![]() |
Bu kent! Bu sokaklar!
Gri bir özlem taşıyor kıyıdaki o banklar... Ahh... Hâlâ esaretin altında bu kent... Yarım bırakılmış bir besteydin sanki hiç kimsenin bilmediği. Hâlâ söyleniyorsun buralarda, melodin hiç dinmedi... Bilir misin bu kent tepeden tırnağa sen dolu. Her adımımda, her sokakta sen çıkıyorsun karşıma. Gün seninle başlıyor bu kentte... Önce güneş oluyorsun, derken kahvaltım, müziğim, çantam, saatim... Her şey sen oluyor birden. |
Hatirlarmisin Sevgİlİnden AyrildiĞin GÜnÜ.
Hatirlarmisin TerkedİldİĞİn O İlk Geceyİ, Kalbİn Yerİnden FirlayacakmiŞ Gİbİ, HerŞeye İsyan Eden Tavriyla Atarken, Gerİ DÖnmesİ İÇİn,ayaklarina Kapanacak Kadar KÜÇÜlmÜŞken, Hatta Daha İlerİ Gİdİp , Onun GeÇtİĞİ Yollari Öpmek İstedİĞİn O Anlari Hatirla. Sevİlmeden SevdİĞİn O GÜnlerİ, Aklindan Bİr Bİr Sİlİp Atmak İstedİĞİnİ,yenİ Bİr AŞka Kollarini Yirtilana Kadar AÇmak İstedİĞİnİ,ve Bu AŞkta YaŞayamadiklarini YaŞamak, Umutlarina KavuŞmak Ve YaŞa |
Yüreğinde sevgi bittiği yerde
Sevgiyi terk etse sen etme gönül Tek derman sevgidir her türlü derde O nefret gütse de sen gütme gönül Sevgiyle yeşerir gönül bağları Gülşene dönüşür sevda çağları Çevreni hep sarsa nefret ağları O nefret etse de sen etme gönül Sevgi bir nimettir özün ver ona Yüreğini doldur gelmeden sona Sevgiyi terk etmek kıymaktır cana O cana kastetse sen etme gönül Kin nefret insanı yiyip bitirir Düz yolda insanlar yolun yitirir |
Ansızın cıkacagım karsına,
Sende anlıyamıycaksın ne olup bıttıgını. Fırtınalar koparacagım kalbınde, Sende kapılacaksın bu ruzgara. Alabora olmadan kurtulamazsın... Egerkı karsı koymazsan allahın bu lutfuna, Ikımız ıcın bır fıdan dıkecegım sımdı. Kimsenın gormedıgı,kusların bıle bilmedigi Ormanın en derınlıklerıne... Sen ve ben buyutecegız bu fıdanı. Ne ıstıyosan onu alacak; Ne ıstıyorsa senden,onu verceksın. Hissedıyorum...seveceksın. O masum,tertemız sevgının bana hedıye edece |
İsYaNıM SaNa DeqiL KaDere..
Göz YaşLaRım eCeLe DeqiL SenSizLiqe.. HayKıRıŞıM uMuDa DeqiL üMitSizLiqe.. BıRaK Ta öLeYim SessizCe.. FerYaDım Sana DeqiL YaLnızLıqa.. YaLvaRıŞım ALLaha DeqiL SaNa.. SeNi Çok SevDim arTık anLa.. BıRaK Ta öLeYim YaNınDa..!! |
Biliyorum dedim, baktım, baktınız
Zaman hiç geçmez mi Sordum, sorguladınız Camlara yapışmış çiçek ölüleri Yüzleriniz Sokaklar boydanboya Adresimi sildiniz Beklemek böyle bir şey Islıkla bir korkuyu geri çevirmek Ucu keskin bıçakla Bir bulutu kesmek Duman gibiydi, kadın gibiydi bulut Gölün üstüne dağıldı Yarasında koyu bir gece Ağdı suya Üstüne fotoğraflar çektiniz Unutulmus kadınlarin dalgın ve agırdır Anıları Sevmeyi bilseydiniz Define avcısıydım Bundan önceleri |
Seni seviyorum diye
Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben Tüm yokluğuna inat varlığın |
sevgi ne güzel şey degil mi?tanrı'nın bize verdiği en güzel hediye,hiç
olmadık zamanda içimize alev gibi düşen dünyadaki en güzel duygu bence hayatın gerçek anlamı dimi?SADECE SEVGİLİ ANLAMINA SÖLEMİYORUM BÜTÜN SEVDİKLERİMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ ÇÜNKÜ ONLARI NE ZAMAN KAYBEDECEĞİMİZİ BİLEMEYİZ Kİ ONLARI NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİZİ SÖLEYECEK ŞANSIMIZ OLMAYABİLİR sevgi dedimde aklıma ne geldi biliyomusunuz? gecenlerde basimizdan bi olay gecti aylarca beraber olduğum bi sevgilim |
ellerim tutmaz ki sensiz, gözlerim görmez ki sensiz, şimdiden başladı
dertler acılardayım... |
Üflerim
Şiirin tüm gizini kulaklarına Havalanır birden aklın Akşamlar akar dudaklarına Oturursun ortasına akıntının Tut ki bir aşklığına çıldırdın. Sokul yanıma Çoğul mudur etin, Gerçeklerden mi süzüldü Kolunda duran cinnetin? Haydi gel tedirginliğe Son çağrımdır bu Çıkarıver tüylerini Bahar geldi. A. KADİR BİLGİN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.