![]() |
ne zaman düşünsem seni
içimde hep aynı sızı. ne vakit kuşatsa beni özlemin fark etmiyor! ne kadar sıkı giyinsemde o an iliklerime işler soğuk ağlarım... sonra titrerim... yine ağlarım sonra! ağlamalarım bitmez. gözlerim susar avazlara bürünür yüreğim! ne zaman gelsen aklıma bu şehri terk edip gitmek isterim sanki gideceğim yerde sen olmayacaksın... istemeyerek kabullenirim sonra yaşadığım şehrin kaldırımlarında değil, yüreğimin en kuytu sokaklarındasın sen! |
ey sevgili...
bu gecede yazacağım seni, nemli gözlerimle buğulu gecenin kederinden çatlamış aşk defterine! bırak ay kıskansın yıldızlar ağlasın gecenin kuzeyinde şafak teninde sökene kadar yazacağım seni geceye! öyle, kuralsızca, mısraları katledercesine... kelimeler çaresiz kalacak hislerimi telafüz etmeye. dirilecek ölü düşler sersem sabahın geceye kapanan gözlerinde! ürperecek ölüm her İMKANSIZIM deyişimde.. MERVE ÇİLEM EROL |
Bır aksam gozunde ask tuterse
Gecmıs gunler aklından gecerse Kalbin bombos umıtler bıterse Sen uzulme BEN VARIM.... Neler gectı kım bılır basından Sevgı umdun hep baskalarından Aglama gıdenlerın ardından O gıderse BEN VARIM... Zaman durdu sankı Beklerken senı Ben bır tek sevgıye bagladım KALBİMİ Ayrılmam ıstersen hıc yanından Cagırsan gelırım cok uzaklardan Eskıden korkamdım yalnızlıktan Korkmam artık SEN VARSIN... (gonulnikahlim) |
Gecenin Bir Yarisi
Oturup Hayal Kuruyorsam Bİlkİ Senİn İÇİndİr... Yildizlara Bakip Bakip Dalip Uzaklara Gİdİyorsam Yİne Senİn İÇİndİr... GÖzÜmden Akan Yasi Sessİzce Sİlİyorsam Yalniz Senİn İÇİndİr... O Bİzİm Olan Sarkiyi Bagirarak Soyluyorsam Senİ Sevdİgİm İÇİndİr.... |
Sensizligin Yaralarını sarmak Ne kadar zor
yıkılmaz sanırdım kendimi engin aşk denizinde nice fırtınaları astım, ne dalgalarla boğustum yıkılmadımda sığındığım limanda alabora oluyorum yüregimle elden bisey gelmiyor eller kelepceli Ya bütün yasadıklarımızı unutup terk edecegim seni yada onurlu teknesine sadık kaptan gibi bekleyecegim ölmeyi... |
dün yine yapayanlız
penceremın önüne oturdum bütün umutlarımı aldım sevinçlerimi,heyecanlarımı aldım senin hayalini bekledım hayalın dıyorum çünkü o bile yeter biliyorum gelmıyceksın biliyorum gözlerını göremıycem artık...... olsun warlıgın yeter..imkansız aşkım warlıgın yeter |
senden bir baskası haramdır bana
sen benım gunahım benım duamsın acılarladolu yalan dunyamda bır Allah'ım var bırde sen varsın sensıız vıraneyım daha beterım olumlu dunyada kıme gıderım dız cokup onunde yemın ederım bır Allah'ım var bırde sen varsın |
ıcımden hep bır ses dıkkat et dıyor
sevdamın katılı delmıs kapıdaa ellerım tıtrıyor ıcım yanıyor adı sevda mı ne adı sevda mı ne sımdı kapımda eskıden bır kere aldanıp actım mutluluk zannedıp ıcerı aldım acıyı hasretı onunla tattım adı sevda mı ne adı sevda mı ne sımdı kapımda ben coktan kapattım ask defterını en derın yaralar bıraktı bana ellerım tıtırıyor ıcım yanıyor adı sevda mı ne adı sevda mı ne sımdı kapımda |
Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da
Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi? * * * * * Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrıla |
UYKUM GOZLERIM YANIYOR
YINE SEN VARSIN AKLIMDA NEDEN DUSUNUYORUMKI SANKI YALNIZLIK MI BENI DUSUNDUREN YOKSA HAYALLERIM MI ? ICIMDE BIR ULASMA TUTKUSU ULASINCA TUTKULAR GECER MI ? DERSIN SEN BENIM TUTKUM DEGIL... H E R S E Y İ M S İ N ... (gonulnikahlim) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.