![]() |
Yıllar önceydi...Herşey rüya qibiydi küçüktüm küçücüktüm,bilmezdim
kaybediceqimi bilmezdim,ansızın qideceqini,bilmezdim bilemezdim..Kokunu,sıcaklıqını özlüyceqimi şimdi bilinmez diyarlarda çok uzaklardasın...Rüyalarımdasın ellerimi uzatıyorum we sen kayboluyorsun film qibi oysa,oysa ben hep ellerini tutmak we hep sıcaklıqında kalmak sıcaklıqında ısınmak istiyorum.Zaman hızla qeçip qidiyor we ben istesemde ulaşamıyorum istesemde yaklaşamıyorum, sana sarılıp kokunu hissedemiyorum,Yıllardır nefesi |
yıllar sonra bir şiir defteri bulacaksın,
üzerinde ismin yazılı olacak, bir dost bir arkadaş bir sevgili, bunu okuyunca anlayacaksın. tozlanmış yapraklarını saatlerce çevireceksin, şaşıracaksın her sayfasına adın işlenmiş, işte oan kahverengi gözlerinle, beni bukadar çokmu?sevmiş diyeceksin. kalbinde bir kıpırtı oluşacak, gecenin sessizliğini bozmak isteyeceksin, ayakların koşmak isteyecek, geldiğinde bulamayacaksın beni. |
hani derdin ya bi tanem
sen gidersen ben ölürüm die hani derdin ya ela gözlerini görmeden uyuyamam diye hani derdin ya saçların olmadan üşürüm die ne oldu insafsızım ne oldu söyle hani derdin ya kim olursa olsun tek sen die hani derdin ya ölümüm olursun ama sensiz olamam die hani derdin ya seni toprağını suya hasreti gibi sevdim die ne oldu insafsızım ne oldu söyle |
VAZGEÇİLMEZİMSİN “BİRİCİĞİM“
Senin yüreğin tarafından sevilmek, Gözlerinden sunulan bir yudum sevdayla yetinmek, Bana sunulmuş en büyük hediyelerdendir.VAZGEÇİLMEZİMSİN “BİRİCİĞİM“ Yüreğinin yarattığı sevdada ben senin gülüşlerinde nefes alıyorum…Seninle gülüşlerinle hayata tutunuyorum.. VAZGEÇİLMEZİMSİN “BİRİCİĞİM“ Ne mutlu sana ki, satırlarımda ölümsüzleşeceksin. Ne mutlu bana ki ; fakir kelimelerim seninle,sevgisin |
kesiliyor nefesim anlatamıyorum hissettiklerimi
yaşıyorum şimdilik uzaktan bakar gibi içimi yakıyor şimdi kor gibi duygularım saplandı en derine seni bende yaşıyorum. |
Bir zamanlar bir yerlerde kör bir genç yaşıyordu ve bu kör genç
kendisinden nefret ediyordu çünkü kör bir yaşamı vardı. Göremediği için hiç bir şeyi ve hiç bir kimseyi sevemiyordu.Herkesten ve her şeyden nefret ediyordu ama kız arkadaşı hariç.Kör yaşamında sevdiği tek şey kız arkadaşıydı. Bir gün kız arkadaşına eğer dünyayı görebilseydi onunla evlenmeyi kabul edebileceğini söyledi.Kız arkadaşı da onu çok mutlu ettiğini söyledi.Günlerden bir gün şans gencin yüzüne güldü ve |
aşk beklemez bu limanda benim seni beklediğim gibi
yollarını gözlemez geleceksin diye gün gibi hayatını senin için değiştitremez seni benim sevdiğim gibi asla sevemez. senin değerini benden başkası bilemez kırarlar incitirler kuş tüğü yüreğini aşk beklemez seni bu limanda benim bekleğiğim gibi |
yanlızlığın mevsimisin sen benim için
ne zaman tanıdım seni ne zaman sevdim kimsenin bilmediği o yer gibisin sinsice sardın dört yanımı bırakıp gittin gelirsin sandım ya ben yanıldım ya sen aldattın matem sitem etme gönlüme git istiyorsan gidebildiğin yere........... |
Yağmur gibi başladı aşk
Damla, damla Kalbimde göle dönüştü Taştı aşk sele dönüştü Gözlerde damla oldu aşk Mendilde neme dönüştü Hasret oldu aşk Dağlarda kara dönüştü Gözlerin gözlerime değdiğinde ise Aşk bedenimde lava dönüştü |
bazen insan büyüdüğünede pişman oluyor sevdiğiede yaşıyoruz işte
pişmanlıklar içinde mutluluğu çok görüyoruz sevdiklerimze ne mutlu olabiliyor nede mutlu edebiliyoruz öylesine yaşıyoruz işte mahkum ediyoruz sözcüklerle kapatıyoruz bütün kapıları gereksiz kelimelerle yani ne gülebiliyor nede güldürebiliyoruz öylesine yaşıyoruz işte anlatılacak o kadar çok şey var ki ne anlatabiliyor nede anlayabiliyoruz yaşamak için yaşıyoruz öylesine yaşıyoruz işte |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.