![]() |
BugÜn Bİr Elİmde Kadeh
Bİr Elİmde Sİgara GÖzlerİmde Sirali YaŞlar DudaĞimda Senİn İsmİn Var Kalbİmde İse İsyanlar Bİlİyorum DoĞum GÜnlerİ Hep GÜzel GÜnlerdİr Ama BugÜn Farkli BugÜn AĞlamak Acilara Kadeh Kaldirmak GÜnÜ Sevİpte Ayrilan AŞiklarin GÜnÜ ÇÜnkÜ Sevgİlİm BugÜn AyriliĞin DoĞum GÜnÜ!!! |
Küçüğüm...
« : Mart 21, 2006, 03:18:46 » Ayni sokakta oturuyorduk Her gün bir kizla geliyordu eve Adi ESRARENGIZDI Herkes onun hakkinda Farkli seyler söylerdi. Fakat kimse gerçegi bilmezdi Kirli sakallari vardi. Yesil gözlü esmerdi Mahallenin kizlari hayrandi ona Bense nefret ederdim Hiç kimseyle konusmaz Sadace gelir geçerdi Birgün onunla yolda karsilastik Çok güzel bir yüzü vardi Bana gülümsedi Sasirdim Ama yinede onu sevmiyordum. Fakat o çok farkliydi Gece boyunca |
Zaman mıdır sessizce kaybolup giden
Yoksa insan mıdır zamana kendini kaptırıp giden Zamana hükmünü koymak istersin Dur dersin güneşe Hükümsüz geçer zaman Durmayan güneş, yine kaybolan zaman Şuursuz geçen hayatına bir nokta koyarsın yıllarca Zevkten sefadan bıkmış Gönlünce eğlence bulamazsın ömrünce Kendini arar durursun Kaybettiğin o yılların içinde Bir kere boyun eğersin Kurtulmak istersin Ama Kurtulamazsın... |
Bu gece yine içimde sızın
Gözyaşlarım yine sana akıyor Yazdığım bu dizeler yine senin için Bitmez dediğin aşkımız için Seninle çıktığım aşk yolundan Sensiz döneceğimi biliyordum Ama ...seni seviyordum... Bilebile atladığım bu uçurumdan Bir mucize bekliyordum Ama aşkım tek taraflı Kalbi: Aşkı tanımayanlar aşka inanmayanlar Hayatta anlamsız kalırlar Sana son bir söz söyleyebilseydim Sana son sözlerim şunlardı: aşkım tek taraflı olsada Unutma her kalp aşkı bilmez Yine de sen onlar |
Ben AŞk İÇİn Ölmeyİ Ölmek İÇİnse Sevmeyİ İsterİm. Can Deyİl Canan
Olmayi GÖnÜllerde Ferman Olmayi Leylaya Mecnun Kapina KÖle Olmayi Dİlerİm,ve Şefkat İsterİm Sevgİde, Ben BÖyleyİm ArkadaŞ Bİlİrİm Allahina Kadar Sevmeyİ Ve Çok İsterİm Sevİlmeyİ Sevmeyİ En Önemlİsİ ÖlÜnecekse Sevgİlİm İÇİn Ölmeyİ Bİlİrİm, Ben BÖyleyİm ArkadaŞ Benİm İÇİnde Zaten AŞk BÖyle Gerek. |
Sis altında bir gece gibi,
karanlıktayım şimdi. Kimbilir kaç kez duruyor kalbim, sevmelere? Bir dünyayı öpüyorumda tüm yüreğimle, Gözümün ucuyla bile öpemiyorum seni Elimde bir yalnızlık var acı içinde Sessiz gülüşleri var içinde sen varsın Sevgim var içinde kim bilir nerede Sigara değilki bitince yenisini yak Kor gibi yanan bir yürek, Sen dinle şimdi kulak ver yalnızlığa Deniz gözlüm dinle Geç karşıma bak gözlerime aşk mı ? acı mı ? |
ne olur anla beni
seviyorum seni yıldızları yağdırırım saçına ölürüm senin aşkına seni gördüğüm gece uyuyamadım saatlerce o güzel yüzün hep gözümde seviyorum anla be yüzün hep aklımda sen yanımda olmasamda ALLAHIN aşkına karşılık ver aşkıma SEN DAHA İYİLERİNE LAİKSİN YAZAMADIM ALLAH KAHRETSİN |
başta hep seni seviyorum.sni seviyorum diye avuttun beni.ama ben sana
hiç aldanmadım,inanmadım.çünkü seni seviyorum kelimesinin büyüklüğünü ben senden önce çoktan biliyordum.sven svdiğini üzmez.senin sevginde sende kocaman bi yalansn artık benim için.bütün ilkleri senle yaşadım bana bi ilk daha yaşattın.önce seni seviyorum dedin sonra yarı yolda bıraktın.TEŞEKKURLER SEVDİĞİM TEŞEKKURLER.bu muydu sonsuz sevgin?bu muydu bir günlük olmayan aşkın;?hani soylemıstın ya ellerini bıkatıgımda ÖLÜR |
sence
aşk gelişlerin ve gidişlerin başlangıçıysa bence başlangıçı ve sonudur sence aşk herkezde varsa bilki bendeki aşk kimsede yoktur kuralları sen koyarsan yolu ben gösteririm mazimi kapatmaszsan senide defterden silerim ------BENİM SEVGİM BUDUR BEBEGİM------ |
Ölürsem sevgilim sana doymadan,
Bir mezar kazdır hiç ağlamadan , Mezarımın rengini isterim kara , Örnek olsun sevipte ayrılanlara, Mezarımın üstünda kara otlar bitecek. Gelen bir fatiha okuyup gidecek . Yazık genç yaşta çldü diyecek , Sonra mezar kaybolup gidecek. Bir gün yolum düşerse mezarıma, Otları kaybolmuş bir mezar ara. Çünkü orda bir seven yatar, Tam 20 yaşında. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.