![]() |
Sen Benim Zenginliğimsin
dalgalarda sallanıp duruyor sandalım rüzgar esse de kımıldamıyor bir tek dalım beni senden mahrum bırakma sakın bil ki senin yüreğindir benim tek yalım senli sevdadır geldiğim son durağım senin tenine değmek için rüzgarlarda saklıyım saçlarını okşayacak yellerdeki parmağım beni görüp de el alem dedikodu yapmasın diye günün yirmidört saati ben sana böyle sızarım inan ki şiirlerimi bir tek senin için yazarım beğenmediklerin olursa da yırtar atarım sana gelmek isteyen hüzünleri önüme katarım ormanlar ırmaklar okyanuslar karalar benim olsa da senin sevdan için ben bu dünyayı kaybetmeyi göze alırım aşkına değer biçemez hiçbir kimse bir hazinesin sen sen benim zenginliğimsin seni kaybetmek istemem ebediyen 21.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Bir Baharsın
ay yıldız olsam çıksam semana güneş gibi doğsam dünyana ırmak olsam sevgi aksam yüreğine yağmur olup sevda yağsam üzerine hem de ömrünce sen benim yüreğimdeki yangınımsın senin de gönlündeki bahar hiç solmasın sen kalbimde esen meltem yelisin sevgimiz mahşerde bile hiç bitmesin sen bir mucizesin karşıma çıkan bir güneşsin dünyama doğan sen bir baharsın gönlümde açan inan ki bir tek hasretindir yüreğimi acıtan 07.07.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Bir Goncasın Gönlümde
mevsim kış olsa da sen bir goncasın gönlümde sakın açmadan solup da beni düşürme derde insan hiç görmeden de birine aşık olurmuş meğer uzaktan da olsa sevip de yanar dururmuş meğer yüreğimde alevlenen yangını görmek istersen eğer ne olursun kaldırıp da başını gök yüzüne bakıver yeter 02.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Bir Meltem Yelisin
sen bir güneş gibisin her bakışın ısıtır beni sıcacık eder her yerimi sen bir meltem yelisin estikçe mutluluk verirsin sen benim tek sevincimsin sen sağanak bir yağmursun sevginde sırılsıklam et ne olursun yüreğimi her sabah seninle doldur benim gittiğim yol sevdanın yoludur benim gönül pınarım da senin olsun yılın bir günü bile hiç kesilmeden senden yana şırıl şırıl hep akıp dursun gözlerimde yemyeşil bir baharsın sen seninle bir başka bakarım dünyaya sevgimiz rengarenk açsın ebediyen sevda ateşimiz alevlensin yaşadıkça sensiz zifiri karanlıktır gündüzlerim bile benim için zaman olur bitmeyen bir çile mahzunlaşırım hüzünlenirim yokluğunda ne olursun seni sensiz yaşatıp da bana sakın beni mahkum etme zifiri karanlıklara 03.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Bir Mucizesin
sen bir mucizesin başıma gelen bir kasırgasın beni darmadağın eden bir meltem yelisin gönlümde esen bir çiçeksin hayallerimi süsleyen ah! sen de bana hep gülümsesen sen benim hiç görmeden sevdiğimsin bil ki hiç tanımadan gönül verdiğimsin sen gönlümde yeşeren tek gonca gülsün mutluluğumuz ömrümüz boyunca sürsün seni hiç görmemiş olsam bile belki bir gün çıkıp gelirsin diye ümitsizce olsa da yolunu gözlerim inan ki sensiz hüzünlüdür yüreğim ne olur gel de benim de yüzüm gülsün 16.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sen Bir Nehir Gibisin
sen bir nehir gibisin sevgini akar durursun yüreğime bir meltem yelisin benden yana estikçe tatlı tatlı okşarsın bedenimde bir iz bırakırsın ne parkların ne de sahillerin tadı yok inan ki sensiz ömrümce beni bırakma sevgisiz sevgindir benim en temel gıdam bil ki mahşerde bile sana hiç bitmeyecek bu derin sevdam kokunu öylesine özledim ki içime çektikçe beni çıldırtsın istiyorum sana ihtiyacım var bir güneş gibi yokluğunda tir tir titriyor üşüyorum sen bir sevinçsin mutluluksun umutsun söyle seni delicesine seven bu şair nasıl unutsun? 27.03.2007 Hüseyin Erdoğan |
Sen Bir Sevda Okyanusu
gece yarıları yatağına uzanıp da başını yastığına koyunca hiç düşüyor muyum senin aklına? sabahlara dek girip de rüyalarına renk veriyor muyum senin hayatına? bir sabah zil çalsa kapıyı açsam gözlerimi oğuştururken karşımda seni bulsam vallahi sevinçten ölürüm bir defacıkta bile hemencecik alışırım buna her kapı çalınışında artık bekler dururum seni ertesi sabah zil çalmasa inan ki hakim olamam göz yaşlarıma uzun zaman senden haber alamazsam ne olur bilir misin sevdiğim? bu kez de sahiden yakalar beni ölüm sen bir sevgi nehri sevda okyanusu ben de seninle beslenen bir deniz yosunu kim ayırabilir bizi,kim nazar edebilir ki bize? cellatları gönderseler de korkma kökleri derin sevdamızı görünce imrenir dururlar hayran kalırlar sevgimize onlar da geri dönerler kıyamazlar ikimize 29.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Bir Yediveren Gülüsün
bazı güller vardır açmadan solan inan ki sevdiğim bence sen bir yediveren gülüsün bir güzel sözle bile yüreklere sevgi dolan dilerim canım ömrünce o güzel yüzün hep gülsün bil ki bu harika şehirde bir şair var Pendik'te yüreği sevgi dolu onun gönlü her zaman iyilikte yolu arkadaşlık-dostluk yolu iyice tanımak için onu sık sık şiirlerini okumalı dizelerini de kalplere dokumalı hiçbir zaman da unutmamalı hep vefalı bir dost olunmalı her yerde sevgiyle anılmalı 09.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen de Al İstersen Sevdiğim
sevgili güvercinim iyi ******* diliyorum sana sen de kokunu bırakıver serin esen rüzgarlara açık bıraktım penceremi kokun girip sinsin diye evimin bütün odalarına hiç olmazsa sen olmayınca uzaktan da olsa ben de seni solurum ******* boyunca sen olmasan da yanımda seninle olurum uykumda bil ki bu dünyada en iyi ben anlayabilirim seni yeter ki sen de benimle paylaş her şeyini sakın benden esirgeme o sımsıcacık beni ısıtan dimdik çelik gibi ayakta tutan bana güzellikler katan sevgini sen de al istersen sevdiğim benim yüreğimdekinin hepsini 25.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen de Beni Anlasana
açan her çiçekte seni görüyorum esen rüzgarlarda sen varsın canım kokunu içime çektikçe çekiyorum sana bal yapıyor yüreğimdeki arım seninle canlanır renklenir gözlerim çok farklı pembeyle bakarım dünyaya sevgi akar durur sana dilimdeki sözlerim dalar giderim yokluğunda senli hülyaya *******i uyanmak istemem asla inan ki bayılıyorum senli her rüyaya demek ki ben hep seninle dopdoluyum ben de senin için sevdanın tek yoluyum ne dikenler vardır bende ne de uçurumlar sıcacık yüreğim seni beklemekte ey yar haydi kapı açık gir bir nefes al bende ben sevinci neşeyi umudu buldum sende sakın dönme mutluluğu yaşıyayım sayende kollarımı kanat yapayım uçurayım seni gökyüzüne bir daha dönmemek üzere geriye ömrümüzce haydi bekliyorum seni açtım kollarımı sana ne olursun kollarımı havada beni mahzun bırakıp da beni sırtüstü getirme yenik düşürme bu derin sevdana sana aşığım seni seviyorum artık sen de beni anlasana 28.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.