![]() |
asker anaları...
Gitti canından bir parça Emanet etti oğlunu vatana Dönecek diye dular eder durmadan Her saniye her dakika her saat her an Yüreğine bir kor ateş düşecek diye korkar Oğluna ve askerlerimize güç verir ettiği dular Hepderki ''aslan gibi gitti dimdik ayakta Dönüşü olmaz inşallah kara tabutla Allah'ım koru yavrumu,mehmetçikleri,aslanları Biliyorum şehit olursa cennetine gidecek bundan teselli olur sehit anaları Allah'ım yine de gecliğini bize bağışla Kuvvet ver Ya Rabbim vatanımı koruyan a |
öyle olsun...
Ben seni beklerken çekip gidiyosun, Ben seni isterken arkanı dönüyorsun, Ben seni severken sen baskasınınım diyorsun, Peki öyle olsun!... |
mutlu musun...
Sen benim yasama sebebimdin. Sen benim gözbebiğimdin Sen su canı düşünmeden vereceğim Vatanımdan sonra, ilk kişisin Sen şimdi gittin Ben seni beklerken onu sectin Ben seni ölümüne severken zevkine yenildin Şimdi tek bişey soruyorum MUTLU musun |
yaseminime...
Yaptığım tek doğru şey seni sevmek bence, Anlamasan da beni ben anlıyorum seni. Sen istemiyorsun birde bahaneler üretiyorsun, Er geç anlayacaksın ne kadar da sevmiş beni diyeceksin. Maalesef o zaman çok geç olabilir... İlk aşkım değilsin ama son olmanı istiyorum, Ne olur bir kez daha düşün seni ölümüne seviyorum!... |
senin için yaptığım hatalar...
Git,bir daha dönme geriye.Senin için satmıştım be arkadaslarımı sırf senin için herkese karsı gelip,herşeyi yakmıştım.Beni bu zamana kadar sakınarak büyüten anama bile sana laf söyledi diye küsmüştüm.Ahh ahh ben neler yapmışım senin için.En sonunda yine sensiz kaldım.Çok ama çok pişmanım.Gittim anama o kınalı ellerini öpüp af dilemek için o bu dünyadan gideli çok olmuş.Anam anam benim diyerek sarılamadan beni kendine küs bilip gitmiş.Her gece rüyama geliyor ama.Ellerini doyasıy öptüm afdiledim.A |
güzel gözlüm...
aşkımı sana satırlarda yazmak bu kadar zor işte. kelimeler yetmiyor,satırlara sığmıyor benim sevgim. matemini tutuyorum sensizliğin yanımda,sen olmadığın *******de. ellerine kırmızı güller tutuşturup,seni sevdiğimi söyleyecektim. rüyalarda verdim buketleri uyanınca cesaretim kırıldı seni sevdiğimi söyleyemedim AMA SENİ ÇOOOK SEVİYORUM GÜZEL GÖZLÜM |
bu gün birlesecek...
her seyi kaybettik bir yorgunluk, bitkinlik ve caresizlik birde yalan ayaklarda agrilar gözlerimde dogrularim buralar cok soguk anam ne yapalim gelmek zor mu onu bilmem yasamda ölümde farksiz arkamda bilinmez ne kadar kansiz sahadet dilimde, farketmez anam bize silah ceken imansiz. inanki buralar simdi cok sessiz gökyüzünde bana bakan bir yildiz icinde de sevdigim kiz ben tek hedef ,ben bin güc arkamda nevarsa bana göre hicmi hic su an benimle birlikte imanim gelir son nefes |
olesıye ozledım...
bu gece hep yanımdaydın benım ısık oldun karanlık geceme hayalın canlandı gozlerımde bu gecee senı olesıye ozledım o an vakıt dursun ıstedım her kapı calısında gelmenı dıledım duvarlarla konustum sen dıye yıne bu gece senı olesıye ozledım sessızlık ve sensızlık var bu odanın ıcınde dısarıda ugultulu bır ayaz var sewgılım gelmenı ıstedım dısarıdakı yagmurlarla bırlıkte bu gece senı olesıye ozledım dun gece sensız gectı yıne umutlarım tukendı gozyaslarımla bırlıkte |
senmıssın hersey...
iste sensizlığin illk dakikası Bomboşum meğer senmissin beni yasatan nefessız kaldım bedenım bende ama ruhsuz kaldım sen ruhuumu aldın ben sende kaldım... her sey duzlestı bırden hayat yok sankı senmıssın hayatım sen gıttın ben olume acıldım.... gulmek yok,dus yok hayat yok,gercekyok hayatyok,nefes yok senmıssın hersey sımdı hıc bırsey yok. |
senden ogrendım gulum...
Gozlerınden ogrendımben herseyı Sıyahın ne guzel renk oldugunu İlk goruste askın ne oldugunu, Sewgıyı ve onun buyuklugunu Ellerınden ogrendım ben dokuna bılmeyı Bır dokunusun nasıl ıc yaktıgını O ankı dunyayı umursamaslıgı Sankı o anın hıc bıtmeyecekmıslıgını Saclarından ogrendım ben neseyle Savrulmayı Senı bagrıma basmanın mtlulugunu Kollarına atılıp hıc bırakmamacasına Sarılmayı Tenının kokusunun unutmamayı Resımlerıne bakıp avunmayı Sana ancak dualarla ulasmayı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.