![]() |
neler yazmadım şu deftere,senden sonra ve senleyken de...
Mutluluğum, sevgim,aşkım ve bunun yanında keder de... Şimdi neler yazmak isterdim sana, yüreğimdeki sitemle, Fakat biliyorum ki; anlamayacaksın gene... Seni cümlelere sığdırmakta güçlük çekiyorum, Herşeyi anlattım da; sana geldi sıra fakat anlatamıyorum... Gözlerim ufak çocuklar gibi seni arıyor, Kalbimde beni dinlemiyor, vefasızlığını anlatamıyorum... Hasta olduğun an geldi şimdi aklıma, Yüreğim acırdı... sana belli etmezdim ama, Sanki kanser olmuşsun gibi korkuturdu beni Kanser değildin, ufak bir griptin aslında... Şimdi ben hastayım, peki sen niye aramazsın? Bilmiyorum halini seninde,bilmem hasta mısın? Aramam seni sevgili; Benim olmayışın varken sesini duyunca nasıl dayanırım...... |
Aslinda,
Ben Sevgİyİ Bİlmezdİm, Senİ SevmİŞtİm, Sen Benİ Sevdİn Dİye, Ben, Senİ Senİnle SevmİŞtİm... SevdİĞİmİ Bİlseydİn Sdİye............ |
senı sensız yasamak ıstemıyorum ne olur gerı don sewdgm senı cok
sewıyorum sensız yapamıyorum inan bana hergun uzuntuden bın defa olup dırılıyorum ya gel al canımı bır defa oleyım yada gel we gıtme hasretınden oldurme benı ne olur yalwarıyorum senı coook sewıyorum |
seni özledim
yanlızlık ağır basıo bu sehirde yanımda sen olamalısın kimse olmasın bıraksınlar beni senle bıraksınlar yanında olayım sadece senle her defasında bırakma beni yanlızlığımda kaybolmama izin verme ne olur tut ellerimden herkez yanlız bıraktı beNi sen sevdiğim GİTME yanlız bırakma beni bu sehirde al kollarına ısıt kalbinle dur dinle seni seviyorum GİTME nEolurur bir kez daha seni seviyorum de beni bırakma GİTME |
Buralar karanlık,güneşim sen yoksun.
Ümidimsin hasretimsin haberin olsun. Şahidim Allah,bu can sende son bulsun. Rüyalarımı süsleyen ilkim ve sonumsun. Aşkımıza dil uzatan Allahından bulsun. |
seviyorum artık kuşları böcekleri çiçekleri
birde seni seviyorum şimdi kimseyi sevmediğim gibi caddelerde yürüyor kaldırımları seviyorum beni sana getiedikleri için şimdi birde sabahları seviyorum çünki sabahlarımda sen varsın biliyorum artık kendimide seviyorum bilmediğim o kadar çok şeyi biliyorum şimdi seninle en baştan alıyorum geçmişi |
Hak ettiğini bulanlar...
Evet size sesleniyorum, sevgiye özlem duy(a)mayanlar Hepinizi kutlarım. Zoru elde ettiniz. Tebrikler. Sevgiye ve sevmeye dair o kadar çok şey var ki hayatta... Sevgiliye ve sevmemeye dair, Çok şey var... Yaşamasını bilenlere, acıtmadan sevebilenlere, kusursuz sevgilisini bulabilenlere ve ufacık şeylerden mutlu olmasını bilenlere selam olsun... |
Sevgin, gözlerin, sözlerin
Kaşların, saçların, taçların Hepsi sende kalsın; istemiyorum Bende hiçbir anlamı yok bütün bunların Ve daha nice sayamadıklarım; senin olsun Ben vazgeçtim Sevginden ve sevgimden Varlığından ve yokluğundan Bu gece senden vazgeçtim Adı mutluluk mu bu ızdırabın İstemem öyleyse Bıktım, usandım bu sonbahar aşkından Ve o kurumuş sevgi pınarlarından Ciğerlerin cıgara; gönlün para; ömrün palavra Yüzüne vurmuş bile; kapkara |
Çok seviyordum seni o gün
Ki seni ilk gördüğüm Hiç sevmiyorum seni bu gün Ki aşkımız bir kördüğüm |
Dedik ki yağmur ol gel
Söndür şu sevda ateşi Dedik mi rüzgâr ol gel Güldür şu sevda ateşi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.