![]() |
İsyan dolusu satırlar...Oysa sevgi kokusuyla
yazmak isterdim...OLMADI... Zamanın en kuytu köşesine bağladılarbeni...Yanlızdım...Bağırdım,çağırdım,küf ür ettim duyan...OLMADI... Duyanlarda umursamadı...Yollar taşlıydı bir kurtula bilseydim bağlı olduğum yerden...Bak nasıl koşacaktım...OLMADI...Koparamadım...Küf kokuyordu ortalık...Basık bir hava vardı..ve riyakarlık kol geziyordu bu şehirde...Sen çıktın karşıma...Sen oratlık bayram yeri gibi seslendim "OLMADI" |
çocuksu hayallerim vardı peşinde koştuğum
yakalayamaz ağlardım ben nede olsa çocuktum zamanın nasıl geçtiğini anlamaz sürekli geç kalırdım hayata yorulur erkenden uyurdum ben nede olsa çocuktum korkardım karanlıktan yanlız kalmaktan sarılıp anneme yatardım dizine ben nede olsa çocuktum olduğu için çocuk ruğum belkide buyüzden hep mutluyum.......... |
bitiyor sanmıştım herşeyi bittiğim gibi benim
şimdi sarsılacak yıkılacakmıydım ellerinle dokunduğunda tenime anladığım kadar anlatacaktım herşeyi sana yetmediki ömrim anlatamadım sana gözlerimi kapatmış yatıyordum odada sen uyuduğumu sandın galiba şıııııııııı şııııııııııııı anladığında sus sakın ağlama....... |
bugünlerde benim için hayat durdu dünya durdu
herkesler tuhaflaştı nieyse bana herkes sıkıcı gelmeye başladı derdimi anlatmak istedim anlamadın şimdi ise derdimi sadece yanlızlık ve yokluğun biliyorr nedendir bu die sordum acı çektiriolar dediler ben acı çekmek istemiyorum ben onu istiyorum dedim sen en iyisi biraz dinlern sonra konuşursun dediler bunu adına da HASRET ÖZLEM koydular bu hasret beni öldürecek özlem ise beni gömecekk |
Bir deniz kıyısındayım hafif puslu hava ve bulutlar ağlıyor inceden.
Deniz mutlu kendinden bir zamanlar kopmuş olan yağmur damlaları ile yeniden buluştuğu için. Bulutlar ise üzülüyor kendinden kopan kaybettiği her damla için. Ne gariptirki hayatın kuralı bu. Biri kaybeder üzülür biri bulur sevinir mutlu olur. Evet kural budur ama hayat beni her daim muaf tuttu bu kuraldan. Ben ne buldum nede kaybettim ikisinin arasında çırpınıp durdum sadece. Ne tam kaybettim seni nede tam buldum. |
2003 yılı aylardan ocak..varlığından haberdar olduk bir gün 25 ocak
bir testle dünyaya geleceğini öğrendik..en son hatırladığım koltukların üzerinde zıplıyordum..karanlık dünyama güneş gibi doğacağını o zamandan anlamıştım..derken 1 ay doldu..ardından 2,3,4 ve cinsiyetinin ne oldunu öğrenmek için gebzeye hakkı beye gittik..ne yalan söylüyeyim kız olmasını çok istemiştim..gerekli taramalardan sonra erkek,erkek dedi..biraz burkuldum...ama olsun,sağlıklı olsun diye geçiştirdik..ondan sonra başladı |
gözlerini önce kaçırdın gözlerimden
sonra sözlerini kaçırdın sözlerimden en acı olan yüreğinin gidişiydi benden gidiyordun yavaş yavaş geride neyin kaldığının önemi olmadan gücü yetmiyordu sevginin bu gidişe dur demeye gücü yetmiyordu zamanın bu firakı engelemeye seni bana getiren ne varsa gidişine bir yol oluyordu gidiyordun hemde benden bu kadar uzakken gidişine dur diyecek bir kelime varmıydı yeryüzünde vardı ise hangi sözlüğün hangi harfinde gizliydi , |
yarınlara bağışaladık umutlarımızı,bügüne hiçbirşey kalmadı..geçmişe
kalabalık yanşlızlıklarımızı ekledik,takvim yaprakları hayallerimizi boşa çıkarda...sevinçlerde yarımdı,hüzünlerde...yokluğun varlığına hiç alışamadık..başaka yollar vardı yürüdüğümüz,başka ufuklar..ilk kez dinlediğimiz bir şarkı gibi eşsiz gelmişti duygularımız.. oysa şarkılar birbirinin aynıydı,bizimkisi farklı sandık..yeni alınmış elbiselerle bayramlık sevinçlerini yaşayan çoçuklar kadar sabırsızdık ama bayramların çoçuksu |
daha kaldirimin basindaydi ömrüm
basindaydim bir cok seyin... anlattiklarim ve bir o kadarda anlatamadiklarim... düsündükce seni animsayamaz oldum bir hayalim vardi içimde hep sakli... tutup seni seni hiç birakmamak ... basimi gögsüne dayayip aglamak kendimi anlatmak sana içimdekilerini ayna tutmak isterdim bu benmiyim diye yanlislarim oldu cogu zaman kendime bile anlam veremedigim günler ve kendi kendime konustugum saatler seni animsamak seni hatirlamak |
neler oldu bıze boyle
nıye ayrıldık severken bırbırımızı bu gecem sensız ılk gecem cıktım gece karanlıgında ıssız sokaklara yaktım bır sıgara cekıyorum dumanı senı ıcercesıne ıssız yerledeyım baykus seslerı otuyor askımız bıttı dıye morel vermeye calısıyorlar seslerıyle ben bu gece olmezsem olemem hıc bır vakıt bu gece sensız ılk gecem yapayanlız odamda duvar gelıyor sankı ustume boguldum evımın dort kosesınde alısmıstım senın varlıgına nasıl oluda gıttın bır an |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.