![]() |
Küsmüştüm hayata
Ölmek istiyordum adeta Birden çıktın karşıma Daha da beter oldu dünya Karanlık çöktü dünyama... |
sana elveda mı ASLA!!!
Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda.. |
KeŞke
KeŞke GÖrmeyseydİm O GÜzel GÖzlerİnİ Vurulup AŞik Olmasaydim Dİllerİne Hayatimi Yikip Gİtmeseydİn KeŞke Sevmeseydİm Senİ Yalnizlik TÜnelİndeyİm Gecenİn Issiz Sattlerİnde Yalnizim Sensİzlİk Yikar Parcalar Benİ KeŞke Demk İÇİn Sevmedİm Kİ Senİ Yollara Taslara Yazcaktim Adini DÜŞÜndÜm Sabahlari Ne GÜnahi Yollarin Taslarin Ben Senİ Kalbİme Yazdim Zaten.... |
unutamıyorum... onca yaşananlara, onca zamana rağmen. Ne bu kadar beni
sana bağlayan hala çözemiyorum. ama bildiğim tek şey var Seni Seviyorum. Benim için öylesine kötü bir alışkanlıksın ki tam bu sefer bitti dediğim anda tekrar tiryakin oluyorum. Alkol gibisin. İlk anda etki yaratmayan ama zamanla sarhoş eden bir tadın var. Ve ben içtikçe sarhoşluğum artıyor. Kurtulamıyorum. Ben benden gidiyorum. Çözümü yok bunu biliyorum. Bunu bilmek beni hem sevindiriyor hem de üzüyor. |
yolların gurbete girdiği yerde yolcular ağlamaz.mesafelerin ardında
kalan gözyaşları çoktan kurumuştur..bana birşeyler vermek istiyorsan kalbini ver!..bana acımak istiyorsan kendine acı!.bana yaklaşmak istiyorsan gözlerini sil...ve doğan yıldızlara bakarak günahlarımızı affetmesi için Allah a dualar et... |
Yalnızlık nedir bilir misin?
Ya da neye benzer yalnızlık?… Yalnızlık, milyar nüfuslu dünyada bir başına kaldığını düşünmektir. Yalnızlık, kalabalığın ortasında sessizliğin sesini duymaktır… Ve yalnızlık, sürekli hata yapmaktır. Hayatına seni hak etmeyen insanları “yalnız kalmamak” adına almaktır. Onlara hak etmedikleri değeri vermektir, onları adam yerine koymaktır… Yalnızlık, yalnız kalmaktan korkmaktır aslında… |
Biraz Uzak Dur Benden Bugün
Hic Bir Söz Söyleme, Duymasın Kulaklarim Dediklerini Bakma Gözlerime Öyle, Götürme Beni Uzaklara, Hayaller Ucusmasin, Umutlar Dogmasin Yeniden.. Gülmek Istemiyorum Bugün, Icimden Gelmiyor Iste Öylesine Gülümsemek… Sadece Biraz Sessizlik, Sadece Biraz Sensizlik Aslinda.. Acma Gönlümün Penceresini, Yine Gelip Oturma Kalbimin Bas Kösesine.. Sadece Sus Biraz Öyle Ve Bakma.. Yine Gideceksin Cünkü O Yüzdendir “Gelme” Deyişim. |
gidiyorsun uzaklara
son bir defa bak gözlerime, gör aşkı. her zaman ki gibi ordasın gözlerimde. gitme.. yoktun buluştuğumuz yerde bana kalan sadece bir kaç fotoğraf ve ağlayan deniz gözlerimde . . . gittin boşluktu kalan bende sen yanım. buşra |
birgün bana aşkdan vazgeç derlerse
vazgeçmem aşk hakkımdır derim bıkmadınmı bu sevgiden derlerse onu bilmem seven kalbimdir derim fakat unutursun derlerse onu bana unutturacak ölüm derim eger başkasını seviyor derlerse acırım sadece kalpsizdir derim... |
YAŞAMAK NE KADAR AĞIR BİR YÜKSE SENDE O KADAR AĞIRSIN BENDE
Seni düşünürken attığım voltalar da kim bilir kaç saat geçti ayaklarımı hissetmiyorum artık tıpkı yorulan ayaklarım gibi saatlerce volta atıyorum akşam oluyor kapılar kapanıyor sayım yapılıyor hani yıldızları görmek istiyoruz ama biliyoruz ki burada yıldızlara bakmak da yasak tıpkı gözlerine bakmak gibi geçiyorum boş ve soğuk ranzama uzanıp bir samsun sigarası yakıyorum bir süre sigarayla birlikte anıyorum seni sigaranın sonu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.