![]() |
ben istemez miyim sanıyorsun?
içimden seni içimden çıkartıp atabilmeyi.. unutmayı yada seni sıradan biri sayabilmeyi.. ben istemezmiyim sanıyorsun? anlatamıyorum sana; içimdeki o büyülü etkini, seni hayal etmenin bile sevincini, her sesini duyuşumda titreyen ellerimi.. rüyalarımdanda çıkmaz oldun!! kalbimin ritimleri ismini mi heceliyor ne?? mutluyum işte hoşgör beni; seninle mutluyum işte.. ihtiyacım var sana, seni hayal etmeye bile ihtiyacım var.. gözlerimi ka |
"yitik aşıklar diyarındasın artık
kimse konuşmaz buralarda çünkü bilirler anlamsız olduğunu herkes elleri cebinde bir oraya bir buraya yürür ve herkesin üstü çıplaktır buralarda kimse çarpmaz birbirine ne kadar karanlık olsada ve kimse üşümez her yer buz tutsada yitik aşıklar diyarındasın artık yitik aşıklar diyarında... "herkes yere bakar buralarda çünkü bilirler göklerde bulamayacaklarını artık aşkı en iyi bilenlerin diyarındasın dostum ama nafile ...ruhunun yarısı kim |
Yarım kalmaktan yoruldum artık...
Seni çağırıyorum... Bu kez son gelişin olsun... Senden sonra yaşadıklarımın adı yok! Nerede biraz mutluluk,birazcık heyecan, Bir günlük de olsa aşk Ben oradayım... Ne yapıyorsun diye sorma saçma sapan şeyler... Aynı sonların başına dönüp ve tekrer aynı sonları yaşıyorum... Sensizlik Bana zarar verdi Parçalara ayrıldım... Her bir parçam ayrı bir kimlikte... Her birinde başka acı. Ne arıyorsun diye sorarsan eğer? Sende yitirdiğim duygularımı yeniden |
Zaman geçip gidiyor
Aynaya baktığında yüzündeki çizgilere üzülme anne... Güzellik fayda etmez çektiğin acılara... Ellerinde hatırlıyorum zamanı... Yıllar önceki pürüzsüz ve narin,şimdi gördüğüm Geçen zamanın bıraktığı izler... Ya o derin mavi gözler... Neler söylüyor sessizce... Haykırıyor mutsuzluğunu kelimesiz... Kelimesi kader... Yanakların hep ıslaktı anne! Mutluluk neydi biliyormusun? Annem mutluluğu bilmiyor..! Çünkü onun hatırlayamayacağı kadar azdı mutlulukları... |
Suya yazıyorum artık gülüşlerimi,
Gözyaşlarımı dağ yamaçlarındaki kaya parçalarına, Yüreğim doğmamış bir serçe kanadında... Baharı bekliyorum bir cemre telaşında... Birinci cemre suya, Gülüşlerim ısınacak! İkinci cemre toprağa, Gözyaşlarım susacak! Üçüncü cemre tabi ki havaya, Yüreğim serçe olup kanatlanacak! Aşk! Bahar oldum, Cemre beklerim! Su gibi akıp giden gülüşlerimle, Mıh gibi kazınıp kalan gözyaşlarımla, Ve doğmamış bir serçe kadar uçmaya acemi yüreğimle |
Ellerimi tutma artık..
Bırak tüm aşkım soğusun avuçlarımda Tutma bırak.. Yatıştırma öfkemi Yolun açık sevgilim Tehdit et beni gitmekle, Et ki haykırayım: dönme geriye yasaksın ruhuma,yasaksın sevgime.. ne diye, bilmem ki ne diye zorladım iliklerimi geçirebilmek için en ağır darbeleri yüreğime.. pişmanım tek kelimeyle.. hadi şimdi mazeretin olsun gözyaşlarım.. kıyamam de.. ama bu defa ben ağlamayacağım.. klasik olmayacak bu kez sahnelerimiz,roller.. repliklerini andırmayacak cüml |
Dilediğince yaşa acıları
Yine aynı sonun başlangıcındasın.. Farkedemiyorsun şimdi ama,aslında hepsini de tattın bu acıların birçok kere.. Hatta daha da kötüleri kaldı kucağına zaman zaman.. Boğulacağım diye az feryat etmedin içimde Unutamayacaktın sözde.. Hepsi kalıcıydı,peşini bir an olsun bırakmayacaklardı.. *******i uyku nedir bilmeyecekti gözlerin.. Hepsi düğümlenecek,seni yutup öğüteceklerdi.. Korkutuyordun beni yitip gideceğim diyerek.. Dön bak bakalım şimdi, |
Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım Çöp gibi bir oğlan ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşıdan görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Bir rüzgar aklımı alırdı Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm içim ürperirdi Felaketim olurdu ağlardım |
3 gül verir,bir gün sana sevdiğin,
Sorar sana bilir misin nedir aşk dediğin? Bu güller tılsımlıdır,simgeler aşkımızı, Bir köprü gibidir,belli eder bağlılığımızı, Solar bu güller,eğer unutursan beni, Solar bu güller,eğer unutursam seni, Solmaz dersin,unutmam seni, Solmaz dersin,unutmazsın beni, Aylar yıllar geçer aradan,ayrılık gelir çatar, Açtıkca bu sayfayı güller acına acı katar. Uyanırsın bir sabah,içinde bir sıkıntı ile, Açarsın bu sayfayı üzüleceğini bile bile, |
Yaş otuz beş! Yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün. Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, Gözünün yaşına bakmadan gider. Şakaklarıma kar mı yağdı ne? Benim mi Allah'ım bu çizgili yüz? Ya gözler altındaki mor halkalar? Neden böyle düşman görünüyorsunuz; Yıllar yılı dost bildiğim aynalar? Zamanla nasıl değişiyor insan! Hangi resmime baksam ben değilim: Nerede o günler, o şevk, o heyecan? Bu güler yüzlü adam ben değilim Yalandır kaygısız olduğum y |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.