![]() |
bir aşşağı bir yukarı yürüyorum
seni düşünüyorum konuşan iki kişi görüyorum senle konuşuyorum her acımı senle yaşıyorum seni sevdiğimi söylüyorum her gün defalarca... yirmi dört saat gözlerine bakıyorum en tatlı ortamlarda hep seni arıyorum seni unutmak lazım belki de biliyorum bunu ama lanet olsun, yapamıyorum çünkü, sen koşuyorsun bense yorulamıyorum. |
Yine mi sen yine mi sen geldin yalnızlığım
Yine ben miyim Böyle gözü yaşlı bekleyen Yalnızlığa mahkum edilen Unuttum gülmeyi Sevmeyi Özledim sarılıp aşkım demeyi Bekledim *******ce günlerce İçimde yalancı bir umutla Geri gelmeni GELMEDİN Sen gelmedikçe ben bekledim Sen sevmedikçe ben sevdim Sen gülerken ağladım Sen giderken Arkanda gözü yaşlı birini bıraktın. |
Sanadır bu son sözüm
Haşça kal iki gözüm Sen yokken gülmez ki yüzüm İnatçı kalbime geçmiyor sözüm Sanadır bu son sözüm Kendine iyi bak can özüm. Sen yokken doğmuyor geceme gündüzüm Yanan yüreğime olmuryor ki teselli Hayallerimde ki gül yüzün Sen yokken tadı yokki doğsada gündüzün Sanadır bu son sözüm Tenini özledim kömür gözlüm Sanadır bu son sözüm Sen gittin Ne gecem belli nede gündüzüm. |
Kisa da olsa bu aski neden yasadik
Birbirimizi kandirdik aldattik hislerimizle oynadik Hayaller kurduk yasadik masallar icinde Sen Mecnun ben Leyla, askimiz hic bitmeyecek topraga gidecekti ölüme bizimle Basaramadik,biz cok farkliydik Maglup ayrilip küstük kadere Yalan asklara atildik yaban ellere Dönemezdik artik geriye dönsekte deliye Sen bana ben sana susamis ayrilik bizi öldürse bile Unutmak cok zordu unutmak yoktu sözde Ama biliyorduk ask birarada olmamiza yetmiyordu |
Yarın geçecek geçmeyen günler
Kavuşmadan kendi halindeki hallerine Beni sarsacak yine yalnız ******* Düşüyorum sensiz çelişkilerime Gideceğim bırakmadan seni Toparlıyorum anlarımı anbean Bırakırken geriye senli düşlerimi Kopuyorum artık sorularımdan En büyük buluşumsun kendimde Ömrünün unutulacaklar listesindeyim Sıcaklın kaybolurken ellerimde Dönüş yok sensizliğin zirvesindeyim |
Yağmurlu bir İstanbuldu yüzün
Bakışlarında saklı bütün hikâyen Anlam veremem yanındayken kaçışıma İnadına seni böyle severken Sen gelince saatler durmalı anladım Bir şeyler söylemelisin sebepli sebepsiz Nöbetleri başlarken alışkanlıklarımın Konuşurum işte bende yerli yersiz Tavrının sersemliğinde bu kalbim En güzel sözler senle başlıyor Merakların zirvesinde yine yüreğim Senin yokluğunda gün bitiyor Nasıl bir sakinlik varlığında saran İçimde fırtınalar coşarken Cesaretim yok |
En son bağlılığım kayda geçti dün
Bir dileyiştin gönlüme akan Aradığım huzurdu gülüşün Kor oluyor içimdeki orman Yaralıyım ben ezelden şaşırma Paramparça en kaliteli umutlarım Sabahımsın mahur aşk ışıklarında Huyumdur her şeyi baştan yaşarım Nedir bu durup durup senden bahsetmelerim Bak yine sesin geliyor yakınlardan Yollara düşüyor düşüncesiz tesadüflerim Bir kere olsan uzunca karşımda dursan |
Yerle yeksan ölçüler alıyorum
Uğraşıyorum veli nimetlerle Adisyonun başrolünde yazılıyor adım Senin haberin yok hayranlıklarımdan Eriyorum buz tutmuş yokuşlarında Müsait değil bu çarpıntılarımdan Duygu kaldırımlarına yaklaşmaya Melodik sesinle duymak vardı şimdi Bütün yersiz anılarını, Katlar arası bekleyişlerini görmek Senin gözlerinde tüketmek zamanı.. Yürüyüşün apansız telaşlarla gidişin yokmu Ne olduğu belirsiz mazeretlerle bakışın Hiçbir mantık açıklamazken duruluşumu |
Anlık rütüşsüz. Öylesi yalın
Öylesi özgün tartışmasız Stabilize bir duygu Ruhların uyumluluğu ön yargısız Ki tanışmamışız daha Empatilerde bulmamışım kendimi Havada dünden kalma bir oksijen Ağlamaklı bir gülüş yakıyor gözlerimi Balkonun önünde, Nereye koysam ellerimi Ellerim var ceplerinde Biliyorum bir ihtimal gelişin Suskun olanmış en çok seven Sanırım susuşum hep bu yüzden Her tartışmada ben varım Ukala bir önsezi her şeyi frenleyen Hangi tarihte bulacak kalbim seni Söyle! |
yıllarca anlattım ona aşkı,
anlamadı,sevemedi, gitti uzak diyarlara.. özledim, çook özledim. bende sustum, bende küstüm, bende kalanları sesizce gönderdim, vazgeçtim deliliğimden, bende ona uydum, sevmedim kimseleri.. bakışları çok uzaklardaydı, sıyırdı geçti,göremedi.. aşkı aradı hep uzaklarda, aşk bendeydi,ayaklarının altında, ezdi geçti,hiç acımadı.. gülüşleri vardı,bana değildi, susmaları vardı benimse deli sitemlerim susmalarına.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.