![]() |
bugün karar verdim seni silmeye,
sen yokmuşsun gibi yapmaya ne olursa olsun suratına bakmamaya karar verdim bir de söz verdim kendime onu unutucam diye tamam belki zor olacak ama başaracağım sonunda inan bana ve sen hala neden diye soruyosun bana! neden mi?? ellerinde başka eller, gözlerinde başka gözler, ağzından çıkan başka adlar... kolay mı sanıyorsun bu acıyı çekmek!!! hiç kolay değil emin olabilirsin tek dileğim; Allah bu acıyı sana çektirmesin... |
kan görmek istiyor gözlerim ya akmalı yada akıtmalıyım bir yerlerden
ölüm istiyor bedenim ya ölmeliyim yada öldürmeliyim ruhsuz bedenleri.... çığlık istiyor kulaklarım ya atmalı derinden ya da attırmalı derinlerden |
hırsızlık sadece para çalmakmı? kalp çalmak hırsızlık sayılmazmı....
öldürmek için silah mı ? olmalı gözler silah bakışlar kurşun sayılmazmı??? |
dün gece azrail geldi bana hazırlan vakit geldi dedi bir anlık korkuya
kapıldım azrail ne O KORKUYORMUSUN DEDİ!!!! hyr ölmekten değil sevdiğimi görememekten korkuorum dedim tamam dedi. giderken sordum ? beni almıyormusun diye SEN ZATEN ÖLMÜŞSÜN DEDİ.... |
sakın sevmekten korkma kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşam ölesine
zordur kurşunu havada sevdayı yürekte tutmak........ |
Git... ben bana bıraktıklarınla köşelerde kan akıtırım...
Sen sevmedin hiç beni sadece hayatında ki küçük basit değersiz biriydim... Oysa ki; Sevdim seni hayatımdaki en değerli ADAMDIN... Varlığını hiçbir kula değişmezdim... Kölen olurdum,ezip geçtiğin bir ot yığını olurdum, Anlamadın belki de sen çok anlattın bir hiç olduğumu davranışlarınla, Ama ben anlamadım... Şimdi anlıyorum ama inanmak istemiyorum... Susss... söyleme başkalarını sevdiğini yığılır kalırım ayaklarının ucuna... Yı |
HADİ GÖKYÜZÜM GEL
SAR GECENİN KARANLIĞINDA BEDENİMİ OKŞA RÜZGARLARINDA SAÇLARIMI GÖLGE'M OL YANSIT BENİ GÜLÜMSE BENDEN BEN OLMAYAN GÖZLERİME GÖNLÜME DOKUN; YILDIZLARINDA UMUT BULAN GÖNLÜME AYLA KONUŞUR GİBİ KONUŞ BENLE KOP DÜNYADAN SADECE SEN OL AMA SADECE SEN! BÖYLE KONUŞ BENLE,BÖYLE SEV BENİ TIPKI SANCILI KALBİMİN SENİ SEVDİĞİ SOYLU SEVDASINDA KOCA BİR GÖKYÜZÜ YARATTIĞI GİBİ HAYDİ KULLANILMAMIŞ BİR GÖK GETİR BANA... ^black^ |
sen uykusuzluk nedir bilirmisin ?
tırnaklarınla yastıkları parçaladınmı hiç? gözlerini tavana dikip düşündüğün oldumu bütün bir gece? ve bütün bir gün belki gelir ümidiyle bekledinmi ? gelmeyince aramayınca ölesiye ağladınmı? ve çekilip en kıyısına yalnızlığın ona ait ne varsa birbir hatırladınmı ? sen günden güne erimeyi bilirmisin ? sen seni görürken senin içinde ölmeyi dilermisin??????? |
mektubun geldi arkadaşım
haziran da geldi şimdi sen, denizi de yazmışsındır beni beter edeceksin ya martılarını ve simidini İstanbul'un göznurum suyun çiçeğe çimene yürüdüğü bir mevsimde bana umudu yazmana ne hacet hadi biraz şehrin şarkısından ve arkadaşlarından bahset mektubun geldi arkadaşım haziran da geldi gönderdiğin gibi duruyorum burada hiç ağlama ağlamak yakışmıyor haziranda adama iyi yanları da yok değil ama bak erken kalkıyorum mese |
Elİmde Degİl Kİ Senİ Unutamiyorum
Sensİz Yapamiyorum Resmİnle Agliyorum Sensİzlİk HİÇte Kolay Degİl Senİ Senİnle YaŞama İstİyorum Sevgİlİm.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.