![]() |
Sen hayatla hayalin bir olduğu yerde
Asla unutulmayacak asla vazgeçilmeyecek Asla ölmeyecek asla doldurulamayacak Asla dolmayacak bir boşluksun Bir ateş gibi parlar aşkın kalbimde Ve yine ateş gibi zayıflar Ama güneş gibi Asla sönmez asla erişilmez Hayalin bir melek gibi dolanırken zihnimde Hep aynı parıltıyla hep aynı tebessümle Gözyaşlarım süzülür gözlerimden Senin için ama umutsuzca |
Özlemek yalvarmak gıbıdır.Sevgısız gulmek aglamak gıbıdır.Nerede ve
nasıl olursam olayım,SENIN gıbı bır SEVDIGIMIN oldugunu bılmek,BENIM ICIN YASAMAK GIBIDIR ANLIYORMUSUN BITANEMMM NEFESIM... GÖZBEBEGIM BENIM |
Aramiza Yetmez Ulucamİ Mİnaresİ Bİzİ Ancak Ayirir BakirkÖy
Timarhanesİ.sevgİlİm Ben Senİ İnek Gİbİ Sevdİm Sende Bu Sevgİyİ Katir Gİbİ Teptİn.sevgİlİm AŞkinla BaŞim Belada Senİ DÜŞÜnÜrken UyumuŞum |
Hanİ Severde Sevİlİrsİn Ya
Aramadan Ötesİnİ,boŞverİrsİn Gerİsİnİ Nasil,ne Zaman OlduĞunuanlamadan GeÇer Hayat İnsanlarin GÖzÜnde. GÖremedİĞİnde Mavİ DÜŞlerİ Feryat Etmek Gelİr İÇİnden... Esmer,hÜzÜnlÜ O Kiz Gelİr Aklina Susarsin!!! Ötesİnden Bİrİcİk SevdİĞİne... |
bir gün yatsan rüyaya dalsam
hiç uyanmasam sonra birden bire sevgilim gelse bana sarılsa yürüsek sahilde dolaşsak kırlarda sonra birden bana o lafı sıfıldasa ALLAH ım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda velilik olsun |
bir gün dertler ülkesine dalacaksın
ve aklına geleceğim aşkım gelecek aklına sevgim gelecek yüreğini ismim dile gelecek çiçeklerde ve beni nasıl üzdüğünü anımsayacaksın pişman olacaksın geri dönmek isteyeceksin fakat çok geç olmuş olacak seni rüyalarından bile çıkarmayan kız artık yok bu sonsuzlukta ölüm bir gerçek olmuştur ona bana son lafını söylerken nasıl korktuğumu hatırladın mı sonra nasıl gittiğini sana karşı olan hislerimi nasıl yok ettiğini hatırladın mı sonra gözler |
Sen Gİdersen Ney Eylerİm Ardin Sira
Korkarim Artik TÜm Sahte GÜlÜŞlerden Korkarim Ayazli Şavaklarda Tut Kİ Yİne Geceye KariŞti HÜzÜn Yİne Bİr AŞkin Hazİn Sonu Bu Gİtme Gİtme Bu Defa Benİ Sensİzlİkle Terk Etme Yalin Ayak Çiplak Bİr VÜcuttan İbaret DeĞİldİ Sevda Bİz Tutkundur Massallar Bİzİ Yazar Resİm Karelerİnİ AŞkimiz Doldurur Du DÖrt Duvara Yazardim Adini Sensİzlİk Nedİr Bİlmİyor HİÇ DÜŞÜnmÜyordum Oysa Şİmdİ O SoĞuk BoŞluktayim Yar Tut Ellerİmİ Tut Ne Olur Barİ Bu Sefer Gİtme Gİtme Gİt Me |
ayrıldıgımız günkü gibi
aglıyorum senin için resmini nerde görsem dışımdan biti desemde kalbim hep senin sensizlik bana bir ölümgibi geliyor bedenim hayata ruhum yok oluyor her geçen günsensizlikden yüregim yanıyor ....... aşkım seni çok seviyorum ..... |
Sevgİ Sabir İster
Sevgİ YÜrek İster Sevgİ Umut Demek Sevgİ Mutluluk Demek Sen Benİm Sabir TaŞim Sen Benİm YÜrekten SevdİĞİm AŞkim Sen Benİm MutluluĞumun KaynaĞi Sen Benİm Hayatimin Son DuraĞi |
KaŞlarin Yay Gİbİ,
GÖzlerİn Mavİ Ay Gİbİ, Kalbİn Bembeyaz Kar Gİbİ, AŞiĞim Sana Delİler Gİbİ. İÇİmde SÖnmeyen AteŞsİn, Heryerde Bulunmayan ÇİÇeksİn, AŞkinla Sevgİmİ YeŞertensİn, Canimdan Çok SevdİĞİm Bİr Meleksİn. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.