![]() |
hatırlarmısın
GÜLÜM birgün birbirimize bir söz verrmiştik EVLENECEKTİK bir evimiz olacaktı bahcesindede güller olacaktı hani o gülleri sen sulayacaktın ne oldu gülüm ne oldu bize cabuk dön güller solmak üzere SERSERİN |
gittiğinden beri susuyorum
konuşmuyorum kimseyle bakmıyorum telefonlar açmıyorum kapıları perişanım yani... gözüm sürekli saatte geçmiyo bir türlü o lanet olası vakit geçiremiyorum sensiz günleri deli deli şeyler düşünüyorum ölmek gibi öldürmek gibi hayatım geçmiyo sensiz her yerde sen varsın resimlerimiz hala duruyo kaldırmadım kaldıramazdımda zaten birgün daha geçti sensiz koskoca bir gün... sonrasını bilemiyorum... |
zamansız geldin
zamansız gidiyosun haber bile vermemiştin gelirken gidişindende haberim olmıycaktı sensiz doğdum sensiz büyüdüm ama sensiz ölemem zaten gidişin ölümüm olur gidipte öldürme beni sensiz koyma ağlatma bırakma beni özlemek zor gelir kaldıramam bu acıyı taşıyamam yokluğunu dayanamam sevemem kimseyi senden sonra o güzel gözlerini atamam aklımdan GİTME!! |
Seni sevmek çok kolaydı
Bir bakışına Tek bir gülüşüne Tebessumune herşeyıne Ama herşeyine değerdi.... Seni unutmak ölümle göz göze gelmekti Unutmak mı dedim? Pardon...!!! İşte o imkansız Hala da imkansız Be AŞKIM...!!! |
Sevgine inanıp alışmaya başlamıstım sana Yarım bıraktın aşkımızı bir
kıskançlık uğruna Senin tercihindi kabullenmek düşer bana Bana düşeni yapacağım İNAN BANA!!! |
hani o sacların.
kızıl birer yıldızdı. ne oldu. hepsi bir onda.soldumu ayrılamam derken çektin gittin. beni bir başıma bıraktın ak düşen saclarına ayrılmayalım derken sana cekip gittin benden ak düşen saclarına suçu bende aradın oysa ben deyildim saçların.daki ak bir görsen beni yılanmış eskimiş hayatını yitirmiş tabutunu arayan serseri ağşık gibi geziyorum şu fani dünya da seni bir kez daha göre bilmek için biliyorum belki seni araken tabutumu bulacağım. sen beni arama |
Çöllerde susadık seraba kandık,
Bu aşk bitmez sandık,bitti aldandık, Araya sen girdin,çaresiz kaldık, senin hiç vicdanın yok mu? AYRILIK Davetsiz misafir istemiyoruz, Çık git aramızdan çok seviyoruz, Senli bir hayatı düşünmüyoruz, Senin hiç vicdanın yok mu?AYRILIK Bir kahve içimi olsan katlanmam, Girme aramıza onsuz yaşayamam, Gururum engeldir , sana yalvaramam, Senin hiç vicdanın yok mu?AYRILIK |
Dün gece yine uyku haramdı,
ALLAH kahretsin... Sodum kendi kendime ; derdin ne? Ne istersin? Odamın içi buz gibi, İçimi ısıtan ise sensin... Beddua etmiyorum ALLAH SENİDE BENİM GİBİ ETSİN... |
bende sevdım bende sevdım
hersey bıryalanmıs sadece sensız ve sevgısız kaldım don bebegım don |
BİrgÜn Sensİz Kalmaya Karar Verİrsem
Bİlkİ Sevgİn Kalbİmde GÖmÜlÜ Bİlkİ Kokun Hala Tenİmde Bİlkİ Ben Senden DeĞİl Canimdamdan VazgeÇmİŞİm Senİ Çok Sevİyorum Meryemİm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.