![]() |
İÇİmİ Acitiyor YokluĞun
Sensİz GeÇen Her GÜne Lanet Edİyorum Sessİzce AĞliyorum Korkuyorum AŞkim Sensİzlİkten Çok Korkuyorum. Ürpertİyor İÇİmİ YokluĞun Sensİzlİk Bana VerİlmİŞ En BÜyÜk Ceza YokluĞun İÇİmde Kanayan Bİr Yara Gİbİ Her Daİm Acitiyor Canimi Ölesİye Haykirmak İstİyorum Senİ SevdİĞİmİ Sensİz OlamadiĞimi,senden KopamadiĞimi Korkuyorum AŞkim Sensİzlİkten Çok Korkuyorum. |
Bİr Neden İm Var Uzaklarda,
GÖzlerİnden Mahsun,ellerİnden Yoksun Kaldigim, Ter Kİ Dİyarlarda Yoklugunda Acilarimi Koyucak Yer Bulmadigim KaranliĞim Da, ******* Kendİnİ Sabaha Teslİm Edİyordu Da Bİr Bana UlaŞmiyordu O Gecenİn Sabahi,bİr De YalnizliĞima.... Gecenİn SessİzlİĞİne Herkeslerden SakladiĞim Sirlarim Vardi, Ama Onlar Bİle Neden Lerİme Çare Olamadi Benİ Anliyamadi.....! Ve Hayatimin En Anlamli ---neden---İ Benİm Sİnanimm..! |
seni sevmelere kıyamıyorum
askın damarlarımda yar kanımda sanma ki bu bendeki kurşun yarası beni vuran o ceylan gözlerin aşkın içimde patlayan bir volkan kor ateşler gibi yüreğimdesin sen yüreğimdesin taa içerimde sen ruhumun sonsuz derinliklerinde yüreğimdesin en derinde yalnız ben öleyim can alan kirpiklerinde SENİ SEVİYORUM SİNANIMMM |
İÇİMİN SIZISI
Mühürlenmiş,açılmasın diye kilitler vurulmuş kaderime…Hevesler,hayaller,umutlar konmuş yüreğime;sanki çok görülmüş birde hepsi kuşa dönmüş…Konmuşlar yüreğime yaşama bunlarla bağlan diye…Yüreğimdeki sevinçleri,hatıraları kemirmişler tek tek,damarlarımdan yüreğime akan hayat pınarımı içmişler birer birer…Şimdimi? Şimdi teker teker havalanıyor hepsi, ucuyor lar birer birer; heveslerim, hayallerim ve umutlarım… |
bir fırtına koptu içimde
vurdum kendimi sokaklara sokaklar ki benim tek sırdaşım sokaklar, benim yol arkadaşım bir yağmur yağdı içimde ben sustum, haykırdı gözlerim gözümde biriken yalnızlığım damla damla birikti içimde bir şimşek çaktı içimde ben sustum, ağladı gülüşlerim bir çığlık var sessizliğimde sende kaldı düşlerim bir fırtına dindi içimde ben öldüm, ölmedi şiirlerim o gülen ben değilim benim bedenim ruhum ağlıyor kalbimde |
güzel olan her şey
zamanla tükenirmiş ölüm ayrılık değil ama ayrılık ölümden betermiş bir çığlık kopardım ölüm ağacının dallarından derin bir nefes çektim ecel rüzgarlarından ve bir silah sesi duyuldu içimde bir silah sesi duyuldu seni anlatan ağlayan gökyüzüne bakan gözlerim mavilikler içinde boğulmuş gökyüzününkiyle karışmış gözyaşlarım yanaklarımdan süzülüp toprağa akıyor o ise uzaktan bana bakıyor baktıkça ruhumu yakıyor bilmiyor ki gözyaşlarım onun için akıyor |
seni son görüşüm diyebilirmiyim.
acı çekmiyorum diyebilirmiyim. diyemem tabi nasıl diyeyim seni görmeden yapabilirmiyim özlemiyorum diyebilirmiyim diyemem tabi nasıl diyeyim seni özledim diyebilirmiyim derim tabi niye demiyeyim yanıyor bu yürek diyebilirmiyim |
o kadar guzeldıkı bakısların
her saat her dakıka hatta her sanıye benım olmasını ıstedıgım bakısların her bakısında yuregımden bır parca kopardıgın bakısların şimdiyse baktıgında benı deılde bir başkasını esir ettigin o guzel bakışların SERSERİME!!!!! |
onlarada bana söyledğin sözleri söyledin mi
seni seviorum dedin mi o kıslaradA hangisi benim gibi sevdi söylesene söyledin mi onlarada bana söylediğin sözleri onlarada şarkı yaptın mı diyebildin mi onlara seni seviorum die sen sen ol sevdiğim sakın söyleme öyle bile olsa başkası bile varsa söyleme sevdiğim kahbe dillere sen sen ol sevdiğim sakın söyleme |
karanlığa hapsolmuş gözleri açan sen
nasıl bir anda bıraktın beni aynı karanlığa gidişinle mahkum ettin beni sınırlarımı zorluyorum son günlerde sorma neden diye unutmaya çalışıyorum seni hiç tanımamış seni sevmemiş gibi açıtıyorum kendi canımı istemiyorum hatırlamak senin gülüşünü bakışını yani herşeyinle yok saymak seni bir mektup yazacağım kendime bırak beni diye senin dilinde inanmayacağım elbette kandıracağım kendimi bile bile neyse daha fazla sıkmayayım canını |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.