![]() |
AŞki Buldum Derken
Ellerİmden UÇup Gİdecek Bİr GÜvercİn Bİr Marti Mİsalİ Ellerİmden UÇup Gİdecek Ben Ellerİmİ Kenetlesemde AŞkim İÇİn ÖlÜrÜm Desemde Bİlİrİm Kİ; AŞk Bİr GÜn Ellerİmden UÇup Gİdecek Korkma Ey Sevgİlİ; AŞkin Ellerİmden UÇup Gİtsede AŞkindan Bana Kalani Yanİ AŞkinin Acisi Kalbİmden HİÇ Bİr Zaman Çikamayacak Ve Ben Son Nefesİm De Bİle En Aciyi Duyguyu AŞki BirakmayacaĞim AŞkim AŞkini Asla BirakmayacaĞim. Ya Sen??? |
Göze çarpan ilk kurşun, kurşun değildir
benim sana olan aşkım ölümlü değildir. sanma ki gönülden ağlıyorum GÖNLÜMÜN ALAKASI YOK... AĞLAYAN GÖZBEBEĞİMDİR.... |
Sonsuzluğa bak benimle olurmu canımı çalan sevgilim,
Sonsuzluğa bakan rüyaları gör benimle, Uzaklardan doğan güneşin parlaklığını bana benzet olurmu, Çıldırasıya sev beni bulutun rüzgarı sevmesi gibi, Elimde ellerinle sar beni tıpkı gökyüzünün bulutları sarması gibi, Hiç bırakma olurmu ne olur hiç bırakma, Sonsuzluğa bakan o yolda sadece beni gör olurmu tıpkı benim seni gördüğüm gibi, Gözyaşarını sil demiyorum bu sefer sana, Ağlama demiyorum, Ağla hıçkırarak sesinin en ulaşılmaz yerle |
Sensiz her zamanki gibi, mutsuz, huzursuz, ve yanan bir kalbe
sahibim. Sensiz içimde her zaman bir?eyler eksik, biraz tebessüm, biraz sevgi, ve sen. Ve seni geri istiyorum, gözlerini, gülü?ünü, ve ellerini. ----------saliheye--------- |
Sevgilin olmalı...
...yanında huzur bulduğun... ayrı geçen anlarında onu düşündüğün yada bir dostun olmalı... sen gizlice sevmelisin.. o bilmemeli nasıl sevdiğini... aşık olmalısın delice... özgürce.. korkmadan söylemelisin sevdiğini.. ve hiç kimse umurunda olmamalı öyle bir sevmelisin ki... bıkmalı ayrılıktan... onsuzluktan... mutluluk olmalı birde... senin gözlerinde başlamalı... onun yüreğinde bitmeli cümleler... düşünmemeli yarını... hep bugünde olmalı... kaçırmamalı güzelli |
K???n so?uk bal?ktan günlerini say?yorum a??mda.O yaza hiç
dönülmeyecek!O ba?lat?lmam??, o varsay?lan ortas?nda ya?anm?? sevdayak?lmam?? bir mum gibi akl?md****esik a?z?yla sular? e?riltenbo?aza kar?? durup da oralar?n ku?u yal?çapk?n?n? hecelemi?tikbeyaz bir yelkenli gecesiyle sular****???n vurgusu aç?k, ba??ms?z bir ses,esiyor bize de?meden, bizden almadanhiç u?ramad???m?z bir yerlerden do?ruca.Uçuyor cinsiyetin kindar a?z?yla.?bret olsun diye savuruyoruzaklara bir meddücezir haritas?n?.Ne uza |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif...
Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü... Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin... Yaşadıklarını kar sayma Yasadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün... Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma herşeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. |
Sevgi ile nefret aras?nda
?nce bir çizgi vard?r. Tutku ile a?k aras?nda, Kal?n bir çizgi vard?r. Umut ile isyan aras?nda, Tutkulu bir a?k vard?r. Mutluluk ile hüsran aras?nda, Vefas?z bir sevgili vard?r. Nefret ile saplant? aras?nda, Bencil bir a??k vard?r. Sevgi ile nefret aras?nda, ?nce bir çizgi vard?r. ?nce çizgi, Sevgi ile nefreti, Tutku ile saplant?y?, Umut ile isyan?, Mutluluk ile hüsran?, Nankörce ay?r?r. ilyas |
Dinle Beni?ark? söyleyerek doland?m
Avrupa’n?n üzümleri ve rüzgâr aras?nda, Asya’n?n rüzgâr?. ?nsandaki ve hayattaki en iyi ?eyi, o dünyasal ?irinli?i, o temiz bar???, toparlad?m yolumda gayretli bir toplay?c? gibi. Topraktaki en iyi ?eyi burada ve orada kald?rd?m a?z?ma ?ark?mla: rüzgâr?n özgürlü?ü, güvercinler aras?ndaki bar??. ?nsanlar dü?man görünüyordu, fakat ayn? gece örttü onlar? ve ayn? ayd?nl?k uyand?rd? onlar?: |
Sevgi;
katlanmak ilgilenmek beslemek cesaretle yakla?mak ödün ve özveride bulunmak bir de payla?mak ise e?er ben seni sevmenin de ötesinde seviyorum o zaman…! A?k; yaln?zl?k sensizlik çaresizlik yetersizlik acizlik tutkuya tutsak olmak ve bir de ac? çekmek ise e?er ben sana a??k olmaktan da öte a????m o zaman…! Sevda; çekmek ta??mak aramak bulamamak ula?amamak ve bir de karanl?kta gezmek ise e?er sevdadan da öte, b |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.