![]() |
Kalemim yine sayfamın şafaklarında
Kelimeler yine aklımı zorlar Duygularım mantığımı şah mat etti Ve ben tekrar yazıyorum Dilimdeki tüylerin hepsini yoldum Ayrılıkdamarlarımda kan bitmiş Ve ben öyle bencilimki Sencil duygularıma yenik düştüm Arenamda kör savaşçıydım Yüreğimdeki sevda duygularına savaş açan Kaybedeceğini bile bile Basladığı savaşın yenilgiisiyle Durulan mantığım Bir köşeye çekilmiş ağlayan umudum Ve yıkılmış kalelerimle malubiyeti kabullenmiş ben |
Sevda denizimiz buluşacak bir gün..
Biz yitirdiğimiz sevdamıza kavuşacağız işte o gün Zamansızlığımızda bize uzanan bu ellerden Korkup kaçmak yerine Birlikte elele özgürce koşabileceğiz belkide Çabuk aşkımızı tüketmek için bir gün Mutlaka karşılaşacağız sevda denizinde Birlikte yüzerken aynı nefesi alacağız Gözlerimizi buluştururken ay ışığındaki romantik havada Tutku olan kokumuzu sarmalayacağız sarılarak Yüzümüz dönükken güneşin batışına |
Ölüm aklımda tek çare
Bu işlevsiz bedende Ne işe yarar yüreğim var Nede bana destek bi aklım Kendimi kaybettim Beyhude boşluklarda ararım. Biliyorsan ne olur söyle arkadaşım Ben bilemedim kendim Ne işe yarar bu yüreğim. Söyle ki arkadaşım Ölümü kafamdan atayım Yine kaybettim kendimi Sayfamın şakaklarındayım. Canımı aldım yanıma Uçurumun kenarındayım Boynumda halatım 23 boğum Gözlerim dolu boğuluyorum arkadaşım Ne olur yardım et. Sarıldım kendime titrek ellerimle Ölümün soğuklu |
Emeksiz sevgi
Temelsiz eve benzer Dışı parıldar Belki de mermerlidir Pembe güller sarkıyordur yanaklarından. Ve güneşle terliyordur gözleri. Emeksiz sevgi temelsiz eve benzer. Mermerleri parçalanır. Güller saman rengiyle uçuşur rüzgarlarda. Yanaklardan sarkan nedir şimdi? Gözlerine yakıştırdığı yaş mı? Emeksiz olanı sevmemelisin sevgili yavrum. Tadı kaçmış bayatlık batağına düşmemeli kalbin |
Hasret-i müzdâdıyla, mestiyim Sevgilinin,
Acı benim, zâr benim, elem kattım aşıma. Akıl târümâr oldu, gönül şaşkına döndü, Sabır! Sevgili sabır! Yoldaş oldun başıma... Aşk yolunda yolcuyum, müşrifim Mâşûkuma, Hüzün benim, dert benim, muhtacım göz yaşıma. Kederden sürur doğdu, hasret vuslata döndü, Duâ! Sevgili duâ! Hayat verdin nâşıma... |
Bir gül edasıyla gönlüm
Kanar usulca Terk ediliş eklenince hele İşin içine Koptu kıyamet Nefret desen değil sevgi desen değil Aşk,aşk değil sanki ibadet |
Herkes sevebilirmiş kendini seveni
İmkansızı sevmekmiş daha önemlisi Önemli olan imkansıza sevdirmekmiş kendini Kalbin beni hedef alıyor, benimki başka kalbi Nasıl çözeriz bu denklemi Susma, söyle sevgili Vicdanım rahat eder mi, imkansıza koşarken Nasıl mutlu oluruz seninle Aklımda o varken Asıl sevgi, izin vermek mi gitmeme Bile bile kalbini yerinden sökerken Susma söyle sevgili Kalbim gözlerimin önünde Sürüklüyor bedenimi bilmediğim yerlere |
Ben gündüzleri sevmem sevgili
Uykuları kâbustur,meşguliyeti ağır Seni benden alırlar Ben saatleri sevmem sevgili Yokluğunda ilerlemez Sen varken çıldırırlar Ben sözcükleri sevmem sevgili Her konuyu anlatır Seni anlatmakta aciz kalırlar Ben şehrini sevmem sevgili Yokluğun gelir aklıma Aramızdaki mesafeleri hatırlatırlar Ben giysilerini sevmem sevgili İncilerini,küpeni,saatini sevmem Onlar sarar sarmalar,beni kıskandırırlar Ben grup vaktini sevmem sevgili |
Yıllar sonra bulduk birbirimizi
Nice unutulmuşu birlikte yaşıyoruz Her geçen gün büyüyor sevgimiz salkım saçak Görmüyor özlüyoruz,seviyor doymuyoruz Bizi yıllar öncesi buluştursaydı kader Kim bilir bu yılları nasıl yaşardık,nasıl? Hayatın ömrümüzden çaldığı zamanları Mutlu olur,sevgiyle doldururduk velhasıl İkincisi de olsa,bahar yine de bahar Kaçırmaya tahammül ve zaman yok artık Neler kaybettik düşün! ..değer saydığımızdan Ve tabular adına neler neler bıraktık.. |
Oy kara gözlüm oy..
Niye gittin,bizi neden bıraktın? Neydi seni böyle erken bıktıran? Hayata küsmene sebep ne yaptık? Hakikaten sen gittin mi sahi? Evde herşey sen sen diye kokuyor Keşke sen kalsaydın,onlar gitseydi Her odası,her noktası seni hatırlatıyor Sen gidince kaldırmışlar telaşla Elbise,ayakkabı sana ait ne varsa Resmini çıkarmışlar,izi kalmış aynada Albümlar boşalırdı alsalar onları da Oy tatlı gülüm oy.. Böylemiydi sözümüz? Hani nereye gitsek birlikte |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.