![]() |
senı sevdıgımı bılıyorsun
neden ısyan edıyorsun senı seven bırı varken neden allaha sukur etmıyorsun senı sevdıgım kadar kendımı sevmedım bu kadar ask bır roman kıtabı ıcınde acılar maceralar dolu senı sevdıgımı bılıyorsun neden ısyan edıyorsun senı seven bırı varken neden allaha sukur etmıyorsun daha yasayacagımız gun varken yarınlar bızı beklerken senı seven bırı varken neden ısyan edıyrosun |
ölüm kadar soğuktu ellerin
Tutmak isterdim bir mansız duyguyla. Son bir kez dokunmak isterdim saçının teline, Bende gelmek isterdim seninle Ama herşeyim burdaydı sen hariç. Ellerim titriyordu temmuz sıcağında Kekeliyordum ardından güle güle derken. Sensizlik herşeyi ögrettide, Bi ağlamayı öğrenemedim. Kızlık hesabı yaptım kendimce, Kendime milyonlarca ölüm seçtim. Ama bir türlü ölemedim.. Artık ben kendime inat yaşıyorum Günlerimde eskisi gibi geçmiyor Gözlerinin verd |
Bir yürek sıkımıdır seni özlemek;
Boğazımda bir yumrudur, yutkunamadığım, Özgürlüğün sona ermesidir taş bir hücrede... İki damla gözyaşıdır, boş kalmış avuçlarıma akan; Düşlemektir seni; mekânsız, sınırsızca... Nefes diye seni çekmektir, içime... Zamansız ölüm gibidir seni özlemek; Azrail’in sunduğu beyaz elbisede... Toprağın ağır kokusudur, gidilen sonsuzlukta... Bir yudum sudur sana kavuşmak; İçim yanarken yudumladığım çağlayan... |
KÜçÜK KIZIN TÜRKÜSÜ
Küçük, küçücük bir kızken Unutacak mısın yüreğim Bir kurdele bir pabuç yüzünden Unutacak mısın yüreğim Şimdi de onulmaz korkundur Evde ekmeğin tükenmesi Un biter, ekmek biter, gelsin ödünçler Unutacak mısın yüreğim Başın dönerdi sabahları Her atılan bomba bir parça Yiyecek alır giderdi İkinci Dünya Savaşı sırtından geçti Unutacam mısın yüreğim Birçokları kahraman oldular Büyük oldu adları Kara binitleri sırtından geçti Unutacak mısın y |
TABUT
Tahtadan yapılmış bir uzun kutu; Baş tarafı geniş, ayak ucu dar. çakanlar bilir ki, bu boş tabutu, Yarın kendileri dolduracaklar. Her yandan küçülen bir oda gibi, Duvarlar yanaşmış, tavan alçalmış. Sanki bir taş bebek kutuda gibi, Hayalim, içinde uzanmış kalmış. Cılız vücuduma tam görünse de, İçim, bu dar yere sığılmaz diyor. Geride kalanlar hep dövünse de, İnsan birer birer yine giriyor. Ölenler yeniden doğarmış; gerçek! Tabut değildir bu, bir tahta kundak. |
Aşkım!
Seni gördüm, sana baktım, sarılmak istedim, ama utandım, yapamadım; Mutsuzluktan sarhoşum, kimseye diyemiyorum bir şey; Sana gelmek istiyorum, ama çok korkuyorum, gelemiyorum, ne dersin, ne yaparsın bilemem; Beni unuttun hissediyorum, ama bir şey yapamıyorum; Bir öptüm seni, unutamadım seni; Sen niye bana bakmıyorsun, sen niye bana gelmiyorsun, bilemiyorum; Bir gün ama gelir bunların hepsini sana söylerim; O zaman iki yabancı değil, iki sevdalı derler bize! |
Hasret
Karanliklar ardinda aydinlik vardir üzülme Güneş yaksa da gölge vardir düşünme Hasretin daglar kadar büyüse de Yagmurlar yagip karlar duşse de Üstünden bin sene geçse de Unutma her gecenin bir sabahi vardir |
Beni Şimdi Vurun
Beni vurun Bu bir tek kişilik oyun Yoksa ölmekten beter olurum Bu yıkık adam ben değilim, Asırlardan beri ben böyle değildim Şimdi ne yediğim ne içtiğim Fayda vermiyor sadece bakar oldu gözlerim Ben eskiden böyle değildim; Düşünce anlıyor insan, Deliler gibi seviyorum diyenlere gülerdim Ben eskiden böyle değildim... Beni şimdi sabahsız ******* paklar Nerede akşam orada sabahlar Düşünce anlıyor insan Meğer kara sevda Adamı ummadığı anda haklar ... |
Yıldız Gözlüm
Bu kez alnından öpüyorum Gidiyorum iki gözüm Neden diye sormazsın biliyorum Seni bu yüzden seviyorum Gece uyurken açık olmasın üstün Ayaza meydan okuma kalın giyin Kendi gider hatırası kalır Evladiyelik değil aşk dediğin Kirli sakallarımı sevdiğin günden beri Hasat mevsimi gelmedi yüzüme Ayrılık ensemizden hiç inmedi Ellerim başka ele değmedi Sana benden yalan yok bilirsin Alnım açık gül yüzlüm Hadi sil göz yaşlarını Ve hakkını helal et yıldız gözlüm |
Şafak Karanlık
O elinde tuttuğun zarf bir ihanet anında örülmüştür Ve zarfın içindeki kağıt er mektubudur Görülmüştür Doğum günüm Bugün 3 Aralık Ve şafak kanlık Bu mektubu sana yazıyorum anne Dün sevgilimle ayrıldık Son mektubuymuş bana yazdığı Bir daha yazmıyacakmış Demek sevda ayrılığa bir ay dayanırmış Ve asker ocağında terk edilmekte varmış Bu mektubu sana yazıyorum anne Bugün doğum günüm 3 Aralık ve şafak karanlık 3-5 nöbetindeydim dün gece Bir şarjörün boşluğunda |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.