![]() |
Yüreciğimde fırtınalar kopuyor şimdi
Ki sen asla göremezsin Parçalanmış; şimşekler çakıyor Ve sen asla bilemezsin Bu çocuk artık uslandı; sessiz şimdi Gezer durur, avare avare Her dem oldu bir gece, sensiz şimdi Sitemim terkedilmiş işte o yâre Bu duygular sensizliklerle dolu şimdi Gözlerim yaşlandı yine Ki yüklü bir yağmur bulutu sandım Ve ben yine yalnız kaldım Seni düşündükçe çıldırıyorum şimdi Beynimi kemiriyorsun derinden Sanarım ******* çok uzun artık |
bütün siirler hap aynı seyi söyler butun sarkılar aynı seyi soyler
askı ben askı soylemem bn seni için olumu yazarım olumu soylerim ben seni sevmiyorum ben sana tapıyorum çunku sen sevilecek biri degil sen ugruna olunecek sana tapılacak birisisin... |
Hayata Deger Bİr Yasam
Sevmeye Deger Bİr Ask Ve Dostlugadeger Bİr Arkadasliktan Asla VazgeÇme Ne Eksİk Ne Fazlasini Ara Ve Senİ Uzenle Asla Ugrasma |
Dİlek Agacinadan Yİne Senİ Dİledİm
ÇÜnkÜ Senİ Çok Özledİm |
Bak ay sana gulumsuyor
Yıldızlar seni özledim diyor Hepsi bana seni soruyor NERDESİN... Gece karanlık üşüyorum Derdimi aya anlatıyorum Herzamanki gibi seni dusunuyorum NERDESİN... Artık sabah oluyor Gunes benim için doğuyor Sensiz birgun daha başlıyor NERDESİN... |
Ucundan Tutarak...
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam" demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin O'nu sevdiğinden. Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini... |
ey gökzünün parlayan yıldızı merhaba sana seni dağlara sordum
gösetrmediler seni ormanlara sordum bilmediler seni yollara sordum yol vermediler seni yıldızlara sordum yıllar sonra aramızda kayıp sana döner dediler |
Adını kurutulmuş bir gül gibi kalbimde saklıyorum,
senden uzakta sensiz yaşıyorum, ne sesin var, nede kokun. hangi günahım bu yokluğun. |
Bazen o kadar yalnız oluyorum ki
Duvarların bana seslenişini duyuyorum O kadar savunmasız kalıyorum ki Hep acı çekiyorum Kendimi o kadar boş hisediyorum ki Senin aşalık ******** sevgine muhtaç kalıyorum O kadar bıkıyorum ki hayattan Kendime ölüm cezası veriyorum |
yazmak istiorum ama mısralarım artık güzel degil
siirlerimi yazamıorum cümlelerim bile benden uzak biri var aklımda seviomuyum bilemedim galiba sana siir yazmıcam aska yazmıcam dengesiz duygularıma yazıcam bugun yorgunum kalbim yorgun özlemek güzelmi sizce?? yada ask uyumlu olmakmı? sizce ben cokmu kötüyüm???? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.