![]() |
ne olur kim olduğunu bilsem pia'nın
ellerini bir tutsam ölsem böyle uzak seslenmese ben bir şehre geldiğim vakit o başka bir şehre gitmese otelleri bomboş bulmasam içlenip buzlu bir kadeh gibi buğulanıp buğulanıp durmasam ne olur sabaha karşı rıhtımda çocuklar pia'yı görseler bana haber salsalar bilsem içimi büsbütün yıldız basar bir hançer gibi çıkıp giderdim ben bir şehre geldiğim vakit o başka bir şehre gitmese singapur yolunda demeseler bana bunu yapmasalar yorgunum |
Uykusuz *******in
Sabahını bana sor Yarım kalan aşkımın Eyvahını bana sor Bana sor yalnızlığı Ayrılığı bana sor Mutluluğu bilirsin Mutsuzluğu bana sor Yıkılan yuvaların Sonu gelmez yolların Yaşanmamış yılların Eyvahını bana sor Karşılıksız sevginin Vefasız sevgilinin Bomboş kalan bir elin Acısını bana sor |
Beni bilen böyle bilsin
Ben dostluğun delisiyim Akıl irfan sizde kalsın Ben bu köyün delisiyim Bu acılar bitene dek Ağlayanlar gülene dek Bu can bende ölene dek Ben bu köyün delisiyim Sesi çıkmaz kırık sazın Tadı olmaz susuz yazın Mezarıma öyle yazın Ben bu köyün delisiyim Ne köleyim ne de bir kul Vicdan bir borç hayat okul Alın sizin olsun akıl Ben bu köyün delisiyim Benim yolum aşkın yolu Benim yolum hakkın yolu Bir tek derdim Anadolu Ben bu köyün delisiyim |
Seninle Geçen Her Gün Bana Mutluluk,
Seninle Geçen Her Saat Bana Huzur, Seninle Geçen Her Dakika Bana Heyecan, Seninle Geçen Her Saniye Bana Sevinç Veriyor, Sensiz Geçen Her Gün Bana Keder, Sensiz Geçen Her Saat Bana Üzüntü, Sensiz Geçen Her Dakika Bana Dert, Sensiz Geçen Her Saniye Bana Acı Veriyor..... |
Dünyanin kurulusu neye benzer!
Ay olmasa günesin anlami varmi, Gecen olmasa gyndüzü severmisin, Kis olmasa yaz olurmu? Su olmasa katikla yasanirmi, Gülde tiken anlami gibi... Yaran olmasa merhem neye yarar, Seytan olmasa melege ne gerek, Kötülük olmasa iyligin degeri olurmu, Baba ile anne yoklugu gibi... Doga olmasa kayinat ciplak degilmi, Yalan olmasa dogru kiymet kiymet bilirmi, Umut olmasa hayaller kurulurmu, Ask olmasa sevmek kiymet verirmi, |
Zaman alacak biliyorum, fakat eger ögretebilirsen ona,
Kazanilan bir liranin, bulunan bes liradan daha degerli oldugunu ögret ona ve hem de kazanmaktan nese duymayi. Kiskancliktan uzaklara yönelt onu. Eger yapabilirsen, Sessiz kahkahalarin gizemini ögret ona. Birak erken ögrensin, zorbalarin görünüste galip olduklarini... Eger yapabilirsen, Ona kitaplarin mucizelerini ögret. Fakat ona sessiz zamanlar da tani, Gökyüzündeki kuslarin, Ve yemyesil yamastaki ciceklerin ebedi giz |
Bugün papatyalardan fallar açtım.
Bahtıma sen çıktın, inanmak istemedim Hep tekrarladım durdum yine sen çıktın Demekki bugün sen benim için doğmussun, Ve inandımki Papatyalar bizim için var olmuş. O yüzden artık papatyalardan fal açmıyorum, bu büyü bozulmasın diye |
B u dünyada hersey par imis,
Kime söylemisler bir bilsem. Banna söylememisler, sorulursa. Benim icin para nedir sóyleyeyim. Gözü doymayan zenginlerin oyuncagi, Ekmek parasini bulamayan garibanlarin hayali, Ücgkagitcilarin büyük düsüncesi, Ve dostu, düsmana kul eden. para... Soruyorum yaa, Leyla ile mecnun misali gercek asklari, kalplerde perklesmis acinin yarasinimi, Yüreklerde mezar olmus, sirlarimi, Ve umutsuz bekleyislerin, hasretini, Bitirirmi care olabilirmi? |
Kac yil gecti aradan.
Ben unuttum, sanki bir asirdi. Hatirladinmi beni, can dost. Sana inanmak icin geldim. Sen hala ayni hala gencsin. Yillar seni görmemis, sanki unutmus. Boyrat bir yönden esmis, sana ugramadan. Sana geldim yeniden yasamak icin. Ne saclarina ak düsmüs. Ne gözleriyin nesesi sönmüs. Sanki yillar benden almis hirsini. Yeniden genc olmak icin, sana geldim. Yüreginin güzelligi yüzüne vurmus. Gayesiz ve dertsiz olduguna, Cöküntülerin sende olmadigin |
Bulutlara gitmek istiyorum
Ne olur götürün beni Kurtulmak istiyorum şu fâni dünyâdan Bulutlara gitmek istiyorum Bulutlara gitmek istiyorum Herkesten kaçmak kurtulmak Götürün beni bulutlara Bulutlar temiz masmavi bir deniz gibi Beyazı da var... Siyahı da bulutların Bulutlara gitmek istiyorum... Ne olur götürün beni O güzel bulutlara... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.