![]() |
yalnızım…
hayalin düşmez duvarlarıma… sen gittin ama…silinmedi ayak izlerin… sokağımda hala… isyanım tanrıya… isyanım dönüp bakmadan ardına… gittiğin akşama… |
aşkım haram…
beni andığın her gece… silik bir hayal kalır… cemreler düşer üzerime… ahlarımı yazıyorum olmadığın her yere… alacağım senden değil… seni arıyorum bir başka tende… |
adını yazdım ya derinlerime…
unutmak ölüm… an gelir ağlarım ikimizin yerine… bedenin toprağım olsun… bırakıp gidersen azap düşlere… |
yenİldİm Sen Çikmazin Da
Vefasiz Bİr AŞka Şİmdİ GÜnahlarda Adaklarim SÖz GeÇer Mİ GÖz Pinarlarima Bİr Damla Kalir AŞkima İnat GÖzÜmÜn Sen Kenarinda... |
uyandik RÜyamizin En GÜzel Yerİnde
Şİmdİ GÖzlerİm YaĞmur Sonrasi Bİr KaÇ BuĞulu Hatiran Bana Kalan AvuÇlarimda İkİ YÜzÜk Aci Yazima Yemİn Olan Aci Yazgima Sebep Sevdan.. |
Geceye İnat YokluĞunda ...
Bİr Bedel Kİ SÜrgÜnlerde SensİzlİĞİm ... Sonu Yok DÖnÜŞÜ Yok... Bedelİ Bensİzlİk Olsun İhanetİnİn... DÜN GECE BİZİM DENİZ FENERİNİN ALTINDA OTURDUM ... GÖKYÜZÜ,DENİZ VE DE BEN HER AKŞAM SENİ BEKLİYORUZ! NE OLUR DÖN SEVGİLİM SESİZ YAŞAYAMAM !!! |
bİtanem Sabahi Bekledİm Saatlerce ...
Ama Ya Sonra ? Sen Yoksunya Şİmdİ Korktum...! Belkİ Sabah Olmaz Dİye .... Olsada Sen Yoksun Dİye.. |
yedİ Tepenİn Ardinda ,
SoĞuk Umutlardan BaŞka SarilacaĞi Olmayanlarin Çocuklariydik İnadina Yanlizdim Hep Sen Yanimda OlmadiĞin Zaman ! DÜŞlerle BÜyÜdÜk Benİ Beklemen Dİ Tek Hayalim O Eskİ Pencerede Olmadi SevdİĞİm Şİmdİ Sen İÇİnİ Saran Özlemle Bekler Mİsİn Bİr Pencere Kenarinda Bİlmem Ama Kapiyi BaŞkasina AÇacak, SÖz VermİŞ Sevdamiza Hep AĞlayacaksin ! |
bir tek melekler şahitti gözlerimize!...
geceye!… neden yalan zamana esir olmuştum sende?... biliyorum bir avuç mutluluktu, seni bana getiren sadece!... acıtır ya kader!... gün gelir soracaksın belki de; “seni bana ne getirdi” diye! |
ey İstanbul!
ne kaldı alacağın benden… neye yarar tüm sokakların boş şimdi o yokken… onu benden aldın!... sana yenildim bir günahkar yüzünden… verme istemem!.. bırak!... üstü kalsın!... alacağım yok senden! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.