![]() |
Seni çok özledim
Ve bu özlem artık taşıyor her yerimden... İlgine ihtiyacım var, Hoyratım çünkü. Sevgine ihtiyacım var Sevdiğini hissetmeye ihtiyacım var... Çok güçsüzüm Ve bu canımı çok yakıyor. Kendime zarar verecek kadar deliyim artık!!! Kendimden korkuyorum Evet... kendimden korkuyorum... Sana deli gibi ihtiyacım var Sana deli gibi muhtacım... Zor durumdayız farkındayım. Çaresiziz bunu da biliyorum. Fakat... adil olmayan bu yeryüzünde kendime göre bir adalet çıkaracağım |
Bazen beklemektir sevmek
ne kadar bekleyeceğini bilmeden bazen fedakarlıktır sevmek sende olanı bile verebilmek bazen yalnızlıktır sevmek ıssız yollarda tek başına yürüyebilmek bazen affetmektir sevmek anne şefkati taşımak yüreğinde bazen ağlamaktır sevmek kimseye göstermeden gözyaşlarını bazen yeniden doğmaktır sevmek tertemiz, günahsız, çırılçıplak bazen özlemektir sevmek akreple yelkovana düşman olurcasına bazen yorulmaktır sevmek kan ter içinde peşinden koşarcasına |
Bakma artık yüzüme..
Baktıkça süzülme bedenimden içeri.. Acıtma canımı..! Azad et gideyim.. Yeni bakışlar edineyim kendime.. Yeni dünyaları keşfedeyim.. Yine gökkuşağının yedi renkli olduğunu bileyim.. Bırak artık beni.. Esir aldığın benliğimi.. Bakışına hapsettiğin gözlerimi.. Kelimelere kilitlediğin yüreğimi.. Hiç Sen'in olmayan Ben'imi.. İade et artık etiketiyle.. Hiç kullanmadın yepyeni işte.. Dışı hoş..İçi bomboş.. |
(yoktun...)
olduğun kadar sevebilirdim seni... hastalanabilir... bakıma muhtaç kalabilir... yüzünde yaşlanabilirdim... (vardın...) kelimelerimde nefes alıp saçlarını tarardın... en koyuda sarhoş olup etrafı dağıtırdın bölük börçük çıkan kelimelerin kadar sevebilirdim seni... (gittin...) arkandan baktım uzun süre.. ne kadar sürebileceğini hesaplayamadım yalnızlığın... hesapsızlığını sevdim... (sustun...) oysa ne kadar da gülümsetiyordu aylaklığın |
Gittin sen tüm gidenler gibi
Tam beni tamamlayacağını düşünürken Yine ben eksik kaldım Gülümseyişlerim takılı kaldı yüreğimde Sonu yok,ışığı yok Bir yolda ıssız sessiz kaldı sevdamm Ama sen gittin Tıpkı diğerleri gibi Korkup kaçtın belki bu sevdadan Küçük bir kızdı kocaman yüreğiyle Seni seven ama sen sığdıramadın kalbine Taşıyamadın doğru dürüst Bu kadar çabuk pes edişin ondandı belkiii Başka cümlelerin ardına sığınman Yalan yanlış sevdalara takılman Gözlerine baktığım zaman |
Bana yaşadığın şehrin kapılarını aç
Sana diyeceklerim söylemekle bitmez. Yıllardır yaşamamdan çaldığım zamanlar Adına düğümlendi. Bana yaşadığın şehirleri aç, Başka şehirleri özleyelim orada seninle. Bu evler, bu sokaklar, bu meydanlar ikimize yetmez. |
Ben en çok seni götürdüm giderken
Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı Ben sevmeyi beceremedim belki de sevilmeyi Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı İçimin en iç yanı, sakın ağlama sen, yokluğumu da at pencereden şimdi ve okuduğun her satırda yırt beni. Duvarlara astığın her asi sitemini tak peşime de gönder öte. |
insanlar çogu kez akilsiz,mantiksiz davranirlar ..
Sen yinede onlari affet.. Eger iyi niyetliysen ve insanlar seni bencillik ve gizli amaclar gütmekle sucluyorsa .. Sen yinede iyi niyetli ol .. Eger basariliysan sahte arkadasliklar ve düsmanlar kazanirsin .. Sen yinede basarili olmaya devam et .. Eger dürüst ve acik yürekliysen insanlar seni aldatabilir .. Sen yinede dürüst ve acik yürekli ol .. Senin yillarca ugrasarak yaptigini bir baskasi bir gecede yok edebilir .. |
Seviyorsan uzak dur sarma sarmaşık gibi
Sıkarsan bilesinki bu sevgi rağbet görmez Her yerde karşısına kıskanç bir aşık gibi Çıkarsan bilesinki, bu sevgi uzun sürmez Çok seviyorum diye takılırsan peşine Taşlar bile dayanmaz bu sevda ateşine Durmadan araştırıp, şüpheyle her işine Bakarsan bilesinki, bu sevgi meyva vermez Ellerini ovarsın, yetinmezsen azından Ancak bir moloz çıkar bu sevda enkazından Kabalığa yeltenip, eğer onun nazından |
Terhis ediyorum senin hayatından
Çıkıyorum bir daha gelmemek üzere Yollara yazılar yazıyor, ağlıyorum usulca Sayıyorum günleri hiç bitmeyecek olsa da Seviyorum bebeğim hiç sevmiyecek olsan da Kağıttan uçak yapıyorum sana gönderiyorum Mendilleri birleştirip kandiller kuruyorum Gemilere ses verip seni her yerde aratıyorum Ama bir şeyi yapamıyorum, bir kendim sana gelemiyorum Ben senin gözünde ne zaman bir aşık Ben senin gözünde ne zaman bir yar oldum ki |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.