![]() |
korkmuyorum sevmekten artık sen gidince dostum oldu yanlızlık neden
allah"ım neden bu acılar sevdıgını soylemıstı yıldızlar ne kadarda yalancılar benı kahreden yıldızlar degıl sozların ne kadar battı yuregıme o acı sozlerın.kanıyor yuregım en derınden yıllar gectıkce uzerınden gıtmez o gozlerın gozlerınden gıtsen bıle uzaklara yıldızlarla avunurum nede olsa bı farkı yok gozlerınden |
ne zannettin
bakmıycaktın öyle bakmıycaktın kaçıracaktım gözlerimi yapamadım duymuycaktım sesini yapamadım şimdi benmi sevmemeliydim yapamadım istemdiğim bir rüya oldun iki güzel insanın arasında kaldım |
Bakma o maziye üzüleceksen
Kapat gözlerini görmeyeceksen Açma ellerini tutmayacaksan Elini tutmadan yaşayamam ki Hani kararlıydık ayrılamazdık Söyle nasıl oldu neden darıldık Kim derdi ki ayrı yaşayacaktık Yüzünü görmeden yaşayamam ki Sensiz garip gönlüm cehennem sanki Ayrılık hasretin ölüm inan ki Kalbim sensizliğe alışamaz ki Dön gel artık sensiz yaşayamam ki |
Bir arar sorardı insan giderken
Söylesene beni unutturan kim Hakkımdı öğrenmek her şey biterken Anlat bana artık bilmeye geldim Şimdi yıllar sonra gelirken sana Korkma ellerim boş sevdadan yana Nasıl göz koyarım mutluluğuna Yalnızca elveda demeye geldim Durup da önünde diz çökmeye değil Bana dön diye dil dökmeye değil Ümit çiçekleri ekmeye değil Yalnızca elveda demeye geldim Artık kader bile bağlamaz bizi Ayırmasın derim kimseler sizi Silindi o güzel günlerin izi Veda. Veda. |
Bu gönül çeşmesi kuruyup gider
Kendini ıssız bir çölde bulursun Yıllardır çektiğim bu çile yeter Maziye gömerim unutulursun! Albümde sararmış bir resim gibi Hüzünle yaşanmış bir mevsim gibi Adını yabancı bir isim gibi Kalbimden silerim unutulursun! Hayalin sis gibi dağılır gider Tanımam hiç seni olmaz olursun Aşkına bir gönül hayasıydı der Maziye gömerim unutulursun! |
Zaman
Tutmuş Elinden Zamanın Söz Vermiş Bundan Sonra Zaman Ayıracağına Zamana Zaman Zaman Gürkan Kaya |
Nedir?
Onurlu Bir Komutanı Çok Sevdiği Kadını Desdemona'sından Böylesine Uzaklaştıran Ölümsüz Tutkusal Aşkını Şüphesel Katile Çeviren Elleriyle Okşadığı Boynunu Elleriyle Sonverdiren Yaşamına Gürkan Kaya |
Geçme Dur!
O Kadar Güzelsin Ki Dedin Geçtin Durdun Bir Haber Vermeden Dörtnala Doludizgin Ey! Zaman Gürkan Kaya |
Neredesin???
Meğer ne doldurulmaz derinlikmiş yokluğun... Kaderde bu sensizlikte varmış... Sesini duymak varmış şarkılarda,bütün kitaplarda seni okumak varmış... Meğer ne dayanılmaz bir şeymiş yokluğun... Kağıtlara seni yazmak varmış,renk renk düşünmek varmış, Çiçek çiçek koklamak varmış... Artık hiç yazmasanda olur,hiç gelmesende... Meğer ne türlü bir ölümmüş yokluğun.... Bir daha NEREDESİN demeyeceğim... Bendesin artık... Dudaklarımın değdiği sigaramdasın... Uzaktasın ama yinede bu |
ask bahane oldu,sevginin yalan yüzünü sende gördüm sevmek günahmış
sende anladım, kalbim hıçkırıklara bölündü dün gece masallarda gördüm mutluğu sen olmadan ögrendim ya yaşamayı ama unutmayı ögrenemedim. bende sen sevgiydin ömürlük be birtanem.kalbimiz hep başkaydı sende simdi sensiz yaşayorum.bahaneler çok var sende kalbini istedim sende başka birsey degil. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.