![]() |
Sessiz bir gecenin sabahında
Mahmur gözlerle uyanan ey sevgili! Söyle bana, benim kadar mutlu musun? Yüzündeki çizgiler hayat Boş bakan gözlerin umut Titreyen dudakların kor Ve avuçlarında üç kuruşluk bir gecenin Kabına sığmaz teri Yeri değil belki yalnızlığın Yeri değil belki yabancılığın Mahmur gözlerle uyanan ey sevgili! Söyle bana, benim kadar tutkulu musun? Ne işi var şimdi güneşin camlarda Daha yanarken kül tablasında mum |
Bir Gün Öncesi
Seni özlüyorum biliyor musun? Hem de daha yanımdayken Ama bırakıp gideceğim diyorsun Ve ben henüz sana doymamışken Hani aşk, komşu kapısı gibiydi Hani, çat kapı gelirdi Başköşeye kurulur, baş tacı edilirdi Yüreğimde en güzel köşeyi kapmışken Ve henüz sana doymamışken Şimdi bu gitmeler 'ben gidiyorum' demeler Öldürüyor beni, ölüyorum Fakat şunu da bil ki Şimdi gidersen sen de ölürsün Çünkü aşk komşu kapısı gibidir Komşunun günahı alınmaz Komşu namustur, oyun |
Dost dediğin yaprağa benzer
Çok görülür ama sayısı az olur Tıpkı yapram dökümü gibi Bir gider biri gelir Yıllar geçtikçe anlaşılır İyi günün dostları Kötü günün dostları... Dostun dediğin çok vermişsin hiç Bir şey almamışsındır... Hiç vermediğin beklemediğin Kişi iyilik yapar Buna şaşırır kalırsın İşte hayat Ölümde,Doğmakta,Arkadaşta Sevgilide birer yaprak dökümü Olur .... bir bakmışsın tek başına yıldızlara bakarken içli bir şarkıyla dalarsın uzaklara.... |
GÜnler,kİŞİler,anlar,adlar...
Herbİrİ Bİrer Masal,maske... Bİr Sabah Olur,gÜneŞte Kaybolur... Yidizlar Gİbİ... Duvardakİ GÖlgen,aynadakİ Sen... Sen Gİbİ DeĞİŞİverİr Sana... Bense Ben Verİorum Sana... GÖlgesİz,gÜneŞsİz,yalansizzzz....... |
ölürsem sevgilim sana doyamadan bir mezar yaptır ama ağlamadan
tabutumun rengi kara ibret olsun sevipte ayrılana :(:(:( |
Bİr Zamanlar Sevdİgİm Bİrİ Vardi
Hatirasi Bende Hala Canli Kendİ Gİttİ Ama İsmİ Dudaklarimda Kaldi Bu Kara Sevdam İse Hep Canimi Yakti O Velendİ Bense Hep Onu Bekledİm Ondan BaŞkasini Asla Sevmedİm Ben Onun Kadar Şerefsİz Olmadim Ben SÖzÜme Ve AŞkima Sadik Kaldim Bİr Zamanlar Bİrİnİ Sevdİm Onunda Benİ Sevdİgİnİ ZannetmİŞtİm Ama YanilmiŞim Nerden Bİle Bİlİrdİm Hatalarimla GenÇlİgİmİ Mahfettİm..... |
Sormayin Onu Bana
Umrumda Degİl Artik Kİmİ Severse Sevsİn O Ondan Gerİye Ne Kaldiysa Yaktim Attim Onu Hayatimdan Çikartim Onu Sevdİgİm Kadar Kİmseyİ Sevmedİm Bİrdahada Sevmeyecegİm Bundan Emİnİm Kİmseye GÜvenemİyorumkİ Artik Umrumda Degİl O Unuttum Ben O GÜnlerİ Çikartim Aklimdan Yalan GÜnlerİ Bana Verdİgİ Sahte SÖzlerİ Omzumda DÖktÜgÜ Tİmsah GÖz YaŞlarini Umrumda Degİl Kİmİ Severse Sevsİn İstedİgİnİ Alsin GÖnÜl Tahtina Onda Sevda Yalan İkİŞ ÜÇ GÜnlÜk Bende İse Bİr ÖmÜrlÜk Sevec |
Agla GÖzlerİm Halİne Agla
Bİr Zamanlar Sana Bakan Halİne Agla AŞkinla ÖlÜrÜm Dİyen Yalan AŞkina Agla Onun İÇİn Uykusuz Kaldigina Agla Aglakİ Bİr Daha Aglama Degmeyen Bİrİ İÇİn Bİr Daha Aglama Agla GÖzlerİm Yalan Sevdamiza Agla BoŞuna Bekledİgİn Zamana Agla YaŞamak İÇİn Bİr Sebebİn Kalmadigina Sevdİgİn Yarİn Senİ Satmasina AŞklarinda Sahte Çikmasina Agla Agla GÖzlerİm Hasretİ Çektİk Nİce Engellerİ GeÇtİk AŞkimiz İÇİn Canlar Verİp Canlar Aldik Sonunda Bak Aldatildik Agla GÖzl |
Senİ Hala Çok Sevİyorum Yasemİn
Kİmİ Zaman Sana İsyan Etsemde Sen Benİm Hep İlk Ve Son AŞkim Olacasin İstersen Sen Benİ Sevme Varligimi Bİle Bİlme Senİ Öyle Sevİyorumkİ Sana Olan İsyanimda Sİtemİmde Bİle Senİ Sevdİgİmİ Haykiriyorum Her Gece Resmİnle Agliyorum Kalede Sabahliyorum Elİmde Bİr Şarap GÖnlÜmde İse Sİtemle Evİnİn ÖnÜnden GÇİyorum Sen Entatli Uykuda Belkİde RÜyalarda Bense Yasemİn Senİn Hasretİnle Meyhane Masasinda Aglayip İÇİyorum Dİlİmde Şarkimiz GÖnlÜmde Yarim KalmiŞ |
Senİ SevmİŞtİm,hemde Ölesİye Sevdİm Senİ.sen Benİ HİÇ Fark
Etmednkİ,hep GÖrmezden Geldİn Benİ,o Duman GÖzlerİne Bakan GÖzlerİmİ HİÇ GÖrmedİnkİ Sen,hep KaÇtin Benden Sankİ.. Sana YaklaŞtikÇa UzaklaŞtin Benden Ah Be Duman GÖzlÜm Bak Yİne AkŞam Oluyor Ve Yİne Sensİz Bİtecek,bu GÜnÜm,sensİz GeÇen Her Anim Ayri Bİr Aci Katiyor YÜreĞİme Ben Senİ Hep Sevmek İstedİm.hemde Ölesİye Ve Çikarsiz,sevebİlİrİm Senİ Ama Sen Bunu İstemedİn.Çok GÖrdÜn Bunu Bİze |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:52 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.