![]() |
Bilmiyor O Yâr...
Seviyorum, bekliyorum bilmiyor ki yâr, Ağlıyorum, özlüyorum kâlbimdedir yâr, Sevdim olmadı bu hüzün kâlbimi oyar, Seviyorum, bekliyorum bilmiyor ki yâr. Dağlarda rüzgârlar eser nefesi keser, Hele bir sevdim de öküz gibi süserler, Onu çok sevdim isteseler istemeseler, Seviyorum, bekliyorum bilmiyor ki yâr.... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilmiyormuyum Sanıyorsun
Beni beklediğini bilmiyormuyum sanıyorsun, Gözlerinde yaşlar var bilmiyormu sanıyorsun, Sende benim gibisin, yıllarını hep sayıyorsun, Beni beklediğini bilmiyormuyum sanıyorsun... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilmiyorsan Bil Artık...
Seni sevdim olmadı, Kâlbim huzur bulmadı, Seven hergün ağladı, Bilmiyorsan bil artık. Ne kadar çok uğraştım, Hep kendimle savaştım, Kısa kaldı adımların, Bilmiyorsan bil artık. Unutmak ha gözlerini, Unutmak ha sözlerini, Yerim kendi kendimi, Duymuyorsan duy artık. Bu şiirler sana sana, Nasıl kıydın söyle bana, Gözlerimden anlasana, Bilmiyorsan bil artık... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilmiyorsun Sevdi mi...
Bilmiyorsun o da seni sevdi mi, Bilmiyorsun sevip gönül verdi mi, Bilmiyorsun cânım, gülüm dedi mi, Bilmiyorsun o da seni sevdi mi. Bilmiyorsun gözünde hep yaşlar, Bilmiyorsun kimden yediğin taşlar, Bilmiyorsun şimdi nasıl bakışlar, Bilmiyorsun o da seni sevdi mi. Bilmiyorsun her gece ağladığım, Bilmiyorsun sessizce çağladığım, Bilmiyorsun kâlbimi dağladığım, Bilmiyorsun o da seni sevdi mi... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilmiyorsun...
Sevilen hep köşe bucak kaçacak, Seven kovalayacak, kovalayacak, Bilmiyorsun, bunun sonu no'lacak, Sevilen hep köşe bucak kaçacak, Sıra dağlar keser yolunu, kârı var, Önder sever, kâlbin de efkârı var, Onu sevmeyenler, anlayamadılar, Bilmiyorsun, bunun sonu no'lacak... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilmiyorum Bilmiyorum
Bu şiirler sevdiğime, Sevip gönül verdiğime, Güzel olmuş dermi ki, Bilmiyorum bilmiyorum. Bu şiirleri okurmu ki, Onu sevdim bilirmi ki, Bana dua edermi ki, Bilmiyorum bilmiyorum. Onu sevdim dermi ki, Gönül verdim dermi ki, Ona selam dermi ki, Bilmiyorum bilmiyorum. Seven kalbi bilirmi ki, Bana yazmış dermi ki, Güzel olmuş dermi ki, Bilmiyorum bilmiyorum. Yusuf Önder Bahçeci |
Bilmiyorum...
Gül bülbüle küsmüş garip bülbül ahu zarda, Sanma ki yağmur yağar bulutlar ağlamada, Bilmiyorum vuslat varmıdır, bir sonbaharda, Gül bülbüle küsmüş garip bülbül ahu zarda, Sanma ki yağmur yağar bulutlar ağlamada... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilsem Beni Sevdiğini
Eğer ki bilseydim beni, beni sevdiğini, Hiç gam yemezdim, bu Dünya'da bilki, Söyleyim şimdi bak içim rahat değil ki, Eğer ki bilseydim beni, beni sevdiğini. Şimdi nasıl edeyim, deli danalar, gibi, İplerinden hiç kurtulmayan esirler gibi, Halkın diliyle söylüyorum, yesirler gibi, Söyleyim şimdi bak içim rahat değilki. Hangi dallara uzansam, dallar kırılıyor, Sensiz yaşamak, çok zoruma gidiyor, Tebessüm ettiğin görenler iyidir diyor, Söyleyim şimdi bak içim rahat değilki. Kırmızı Gülü severdim açmadan soldu, Bu vicdansızlar gelip bizi bizi mi buldu, Sevip de alamayan ölen belki kurtuldu, Söyleyim şimdi bak içim rahat değilki.... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilsem ki
Bilsem ki bir tehdit var işte o zaman dananın kuyruğu kopar, Sen o zaman gör bakalım, seni seven yiğit de, ne yürek var, Heyhat gel görki, bizi ellerimiz ve ayaklarımızdan bağladılar, Bilsem ki bir tehdit var işte o zaman dananın kuyruğu kopar, Sen o zaman gör bakalım, seni seven yiğit de, ne yürek var... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilsem Sevdiğini...
Bilsem sevdiğini ayrılığa ne gam, Ölür giderim, kalmaz eserle nam, Beni kâlbimden vuran o sevdam, Bilsem sevdiğini ayrılığa ne gam. Bilsem sevdiğini, diner fırtınalar, Bilirim onu habersizce avladılar, Seni sevdim dese, durulur sular, Beni kâlbimden vuran o sevdam... Yusuf Önder Bahçeci |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.