![]() |
ağlayan ğöazlerime yazdim seni
umutsuz geleceğime cizdim seni tek sen sevesin diye sakladım kendimi dönup bakmadın bile umutsuz aşkım deli hayallerime kapıldım pembe dünyana kara mi ekledim yoksa ben suçmu ettim sevdiğim için aşkta gurur olmaz demiştin sevdiğim haykıramadım sevdigim serseri olup ama dağitamadim o tatlı yüreğimi suc bendekı sevmişim seni deli ğibi ama yinede mutlu yinede umutluyum umut suzz aşkim |
şimdi saat sensizliğin ertesi
yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. |
SensİzlİĞİn Sabahindayim Şİmdİ
Her Yer Sensİz Her Yer Karanlik Sankİ Hİç GÜn DoĞmamiŞ Üzerİme Hİç DoĞmamiŞ GÜneŞ YÜreĞİm Suskun YÜreĞİm çaresİz AĞliyor Bendekİ SensİzlİĞe SensİzlİĞİn Sabahindayim Şİmdİ Senden Gerİye Hasretler Kaliyor Sonu Kalmayan HÜlyalar Bİr TÜrlÜ Bİtmeyen Gece Bİr TÜrlÜ Bİtmeyen Yol Hep GÜn Batimlari Hep Karanliklar SensİzlİĞİn Sabahindayim Şİmdİ Bİr BoŞluk Var YÜreĞİmde Sen Yoksun Dİye... |
Düşen bir yaprak görürsen,
Beni hatırla demiştin. Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim Her sonbahar gelişinde Sarı, sarı yapraklarda Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma Rüzgarla düşen yaprakta Daima senin hayalin Yine bir sonbaharda Döneceksin sen bana Her sonbahar gelişinde Sarı, sarı yapraklarda Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma |
Hiç böyle hissetmemiştim kendimi.
Belki gençlik ateşiydi bu, belkide gerçekten aşk... Biliyordum bu sevdanın imkansız olduğunu, Biliyordum sevdiğimin asla benimle olamayacağını... Ama ne yaparsın, aşık oldum işte. Birini sevince anlarsın demişti abim, sevdayı, aşkı, sevdiğin için canını kolayca nasıl vereceğini... Yarını olmayan bir insanım artık. *******im sabah olmuyor. Onu düşünmeden vakit geçmiyor. Genç yaşımda vurdu beni bu sevda. Kalbimi kömür gözlü birisine kaptırdım. O gözler |
Bana küçücüğüm derdi
Hep o şarkıyı sölerdi Bizim şarkımızdı o 'küçücüğüm' Hiç bitmeyecekti Gözlerim yaşlı hala O şarkıyı duyunca Ağlıyorum hep canım yanıyo be Dön gel bana tekrar Küçücüğüm de bana çok özledim sesini Yapma bana bunu Bu acıyı çektirme zor gelir Dayanamaz kalbim sensizliğe, sessizliğe Bilio musun en çok neyi özlüorum Bana küçücüğüm dediğin günleri Tekrar senin küçüğün olmaya hazırım Nolur nolur dön gel artık yeter!!! Bakın bi tane daha şiir var: Ahh çok yakını |
iki damla yaş getirdim sana agoradan
iki damla arzu iki damla yalvarış kızça ve milyonlarca aşk getirdim sana delice hani o karşılıksız sevenlerin,kör kütük içenlerin yatağından kadehlerin ilah olduğunu gördün mü sen hiç? aşkımızın barlarda söylendiği bu gece yarısı saat 24:20 otobüsü kaçmadıysa ve ben çıldırmadıysam bu içi dolu meyhane yıklımadıysa direkleri sana dayanıyorsa ve geliyorsa ayaklarım kanayıncaya kadar sana ben senin oldu,diyorum anlasana yalnızlar rıhtımında bu gece |
Güneş doğarken karanlıklar içinden
El ele verdik,yüreklerde sevgiyle Ne dağlar deldik,ne tabu'lar yıktık Yaşıyorduk aşkı en güzeliyle. Güller bir başka açardı gönlümüzde Şarkımızdı kuşlardan dinlenen nağmeler Dökerken güneş kızıl güllerini denize Hüzün girmesin derdi gözlerinize. Bir gün rüzgar tersinden esti Deniz köpürdü tusiyamiye eş Yıkıldı tek tek ümit kaleleri Nazarmı değmişti yoksa sevgimize. Maziye döküldü tek tek düşler Korku sardı yüreği aşk yerine |
Sen Hİç Ayrildin Mi Bİrİnden?
Bu Aciyi Hİssettİn Mİ Derİnden? ÖldÜn MÜ Her Geçen GÜn Hasretİnden? Yanip Tutustun Mu Sevgİnden? *******e KÜsen Bendİm Sayende GÜndÜzlerİ İlk Karsilayan Bendİm Uykusuz Halİmle Sevdİm Senİ Her Halİnle Bendİm Yİne Bendİm Senİ Tasiyan Kalbimde Ne Olursa Olsun Sevdİm Senİ Yİne De.. |
sisli puslu bır tan vaktınde
oturdum ortakoy sahılıne yanımda bır dost bır sırdas senı konustum yıne konustukca dalıyordum mazılere aglıyordum akıyordu gozyaslarım yuregıme geberıyorum askından bu yurek ben ölunce senden vazgececek dertlı dertlı konusurken gunes doguyordu sarayburunun ustunden yanımda yoksun sen dertlerımı dıyılde guzel sozler fısıldısam kulagına tutsam sıcacık ellerını yenı dogan gune merhaba desek senınle yoksun ıste yanımda cok sey goturdun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.