![]() |
GÖzlerİnde Artik YaŞ Olmayacak,
GÜl YÜzÜn HİÇbİr Zaman Solmayacak, Senİ Seven Kalbİm, Artik Hep Senİnle Var Olacak. Kader Dİyerek Avutma, Ne Olur Benİ Sevİyorum DÜnyalar Kadar Senİ, İÇİmde TaŞiyorum AŞkinin AteŞİnİ DÜnyalara DeĞİŞmem Bana Olan Sevgİnİ. |
Nasil Sevdİm Senİ Bİr Bİlsen
EŞİn Bulunmaz Bİr Meleksİn, Sevgİn YÜce Bulunmaz EŞİn, Ruhumu Aydinlatan Yegane IŞiksin İnce Zarİf Duygu Dolu Şensİn Nazlisin GÜzelsİn Tek SevdİĞİmsİn. ÖlÜmsÜz AŞkinin Esİrİyİm, Zor Gelİyor Hasretİnİn BekÇİsİyİm, Ayirmasin Kader Bİzİ Tek DİleĞİm, KavuŞtursun Rabbİm Bİzİ Tek İsteĞİm, Issiz ******* Çekİlmİyor Sensİz, Neyleyİm Sensİz Olan Sahte DÜnyayi. |
Hayat Bİr Su Gİbİdİr,
Durmaksizin Akip Gİder. Zamanla YaĞmur Olur YaĞar, Zamanla Sel Olur CoŞar. Sen Benİm İÇİmde Bİr IŞiksin, Ruhumu Aydinlatan Meleksİn, Hayatimin NeŞe KaynaĞisin, MutluluĞumun Son DuraĞisin. Kanimda Canimda Aklimdasin, En Zor Animda Yanimdasin, Sesİnİ Duyar Rahatlarim, GÜl YÜzÜne Bakar ÇaĞlarim. Yeter Artik Bİtsİn Bu Hasret! KavuŞmak İster Sana Bu YÜrek, Ölene Kadar Yolunu Bekleyecek, Sevİyorum İŞte Gelecekk Gelecekkk!!!!. |
bir hayal diyarında yaşıyorum
sevda dolu mutluluk dolu yaşam dolu üzüntü nedir bilinmez acı nedir bilinmez bu diyar sevdayı bilenlerin diyarı aşkı bilenlerin ve sevda acısı çekenlerin hayatı ve yaşamın ne demek olduğunu bu diyarda anlıyorlar işte o an bir kelebek gibi yüzleri rengarenk gülücük dağıtıyor HAYALdiyarları sadece GERÇEK SEVGİYİ BİLENLERİN DİYARIDIR GERÇEK SEVGİYİ BİLMEYENLER BU HAYAL DİYARINI GÖREMEZ |
ilk deil ama son aşkım ol öle kal bende senden öncesini hiç yaşanmamış
sayayım |
Seni gökteki yıldızlara benzetiyorum.
Onlar kadar temiz, Onlar kadar güzel, Onlar kadar bakılmaya değersin. Ama onlardan bir farkın var: Onlar milyonlarca Sen BİRTANESİN |
(a)y Kiskaniyor GÜzellİĞİnİ.
(y)ildiz Dayanamiyor IŞiltina, (n)ur DaĞitiyor GÜlÜŞÜn. (u)mut Verİyor BakiŞin, (r)ahatlatiyor VarliĞin. |
daha kac gunu geceyı sensız karsılayıp ugurlamalıyım..
ne kadar daha sabır gostermelı,yureklı vede sakın olmalıyım.. sensız uyandıgım her gun buyuk bır bosluk, hıc kalkılmayacak bır yıkılış.. sensız gecelrım dıpsız bır kuyu misali... yuzumde kı bu mutluluk maskesını daha ne kadar tasımalıyım.. daha ne kadar polıanna olmalıyım bılmıyorum.. nasılda yalanmıs senden öncesi.. sevınclerım huzunlerım.. yalancı baharlar yasamısım yıllarca.. sen yoksun ya hıc bır seyınde anlamı yok gozumde.. |
Hayallerİmİn Ve RÜyamin
En GÜzel Aninda Benİ Birakip Nasil Gİttİn!!!!!!!!!!! Tamda Sana Öyle BaĞlanmiŞtimkİ Azimdan Çikan SÖz Hep Ayni Oldu Bİzİ Yanİ İkİmİzİ Bİrtek ÖlÜm Ayirir...... Şİmdİ Kesİn ÖlÜmmÜ Dİyosundur? Evet ÖlÜm Benİ Senden Bİrtek ÖlÜm Ayirir Sevdalar Bu Kadar Kolay DeĞİl Be GÖzbebeĞİm İnsan BaĞlandimi Bİr Kez BaĞlaniyor Ve Asla Kopmamak Şartiyla Ben Sana Öyle BaĞlandimkİ GÖzbebeĞİm Senden Asla Kopamam Sevdalar Kolay Bulunmaz |
bir gün bir arkadaşım bana sordu:
sen hiç aşk acısı çektinmi dedi? durdum ve dona kaldım ne diycemi bilemedim... çünkü şaşırmıştım bu soru karşısın da ne diycemi bilemedim... ve ağlamaya başladım çünkü bende aşk acısı çekmiştim.... sevdiğim kişi için gerekirse herşeyi yapardım ona sonsuza dek bağlanmıştım... am o benim sevgimi hak etmedi ben yaklaştıkca o uzaklaştı ve söylemeye dilim varmı yooo bir gün sahilde yürürken sevdiğimi aradım ve çağırdım ama o işi olduğunu söledi ben doğal kar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.