![]() |
seni ne kadar sevdimi ögremek istiyosan yagmurlu bi günde kollarını
aç tutamadın yagmur tanesi kadar seni seviyorum |
Bana aldanmayin
Yüzüm bir maskedir, Sizi aldatmasin Binlerce maskem var. Çikarmaya korktugum. Ve, Hiçbiri ben degilim... Olmadigimi göstermek İkinci dogam oldu. "Kendinden emin biri" dersiniz, Sanki güllük gülistanlik Benim için her sey... Adim güven belirtir Ve, Oyunumun adi agirbasliliktir. İçimde ve disimda denizler sakin, Herseyin kumandani ben... Kimseye gereksinme duymayan Ben... Fakat inanmayin bana, Lütfen... |
Ey sevgiLi..!!
Ruhumu kuşatan sessizLiğin , sensizLiğinde sevdim seni. Ben Seni , güneş doğmadan önce sevdim !! ... KaranLık *******de , ParLarken gözLerin bir yıLdız gibi , Adına yazıLan şiirLeri okuyup ağLarken uğruna , buLutLar eşLik ederken bana sesizLiğe açtım gözLerimi... bir bıçak gibi sapLandı sevdan yüreğime! BuğuLu gözLerin takıLdı gözLerime... BuzLu araLık *******inde üşürken , voLkanLar patLadı kâLbimde.. Ey SeVGiLi .. !.. |
sen hiç a$ik olsun mu?
sabahtan ak$ama kadar onu durmadan dúsúndún mú? o seni sevmesede sen onu deli gibi sevdin mi? sen bilmezsin sevmeyi sen a$k nedir bilmezsin sevdigin insan için canini verir misin? a$kta guruz olmaz sen bilmezsin bosver seni sevmi$sim bo$una hayatim geçmi$ bir hiç ugruna |
I
Ayın dolgun göğüsleri Dere taşı iriliğinde Kar gibi yıkanıp durulmuş Yağmurun ellerinde Sıyrılıp çalı aralarından Tırmanıyor turunçlara Koşuyor bulutlarla bir süre Buğulanıyor mühür gözleri Ya da uçuyor yarı uykulu Süpürüyor eteği yorgun suları Ve üşüyor güleç yüzüyle II Yüreğimdeki ilk sevda Dolunayın utangaç renginde Akıp geliyor *******i Üzgün bir ses, solgun bakış Kayboluyor el edince Kamaşıyor buluşma yerleri III Üşüyor gökyüzünde ay Güleç yüzü soluyor sevda |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif... Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü... Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin... Yaşadıklarını kar sayma Yasadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün... Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma herşeyi, |
Ne Senİ Nede Sevgİnİ İstİyorum Senden.
Sanaolan Çocuksu Saf Sevdami Sana BaĞli Canimi İstİyorum. Sana En BÜyÜk Ceza;yanlizliĞi Birakiyorum..... GÖzlerİmden Akan YaŞalara DeĞİl.. Sana Aciyorum.. YÜreĞİme SapladiĞin HanÇere DeĞİl Sensİz *******de KurduĞum Hayallere Yaniyorum... Sana Olan Sevdamdan DeĞİl... Kaderİmden KaÇiyorum... Sana En BÜyÜk Cezayi YanlizliĞi Birakiyorum Sana Sensİz YaŞayamam DemİŞtİm... YaŞiyorum... Sensİz GÖzlerİm GÜlmez DemİŞtİm... |
Beni anladıklarını söylüyorlar
Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse... * Benim içimdeki masum şeytanı kim anlayabilir ki? Ben, bu gördüğünüz ceset değilim Benim içimdeki yaratığın gözyaşlarını kim görebilir ki? Korkuyorum, anlayamazsınız işte, ölmeliyim Ölmeli ve korkularımdan kurtulmalıyım. * Ben, onun sana zarar vermesinden korkuyorum Beni bu huzurdan çıkarmandan Belki de beni anlamandan korkuyorum. * Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse... * |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, |
Her gece binlerce siir kanayip ölürken dudaklarimin arasinda sustum
Sancilar kol gezerken bedenimde, hickiriklar bogazima dügümlendi sustum Gülüslerim gibi sevinclerimde yarim kaldi sustum Hüzünlü bir irmak gibi gözyaslarim yüregime doldu sustum Titreyen yüregimle yitik düslerimin gölgesine siginip sustum Hüznün yirtik gömlegini hep sirtimda tasiyip sustum Acilarin sevinci gözlerimden kan olup damladi sustum Hayallerimi sevda yapip cesedimi yüregime yükledim sustum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.