![]() |
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum...
nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin... Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir... Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine... Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? |
seni hep sevdim yaz kendini anlatırken yaprak
yapprak günlerne çabuk akıp geçti sevgilim yüzyıllar geçti sanki aradan yollar yollar boyunca yan yana hangi yokuşu çıktıysam seninle kuşlar uçuştular saçların dan seni hep sevdim sevimli şaşkınlıklarımın o yazdan |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma,
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı, Belki de küskün renklere , Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım, Sensiz soluyorum anlayacağın, Mavi mavi ölüyorum. Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak, Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... ama bunu ne zaman anlıyacaksın bilmiyorum |
Ya zamanından çok erken gelirim
Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi Mutluluğa hep geç kalırım Hep erken giderim mutsuzluğa Ya herşey bitmiştir çok tan Ya hiçbirşey başlamamış Öyle bir zamanına geldimki yaşamanın Ölüme erken sevgiye geç Yine gecıkmişim bğışla sevgilim Sevgiye on kala ölüme beş _____________________Aziz Nesin |
Birgün anlarsın hayal kurmayı
Beklemeyi ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kaldıysa yırtar atarsın O zaman Bir çiçek büyür kalbinde kendiliğinden Seni sevdiğimi bir gün anlarsın |
Senin gözlerinin içine bakarak LİSELİ
Sana söylenmesin istediğin iki kelime Seni SEVİYORUM demek ise BAK!!lisesi aşk acıda ister sevilmelte sen seveniin ihanete sivelenin kahbece terkedensin LİSELİİİİİİMMMMM |
DÜŞLERİMDE KALDI SEVDAM
Gökyüzü zifiri karanlıkken,pembe bir dünyada elele bu sevdanın içindeydik senle... Ve birlikte sonsuz olmaktı temennimiz. Çocuksu düşlerimiz vardı,sadece ikimizin olduğu... Zamanda uzun,yaşamda kısa olan bu aşkta; En güzel sevinçleri,en güzel anıları paylaştık,sevdaya dair çok şey öğrendik. Sevmeyi,gülmeyi ve terk etmeyi öğrettin bana,yaşamın sevince anlam taşıdığını gösterdin... Sevdim seni ! Can verip yollara düşecek kadar, Kimsenin gücü yetmeyeceği |
çocuklugumdan kalmadır eski bir yara gibi.
çünkü saatlerce göge bakamam artık. bir saat işliyor içimde, biraz daha yabancı oluyorum kendim için biraz daha unutkan. ama uçurtmayı vurmasınlar... yagmur yagıyor. bugulu pencereden bakıyorum gökyüzüne. yoksa yalan mıydı? o tahta kızak, bütün yeryüzünü dolaştıgımız o süpürgeden atlar evden kaçışlarımız... ya o çocuklugumun lekesiz düşleri? hani gökkuşagıyla, bulutların üstüne tırmanıp; o koca devin misketlerini çalacaktık seninle. hay |
Mutlu ol
Senden bana kalan tek hatıra gülüşünmüş Sende hatıra oldun gülüşün gibi bende Hatıraların kalbimde kalbim ise Sende gezerken şu fani dünyada Bendeki seni sendeki kalbimi Bulmaya çalışırken cekip gidişin Hemde bir hiç uğruna Ne bensiz nede kalbimsiz yaşayamazsın Sen giderken ben yaşlı gözlerle seni seyrediyordum sevdiğim senden habersiz ağlayan gözlerimi senden saklayarak haykırdım sensiz kaldığım güne sevdiğim sonuçta sen gittin beni yalnız bıraktın ben her g |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.