![]() |
Birgün sende anlayacaksın..
Kalabalıklardan kaçıp, Dizlerini karnına kadar çekip ağlayacaksın! İşte o an özleyeceksin.. Eski sevgilini değil, Pili bitmiş oyuncak ayını... Yanından ayırmadığın saflığını.. Sen de birgün anlayacaksın O küçük kız çocuğu değilsin artık.. özlem duyacaksın çoğu şeye.. mesela, tel sarar kızıma tel sarar diyen babana... Benzemeyecek hiç bir erkeğin gözleri Ve özleyeceksin kendini... O küçük kız çocuğu değilsin artık.. Ama birgün sende anlayaca |
BEN SENİ SULAR GİBİ SEVDİM
Gözlerinde yıldız görüntüleri Yüzün bir ay olup doğuyor geceme Yer altı suları seninle daha serin Göğsüne can yürüyor bitkilerin Sen şimdi endamlı bir lâle olup Geçiyorsun kalbimin içinden Ey bahçemin hercâi menekşesi Ah hiç yorulmayan dünya ecesi Vurulduğum serin ırmak sendin Eksik yanımı sen tamamla Bir şarkı dökülsün dudaklarından Kalbimin ateşinde gül topla Saklandığın bu dağın ardında Anla ki batan bu kızıllık Akşamın bu erguvâni rengi |
BİR GÜN İSTANBUL
Güzeldik biz, öyle öğretmişti atalarımız Bir Afrika göğü kadar geniş Ceylan gibi güzel bir yüzümüz vardı Aya bakıp gülümserdik gizlice Bu saati kim bozdu? Heyecanlı nal seslerini tarih yapıp Karacaahmet’te Ölümün mahremiyetini bozan adam Barbar bakışlarıyla Fotoğrafımızı çekiyor şimdi Bizi bir kere daha öldürmenin hazzını Kendine saklayarak Şapkasına binip tramvaya biniyor Fatih suskun Suları kurumuş çeşmelerin |
SENİN İÇİN
Kalp yorgunsa kurur hayat Aynalar pas tutar Şehrin âsî çocukları Unuturlar göğe bakmayı Bir kuş uçmayı bırakır Irmakta sular durulur Bir şarkı biter Gelir ejderhanın yedi kanatlısı Parklarda güz serinliği Kaybeder bütün sevincini Bütün çocuklar Unuturlar çiçek adlarını Sen olmazsan Kim sağar yaralarını onların Gel ve bağrımızda aç Çoğalsın suyu sarnıçların Denizler korsanların olsun Şapkalar kadınların Başkalarını unut şimdi Beni çoğalt rüyâlarında |
EYLÜL KIZI
Sen eylülde doğdun Hüzün bahçelerinde adın kondu Bitti yaz aşkları Bitti sarı sayfalar Sen baharı hiç görmedin Gözlerinde hep hüzün bulutu Vakit geceydi Yıldızlarla aktın içime Yolun buraya çıktı Seni rüzgârlar getirdi bana Gelip kıyılarıma vurdun Bense kendi düşlerimde Dilimde hüzzam bir şarkının ritmiyle İçimde yangınlar büyütürken Aynamda seni gördüm Uzun bir gecenin içinde Kimsesizdin kırılmıştın yorgundun Deniz resimleri çiziyordun defterine Sevindim v |
Seni tanımak kadar bişey olamaz.Sen benim tanıdığım en,
mükemmel insan değil bir meleksin,tertemiz bir kalbin ve dünyalara değer güzelliğinle sen bir cansın canımsın. AŞIĞIM SANA GÜZEL GÖZLÜ MELEĞİM, SEN BENİM YAŞAM KAYNAĞIM, MUTLULUK PERİMSİN. BÜTÜN MUTLULUKLAR VE GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN. BİTANEMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!. |
Gitme dedim
kararlı gözlerine son kez bakarak... Bilirim inatçıydın Biliyordum Gideceksin.. Ama dilime yapışmıs 3-5 harflik yakarışımı Duyurmam lasımdı kulaklarına ... ''Gitmee'... Gitme Çünkü anlamı kalmaz bu şehrin... Gitme razıyım binbir vurusuna.. Gitme Çünkü Kaybolurum.. ''Gitmee''... Gittin Gidişine binbir kılıflar uydurup .. Sahteliğine birkaç arsız küfür savuruyorum... Cinnet saatlerini susturup.. Sonsuza dek uyuyorum... |
Sen...Yüzümdeki gülüşlerin,ellerimdeki terlemenin,yüreğimdeki deli
atışın sebebi...Her gece uykum,her sabah güneşim.Yıldızım,ay'ım,akan kanım.Bitmeyen masalım.Bahçedeki çiçeğim,çiçekteki rengim.Gökyüzüm,denizim,mavim sen... Sevdamın adresi,aşkımızın menzili,içkimdeki tat,yaşadığım hayat sen...Sebebim,niyetim,geleceğim,geçmişim,bilinmezl iğim,belirsizliğim,kararlılığım,kararsızlığım sen...Bitmez yolculuğum,sonsuzluğum.Sen,gözüm,elim,yüreğim... |
şimdi tut ellerimi düşmeden karanlıklara
kolay olan belki de konuşmaktır şu anda uyandırmamak için seni yıllanmış rüyalarında bırakıp gitmek mi lazım seni bensizliğe senin bensizliğin senelerce varolurken ben hep sende uyandım vakti geldiğinde belki alaylı rüzgarlarla savruldum ama belli etmedim sevdiğimi hiçkimseye lanet olsun şu belkilere,belki de bile bile şahitlik ettim gidişine ağırdan,biterek,küskün ve isyankar kim anlar ki beni dinletmem ki söylemediklerimi |
örtmek gerek bu külleri
dökmek gerek kalan gururları susmak lazım gidişlere yine bakmadan,yine sormadan okuyup unuttuğum hikayeler gibi bir anlatımlık masallar gibi sadece birgün belki hatırlarsın diye beceriksiz ve taştan kalbimle ılık gözyaşları dökerken bu sayfalara ne olur ki birgün de ben yağsam bu şehre taşsa tüm nehirler,vursa dalgalar bendlere aşsa tüm engelleri aşk biliyorum unutmazsın beni sen sen sakince,korkusuzca bağışlarken sevgini ben çok önceleri eriyip biten bedeni |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.