![]() |
Kaçırmıştım
sana yol almaktaki son otobüsü dalından sarardı düştü biletim yontmaya geldi heykeltraş kalbimin sızısını gözlerimi sildi yağmurlar ve saçlarımda pamuk eller alnımda alev alev dudağın öpüş sıcaklığı günaydın |
Pardon ile bağışlarmısınız arasında seyreden
kısa mesafeli bakışlarda gömülü hazinedir aşk krizantemi andıran soluksuzca kemanın re-mi notasına kulak kabartıp reklam dinletilerinde fa-sol muhabbetlerine kaçak transferlerin yoğunlaştığı soğuk iklimlerde yaşanılan hicaz makamının eseridir tanımsız külleri ısıtan sızak gözlerin buğusudur aynadaki akis yosun tutmuş ihanetlere hafiyedir oynak bir çift göz ve ben sıcak ellerdeki terin buğusunda nostalji vakitlerimi yaşarım ellerim kimsesi |
çıkarken gardaki tren
son yolculuğuna sildim arkanda bıraktığın rayları ve boşalırken gözyaşlarım arıtmıştı yüreğimden sana ilişkin duygularımı |
Hadi arkadaş gidelim
arştaki koruya yürümekle arşınlanmaz bu yol eğlenelim faytonla bir sen bir ben bir sevda birde fatma unutma ateşi karıştıracağız atıştıracağız beytileri alalım birer maşa ne ateş yaksın bizi ne sevda ne de fatma havada güzel şimdi kaysı zamanı yaşayalım doya doya gelmeden ecel zamanı birde olsaydı bir şişe rakı aldırmazdım dünya başıma yıkılsaydı |
Kuşlar ötüyor
saat onu vurmak üzere ayrılık saati geldi çattı hoşça kal suç ortağım anti yalnızlığım vakit tükeniyor dökülmek üzere yapraklar bulutlar ağlamaya hazır sesizliğin ahengi ne hoş sus sakın birşey söyleme duvarlar hazır dinlemeye bizi yüzüme bakma sakın gözümdeki damlalar kirli sakalıma yol almakta sigaram gözlerinde yandı bir acayip yaktı içimi ayrılık nutkuna gerek yok tesellin senin olsun yok istemem senden bir tutam saçını sol göğsümde taşıdığım resmini al seni |
Karanlık ******* alır koynuna
aydınlığımı ayrılık acıları gönül yaraları hüküm sürer yıllarca seni beklerken yenik ümitlerimde hasretinle dolar taşar yüreğim kaldıramaz gayrı bunu ne meyimde oluşun ne sigaramın dumanıyla doğuşun tutamaz beni sürüklenir giderim düşünürken seni |
Kapının eşiğinde
Islanmış bir mektup görürsen şaşırma Gözyaşı dolu sözlerin habercisidir Sana gelen Kime ait olduğuna bakma Hiçbir iz bulamazsın Fırtınana tutulmuş adamın öyküsüdür |
Ovarken miras bıraktığın sakalımı
sen düştün aklıma merhaba nicedir gülmeyen yüzümü güldürdün saatsiz zamanlarda hoşgeldin merhaba yalansız yaşanan sevdalar hatırına merhaba doldurdun şarkımı mısra mısra merhaba ayrılık olsada merhaban yine de canı gönülden merhaba |
Sormuş şair ressama
mutluluğun resmini yapabilirmisin diye susmuş ressam mutluluk ne ki gülümseyen yüzmü aynadan akseden elinde oyuncak yanağında gözyaşıyla çocukmu çizemedi kimse mutluluğun resmini göremedi suretini ne bilirdim mutluluk ne ola ki resmini görmeden önce mutluluğun resmide oluyormuş gönül beğenince gülüşün ecel olmasa birde |
İğfal etti yüreğimi nisan aşkım zamansız
günahsız çocuk yıllarına dönmek mutluluğu acıda aramak isterdim katıksız güzelliğin sırrına ulaşmayı birde savaştım yüreğimle pişman olmaya vakit bulamadan tükeniyor zaman acımadan bak doğdu yaz güneşi hoşça kal aşk yağmurum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.