![]() |
seni seviyorum!!!...
ben seni aslında kocaman bi yürekle seviyorum başka hiç bir şeyi görmüyor gözüm... o kadar güzelki seninle olmak ya sensizlik...o zaman yaşamn tdı olmuyor! ben seni deli gibi uykumda bile seviyorum işte böyle...anlatamam ki...sadece söylüyorum işte...bi işe yarasada söz... SENİ SEVİYORUM:!!! |
ihanet edenlere...
Sen gectin,ben yine sinifta kaldim, Birturlu yanina ulasamadim. Sevda dersinden tesekkür aldim ama; İhanet dersine calisamadim. |
BİLMEZDİM......
Bilemezdim, Senin o sözlerinin ardından gideceğini O bakışmalardan sonra askımızın böle biteceğini Asla ama asla bilemezdim Senin ismini kazımıştım bile kalbime Ah yanmışım ben yardım etmiyor kimse Bu beden askınla eriyor göz göre göre Hayatımın böle biteceğini bilemezdim Seni sevdim hem de çook sevdim Sende bir emanetim var onu alabilir miyim Kalbim yok ama hiç değilse küllerini verir misin Bu şiiri sana yazacağımı bilemezdim |
bitanem......
Bitanem deli gibi severim seni ben... Ama merak etme deli değilim ben... Her gece sensizliği düşünüyorum... Ama sensiz olmayacağım... Bitanem aç gibi severim seni ben... Ama merak etme aç değilim ben... Bitanem her gece ayrılığı düşünüyorum... Ama merak etme ben sana güveniyorum... Bitanem güllerim gibi severim seni ben... Ama merak etme ben senin gülünüm... Son bi söz söylüyorum... BİTANEM SENİ HERŞEDEN ÇOK SEVİYORUM... |
ASKER OĞLUMA HASRET TÜRKÜSÜ...
ASKER OĞLUMA HASRET TÜRKÜSÜ (Vatani Görevini yapan mahdumum Veyselime Hasretlik ne kadar çetin olsa da Vatan borcu kutsaldır yapılacaktır.) Kalemim ağlıyor yazmıyor yazı Çok acı veriyor içimde sızı Kaz mezarcı n'olur bana da kazı Bu hasretlik artık öldürür beni * Kerimem burada mahdumum nerde (*) Ah bir yıl olmuş da koçum askerde Ben nasıl katlandım bilmem bu derde Deli hasret artık öldürür beni * Şu yokuşlardan hiç çıkmaz ki paşam Gözümde yaşlar yok akmaz ki |
Morca Çiçek...
I Akıp giden derecik Çöllerde neden kurudun Taş üstüdeki morca çiçek Sen böyle neden soldun Yarınlara kanadı kırık Kuş gibi neden uçulur II Çöllerde diken gülü Gönüllerin susuz sümbülü |
COK HIZLIYIM COK...
silahta,havada ,karada cok hizliyim cok senin istedigin her yerde ,gelde görüselim cicim her zaman kendine güvenipte karsima cikma cicim . bakista, yarista,sonucta cok hizliyim cok hele benimle lafta ,sakin yarisma cicim. gösteririm sana yas tahta. benim motor saglam sen etrafina bakta cok merak ettim bir anlam varmi söyledigin her lafta . cevabini bekliyorum cicim. |
BIR HAYAT DÜSÜNELIM...
bir hayat düsünelim,düsünmeye degmez bir hayat düsünelim,bes para etmez bir hayat düsünelim,gün görmez murat olmaz böyle bir hayat düsünelim,düsünmeye degmez . SALMAN 30 aralik 1985 AGRI KAPALI C:EVI |
sevmekkk...
sevmek illede kan akıtmak diyorsan ben senin için dünyanın şah damarını akıtırım yok eğer senin kanın diyorsan olsun be aşkım ben seni kara topraklarda da severim...!!! |
sana olan sevgim...
seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan;gökyüzündeki yıldızları say öğrenirsin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.