana aşık oldum
Eminim sen beni sevmedin Lan inanma ne yapıyım İyi sen bilirsin Seni seviyorum inansan iyi olur canım aldın başına bir bela!!! |
Fark etmez kim olursan ol
Adına şiirler yazacağım Resmine bakıp ağlayacağım. Uzaklara bakıp. Kaybolacağım. |
canımdan çok sevdiğim kişi beni oynattı
bana yalan söledi onun için ölebilceiğim insanmeğer beni hiç sevmemiş yıkıldım sizz bunu okurken ben çok uzaklarda olcamm gidiyorum elveda... seni çok sevdim bitanesi |
Anlamazsın yar
Seni seçti bu yürek Gökyüzü yıldız olur Yıldızlar umut olur Ben yalnız çaresiz bitik Sen anla aşka yenik Sevdiğim uzak durma Yüreğim yanı başımda Al canım senin olsun Bırakma yarı yolda Sevdalar senin olsun Umutlar seni bulsun Ben sensiz çaresiz yorgun Aklarım helal olsun Bir gün bir gün karşıma çıkacaksın Gözlerin dolacak deliler gibi ağlayacaksın Yağmurdaki ilk buseyi Yüreğimdeki o büyük sevgiyi Asla asla unutamayacaksın Çünkü çünkü |
Neden anlamadın beni?
Sana olan sevgimi, Senin için yaptığım güzellikleri. Oysa ben her zaman seni sevmiştim. Neden bakıyorsun bana öyle? Hala anlamadın mı beni? Senin için yanan yüreğimi, Her dakika senin için atan kalbimi. Oysa ben her zaman seni sevmiştim. ahmet çetinkaya (Canim.net ahmet çetinkaya şiirleri) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.