![]() |
sevdim seni be
yalan değil benim aşkım sen hiç aşkın ne demek olduğunu bilirmisin bilemesin sen çünkü sen hiç aşık olmadın ki aldatılmanın ne olduğunu bilirmisin bilmesin be allahsız sevdim seveceğim seviyorum..._? söz=BYKEKİN BEN BİR KİTAP SEN BİR HECE...._?_?_ |
kokusuna hasret kaldığım sevdiğim
gözlerine bakmaya doyamadığım sevdiğim acına yüreğimin dayanamadığı seviğim <<<<<<<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<<<<<<<<<< ne yaptım kader sana nasıl bir acı verdim sevdiğimin acı haberini duyurdun kulaklarıma duyamadım konuşamadım diyemedim dağlar taşlar sevdiğim gözümün nuru helalimi kahpe kurşunlar aldı diyemedim |
Elime son kez aldim kagit kalemi,
Bu sana son mektubum. Postaci son bir kez haber getirecek Benden sana. Canim bilirim aldirmazsin hiçbirseye, Ne sevgiye ne de hislere. Simdi elimde bir sigara var, Bugün çok içtim. Bilirim kizacaksin, "Içme demistim" diyeceksin, Ama ben yine ayni cevabi verecegim: Dertliyim. Son kez bu kalp derdinle dolu. Bu mektubumda Seni ne kadar sevdigimi Özledigimi yazmayacagim. Artik degistim ben. Senin umursamaz tavirlarindan biktim |
Bu olayı bir gazetede okumuştum.Aklıma geldiği zama tüylerim
ürperir.İçene kapanık bir delikanlı vardır.Hergün işten çıkınca parka arkadaşlarının yanına uğrar.Birgün gittiği parkta çok güzel bir kız görür,ve yanında gidip oturmaya karar verir.Cesaretini toplayıp dediğini yapar.Kıza merhaba oturabilirmiyim der.Kız gülen bir yüzle tabiki der.Ve orda konu ilerler delikanlı kızın yanından ayrılırken telefon numarasını ve bir daha buraya gelip gelmeceğine sorar.Kız ben hep burdayım,ayrılırlar.Delikan |
seni bildim gözlerimle seni gördüm sevdiğim
bir sana tutundum zor zamanımda senin acın en büyük acııydı yanar kavurur beni unutamadım sen şimdi kara toprakta tutamadığım ellerini toprak mı sardı sevduğum bakmaya kıyamadığım gözlerine o içten gözlerine hasretim hasretim ah bir gelsen ecdel girdimi aramıza bilmiyorum ama bir bild ğim sey var ben seni çok seviyorum |
Umtlarım var hala
Senden yana Sen gelecek geri Dönecekmiş gibisin benim Elimi tutup alıp götürecek gibisin sen nerdesin ey sevgili gel ne olursan ol gel al elimden bu şişeleri kurtar beni acıların karanlıkların içinden çek çıkar beni tut elimden gidelim götür beni gittiğin yere isterse mezar olsun yeterki sende ol yanımda S.E.V.D.İ.Ğ.İ.M |
Sen HİÇ GÖrmeseydİm
Senİnle TaniŞmasaydim AŞkimi Fİlİzlemeseydİm Ne Olurdu KarŞilaŞmasaydik.. Şİmdİ Ben Sana AŞik Oldum Ama Sen BaŞkasina AŞik KavuŞamicaz HİÇ Bİrzaman Ama Şunu Bİl Senİ HİÇ Unutmucam!!! |
Bu şehir seni bana hatırlatıyor.
Kalkıp yürüyorum sahil boyunca. Her bakışında seni hatırlatıyor kaldırımlar bana. Adını ilk kazıdığım bank ilişiyor gözüme. Bakıyorum adına doya doya ve sonra saate bakıyorum saat bile aldatıyor beni o dakikalarda. Deniz tüm sinsiliğiyle dalgalanıyor yüzüme. Bense boş bir kayık gibi dalgalanıyorum ağır ağır güneşin battığı yere. Yerdeki buzları görünce bakışların geliyor aklıma ve bir of çekiyorum karanlığın başladığı yere. Ne kadar diye soruyorum bir dem |
Saf,temiz duygumla sevmiştim seni
Sevgimi unutup,terk ettin beni. Bulamadım beni gerçek seveni, Ben, seni unutup kalbime gömdüm. Benim için hiçsin, artık sen öldün. Seni unuttu bile, kalbim ve gönlüm. Yanan bir mumdun sen eriyip,söndün Artık yoksun seni kalbime gömdüm. Bırak bu sevgi kalbimde uyusun. Sevgim mahşerde sana hesabı sorsun. Dün ne isen, bu gün sen yine osun Beddua edemem, belâ bulursun. Sen,benim için yaşayan ölüsün Virane bahçemin solmuş gülüsün. Belki de beni se |
yağmuru sevdiğini söüyosun
yağmur yağınca şemsiyeni açıyosun güneşi sevdiğini sölüyosun güneş çıkınca gölgeye kaçıyosun rüzgarı sevdiğini sölüyosun rüzgar esince pencereni kapattıyosun işte en çok bundan korkuyorum çünkü benide sevdiğini sölüyosun..._? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.