![]() |
Sewmek aslında zamanını wermektir
Zaman aralarını doldurmak deiL Aynı düşüncelerle uyanmaktır Ve aynı tadı aLmaktır yaşananlardan Uğraşmak,çaba harcamaktır.. UğraşıLmaya değersin Zaman harcanmaya.. Sen BENİMSİN.. Şimdi we sonra . Olsanda olmasandaaa... |
Bıktım artık böle yaşamaktan
Seni sensiz yaşamaktan Ya sen dön geL. Ya ben gideyim başka diyarlara Bu yürek nasıl dayanır bu acılara Kimlere nasıl inanır artık SEN gittikten sonra! Bak şimdiden özledim seni Hadi gel artık yarım bırakma beni... |
Ay ParÇasi Gİbİ Yarİm,
Bakmaya Bİle Kiyamam, Senİnle Bİr ÖmÜr Varim, En GÜzel Duygulari YaŞamaya. Isirsam Beyaz Kollarini, Öpsem Kirmizi Yanaklarini, Sarsam Bedenİnİ Kollarima, Yİnede Doyamam AŞiĞim Sana. Bİtanemmmmmmmmmmmmmm!!!!!.. |
Gitme, bırakma beni yüzüstü
Tek umudumu da tüketme İki kişilik yaşadığım her anı Esirgeme benden Saklama güzel yüzünü Bırak ellerim hep awuçlarında kalsın Gitme, bırakma beni yüzüstü Yaşattığın heyecanlarada acılarada Öyle ihtiyacım war ki Beklemelere, bekletmelere. Dünyanın öbür ucunada gitsen Kalbini bırak başucumda Güzel gözlerini bırak yanıbaşımda Gitme, bırakma beni yüzüstü Sen yokken öyle mutsuzum ki Öyle boş... Öyle cansız.. İnsan saatlerce bakar mı aynı yere |
İnsan öğreniyor herşeyi zamanla
Büyüdükçe gözyaşı dökmeyi Acıyı.kederi.. Hayat tozpembe giderken. Birbakmışsın yapayalnızsın Kimsecikler yok yanında Dostum dediğin hiç kimse yok Hani seni sewen senin için, Herşeyi göze alabildiğinisöyleyen eski sewgililerin warya İşte onlardan eser yok... Gülmeyi unutuyor insan zamanla Acılar sıradan gelmeye başlıyor, Nefret kaplıyor yüreğini Kalbini acıtan ne warsa kim warsa Hepsinin canını yakmak istiyorsun Sonra bakıyorsun kii, Bir zamanlar |
Hayat Bana ÖlÜmÜ BaŞka Tanitti
GÖz YaŞi Keder Dİe Anlatti Sirtindan Vururlar Dİe AĞlatti YaŞamadan Ölenlerden Sen Olma Bİr Tanem... Kalbİn Kirilir Ayna Bİle Yar Olmaz Sana SevdİĞnİn Kollari Kefen Olur Yanma El Bİle AĞlar Sen Sakin Kanma YaŞamadan Ölenlerden Sen Olma Bİr Tanem... Bunuda Ben Yazdim Orjİnalİne Saygi............. |
Sana Bu GÜn Kefen Dİktİm Çeplİ Oldu.
Al Elİne Sİlahi Vur Kendİnİ Desem Yapamazsin Bu YÜzden Çeplİ Yaptim Kefenİ Kiyamazsin Sen Canina At Cebİne GÖtÜr Yanina.... |
Sensiz geçen günlerim haram oldu.
Beni bırakma bebem... Yüregim acı veriyo artık bana, Umut kırıntıları yetmiyor sensizlige , Kokunu özledim, Dudaklarını özledım, Yalvarırım geri dön bebem... Şimdi yoksun belki, Şunu bil seni bir bekleyen var. Şeni bir seven var bebem... O dudaklarını söyle kimse öpmesin, Okalbi söyle kimse kanatmasın, O benim bebem benim kalacak... |
bakma ellerimin çatlaklığına
ben gölgesiz boz kırlarda doğdum yıllara sığmayan özlemlerim var ben dağ adamıyım kentlere yabancıyım benim köyümde yanık tezek kukusu eser türküler söylenir pınar başlarında güneş her sabah önce bana doğar çünkü ben adıyamanlıyım çevremde 4 mevsimin izi var arkamda ıslak mendilini sallayan bana inanan bana bel bağlayan uykusu yetik anamla babam birde sevdalım var ben dağ admı onlarla güçlüyüm senki şehir kızı gününü gün ederken biz yaşamı yarınlara s |
sevmek bulanık bir denize dalmaksa,güllerin çilesi sararıp
solmaksa,son çağre ağıran saçlarını yolmaksa geriye ölmekten başka ne kalır..sevmek meyhanede içmekse sarhoş olup sokaklara düşmekse,sevipte kavuşamamaksa,geriye ölmekten başka ne kalır..sevmek birine bağlanmak demekse,sevmek kar gibi güneşte erimekse,sevmek gülü dikeninden ayırmaksa geriye ölümden başka ne kalır,BE GÜLÜM............ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.