![]() |
Seni Ararken
Sigaram olmasın elimde! İsyankâr şarkılar dolaşmasın dilimde! Göz yaşlarım akmasın geçmişime! Yeni bir sayfa açayım seni ararken... Beynimi kemirmesin düşünceler. Bizimde yolumuza serilsin güller. Kendi halinde yaşasın gölgeler. Yeni bir güneşle doğayım seni ararken... Öyle yaşadım ki aşkını! Deli olmakmış bunun mükafaatı! İtemem bir gülücük sadakanı.. Çilelerim rüzgarla savrulsun seni ararken... Zaman zaman karıştırdım zamanları!!! |
Seni beklerken
Bitmiyor hasretler... Anlamsız geliyor seneler... Kendinden geçti ümitler... Sevdam diz çöküp; Yollarını bekler. Gözlerimde ki ışıltıya, Karanlıklar yağar Bekleyişlerim azar! Uykusuzluğum yalnızlığımla, Rüyalarına dalar. Kalmamışsa senden bir umut; Ne çıkar, tahtım tacım olmuş(!) Felek vermişse ayrılıktan bir komut; Neye yarar dört mevsim bahar olmuş(!) Yaşama sevincim varsa!!! O da senin sevdan olmuş. Buz tutmuş engeller, Sevda terimle çözülsün. |
Seninle Olmak
Sana emanet duygularım İhanet etmezsin sanırım Öpüş tenimle Yoksa yarım kalırım yarım Senin yüreğinde ki kıvılcımı Bir anda olsun alevleyemedim Öpüş hislerimle Yoksa neşelerimi terkedeyim Niyetim her zaman sevdaya Cayarsam umutlarımı taşla Öpüş hatıralarla Yeter ki yaşananları unutma Gözlerimin içine bak Baharımı ışıltınla yak Öpüş yeşilliğimle Yeter ki hazanları anma Yılların yorgunluğu Üzerimden gidiversin Öpüş çilemle Ne olur riyakarlığa bel bağl |
Sensizliğin Hayali
Açılmadan biçilen sevgi filizleri Utanan gönüllere gitmeyen aşk sözleri Yaşanmayan sevgiyi hatırlatır mı? Masum hatıranın bildikleri. Heceme sürülen sensizliğin hayali... Fırsat bırakmadın kendini sevdirmeye Romans besteledim yosun tutmuş kalbine Duvar ördüm aşkının çaresizliğine Asabi oluşum beni bilmediğine Şarkılarıma güfte olan sensizliğin hayali... Nemli gözümden akan yaşın nerde mendili Gamlıyım neden olmuyorsun teselli |
Serdim yollarına
Ne dünüm oldu ne de bugünüm Ne neşem ne de hüznüm Sayende virane oldu gönlüm Al! Dikenlerinden tutup gülleri; Serdim yollarına... Büyümedim sevdanın yücesiyle Küçüldüm duygularının derdiyle Ömrüm eş değerdir divaneyle Al! Azraile hediye edip canımı; Serdim yollarına... Cehennem mi aşkın cennet mi Mizanım kurulmuyor Hesabım sensiz verilmiyor Al! Mahşerde sevaplarımı da; Serdim yollarına... |
Sevdamın Hidayeti
Yabancın olmuşum hiç anlamadan!.. Uğruna kor olan yüreğim sönmüş(!!!) Dudaklarından bir öpüş almadan! Çılgınca arzular yabana dönmüş. Çakıl çakıl olmuş zümrüt gözlerin!.. Tılsımı çözülmüş maskesi düşmüş(!!!) Nasıl da beyhude olmuş sözlerin! Ha varsın ha yoksun hasretim küsmüş. Neşeyi unutup hayata küsmek. Sana köle olup ömrü inciltmek. Emanet bedeni boş yere üzmek. Bir zavallılıkmış seni yüceltmek(!!!) Bu benim sevdamın hidayetidir. |
boş düşüncelere daldım son günlerde
seni unutabilmek için merakta etmiyor değilim seni deliler gibi özlüyorum hatta yokluğunla yok oluyorum şimdi birtek sana itiraf ediyorum bu kelimeleri söyledim diye açıma sakın bana en çok bu koyar işte yaralı bir aşığa sen yinede sevme beni söyleme beni sevdiğini nasıl olsa alıştı bu deli yürek acı çeke çeke bu hayat bitecek bitti işte biliyordum sonun geleceğini son bu olsa gerek........... |
Sevmek Kavuşmaktır! Sevebildiysek!..
Sözleri tatlıca derebildiysek Herşeyi paylaşıp serebildiysek Şu canı sevdaya verebildiysek Sevmek kavuşmaktır! sevebildiysek!.. Gönülden gönüle olmuşşsa sıla Ne çıkar!ayrılsak bedenden yana Bizler aşka etten kemikten sıva Sevmek kavuşmaktır! sevebildiysek!.. Biz bize köprüysek tuzaklar yılgın Sabrı üzmediysek düşmanlar bıkkın Şükre küsmediysek uzaklar yakın Sevmek kavuşmaktır! sevebildiysek!.. Özleri aslınca çözebildiysek |
Şehid ecdadım
Selam olsun sana´´ şehid ecdadım´´!.. Huzurum,onurum,şerefim,şanım... Kutsal hediyendir cennet vatanım. Özgürlüğümüzdür, akan kanların... Meram naciz kalır mücadelene! Kelam aciz kalır yüceltilmene! Alem hayran kalır şehadetine! Milliyetimizdir, akan kanların... Selameti sensin al bayrağımın. Berketi sensin kan toprağımın. Sefaleti olmaz ki vatanımın. Ziyafetinizdir, akan kanların... Dinim o zaman tam varsa vatanım. Dilim fikrim yarım yoksa vatanım. |
Tereddüt Etme
TEREDDÜT EDİPTE ACABA DEME!!! KAPILAR ARDINA KADAR AÇIKTIR... TATLI UYKUMUDA SAKIN DÜŞÜNME! IŞIKLAR SABAHA KADAR YANIKTIR... KÜTAHYA Aralık 2002 Gökhan Er |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.