![]() |
Gittigin zaman gitmeni sevdim
Evreni sevdim geldiğin zaman Kalamanı sevmedim, korkuyordum sana alışmaktan Yinede sevdim gülümsemeyi, mendilimi sallarken seni götüren trenin arkasından. Kırlara ilk kar düştüğü zaman Ölümün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zsaman Ansızın söylediğin şarkıları sevdim Bir çiçekle konuşmanı sevdim Bir güle benzemeni sevdim Eylülde gözlerine bakmayı sevdim DENİZE DÜŞMÜŞ GÜL GİBİ DÜŞTÜM ATEŞE BEN YANGINI SEVDİM YANDIĞIM ZAMAN BÖYLE İŞ |
bakamadım gözlerine doya doya
tutamadım ellerini kana kana sarılıp koklayamadım tenini sıkamadım bedenini sevdiğim nerelere gittin beni bırakıp hani ayrılamam derdin senden ne oldu da bırakıp gittin beni kopamam senden derdin senden kimlere uydunda koptun benden oysa ben senle herşeye varım demiştim dediğim dediğim yerde kalmış beni terk edişine alışırken neden şimdi çıkıp geldin karşıma sarılıp koklayamamak elinden tutup gezememek gözlerime bakıp susmak seni deli gibi sev |
Bir kurşunda sen sık bari
Yaralı yüreğime Bir izde senden kalsın En acıyan yerimde Ve sende git Bırak beni Bu yalnızlar şehrinde Özlemler içinde Ve sen acılar şehrinin Çileli kadını Bana yaşamayı öğret Acılarla yaşamayı Bir çay bahçesinde Şiwan Perver'i dinlerken Bana gülmeyi öğret |
Eğer içten sevseydin beni
Herşeyi terkedip dönseydin geri Yalvarmana lüzum yok İnan affederdim seni Kalbim paramparça olsa da Gözlerime yaşlar dolsa da Kararan fönlüm sararsa da solsa da İnan affederdim seni |
Neden sebepsiz yere bırakıp gittin
En zor zamanımda ayrılığı seçtin Söyle! hadi durma haketmişmiydim Lekeli bir şekilde terkedilmeyi İmkansız aşk demiştim bunun adına Henüz varamamıştım inan tadına Asker ocağında ay ışığında Ne yazık ki terkedilmekte varmış Puslu gözlerle bakarken sana Ümitlerimide götürdün yanında Rüyadayken beni uyandırdığında Leylam'dın şimdi yabancı oldun Üzüldüm nedensiz senden ayrılırken Perişan halimi sessizce izlerken Islattın kalbimi bir kenara attı |
Kirpiklerim yaşlı gözteremem yüzümü
Afferder misin bilmem tutamadım sözümü Uzayan yılları birbirine saysaydık Evimiz olur diye hayal kursaydık Sende mutlu olmayı dilersen Eski günleri bir kalemde silersen Seni bırakıp gitsemde gönlüm yaralı Benim eski sevgilim bahtı karalı |
Yoksullugu anladikta
Sevmek neden kit kanaat? Yoksa yüreklermi yoksul Kimler bicmis aska fiyat Aci Hayat Aci Hayat Yakamizi birak rahat Bir cift mum olup yanalim Eriyelim saat saat......... |
Su Yalan Dunyada Yanlizim Artik Cunku Sende Yalanmissin Kayboldum
Yalanlarin Icinde Cirpiniyorum Sana Gel Diyemem Sana Sev Diyemem Artik Cok Gec Boguluyorum Sevmesnde Birgun Gelirim Belki Aklina O Zaman Sunu Hatirla Ben Hala Gozlerine Muhtacimmm |
karşıma nereden çıktın bilmedim.kör imiş gözlerim seni
görmedim.farzetki vefasız bir hata ettim.yine sevdim seni boşu boşuna.üstüne düştükçe senin hep kaçtın.yaralı gönlüme ne dertler açtın.sen kötülük içinmi yaratıldın.yine kandım sana boşu boşuna.merhamet yokmu senin kalbinde.yalan kokuyor sözlerin dilinde.dünyada yüzün gülmesin seninde.harcattın ömrümü boşu boşuna |
birgün bırakıp gideceğine
yeni bir dünya kuracığına vede bensin olacağına EMİNMİSİN benimlen gecirdiğin günleri bir başkasınla yaşayacağına EMİNMİSİN hani birgün bi söz vermiştik o sözü bir bir başkasınla tutacağına EMİNMİSİN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.