![]() |
Denizlere seni sordum?
Nerde o dedim. Onlarda şurada seni Bekliyor dediler.. Dalgalar sordum nerde o Seni aşıksın arkadaş dedi.. Martılara baktım Benimle birlikte yürüyorlar Aynı mekana Neden bilinmez. Sana gene aşık oldum Bir teyzeye yardım ediyordun karşıdan Karşıya geçirmek için o kadar samimi içten Anlatamam o duyguyu Deniz ve martılara baktın Ne duruyorsun .. Gitsene sende mutsuzlar kervana uğramadan Git... Sarıl ve ona söyle söyle Hayat kısa ne olacağımız belli değ |
Meleğim hoşgeldin
Şu hüzran hayatıma hoşgeldin Tatlım Seni görünce güneş yansıyor Gözlerime Sana dokununca yıldızlar üzerinde Işıl ışıl gözlerin...... Beni deli ediyor Allahım ilk olduğu için midir Tadı farklı mı?oluyor İlk defa birine seni seviyorum diyorum Şımarıyorum !!! Gülüyorum...... Ağlamıyorum artık bitti o kabus günler Şaşırıyorum Evlenmeye düşünmezken Evliliği düşünüyorum Allahım sana şükür yarın düşünmüyorum Sevgilim kahpe değil İnsan ya yaratık değil.. Ken |
Gönül ister ki ayrılık olmasın
Barışın olsun gülen yüzler Olsun... Her yere bakığında sevgi aşılayan Gözler olsun Gönül ister ki bütün kötüleri Ortadan kaldırmak Gönül ister ki yaşamayı sevmeyi İnsanoğluna tatdırmak Elele gezen iki deli sevdalar Her yerde olsa Nadir olmasa ... Herkes mutlu olsa Kavgalar şiddet uzak Sakin bir hayat olsun Hayat belki güzel olabilir Kim bilir.... 24 Nisan 2007 Salı |
TÖvbeler TÖvbesİ???
Senİ Sevmek Mİ..... TÖvbeler TÖvbesİ Senİn İÇİn AĞlamak Mi Bİr Daha GÖrmek İstemİyorum Senİ TÖvbeler TÖvbesİ Sana YaptiĞim O Kadar İyİlİk BoŞa ÇÖpe Gİttİ BaŞka Bİr İnsana Yapsaydim DeĞer Verİldİ Kiymet Bİlİrdİ Aslinda Senİn SuÇun Yok Kİ Sen AliŞmiŞsin Her Petekten Bal Almaya Hayatin ZÜhpe Kendİn ZÜhpe TÖvbeler TÖvbesİ Senİ GÖrmek İstemİyorum Senİn İsmİnİ Bİle Aİlenİ Bİle GÖrmek İstemİyorum TÖvbeler TÖvbesİ Senİn YÜzÜnden Herkesden Nefret Ettİm |
Beni bazen arayip sormasanda
Sana arada bir kizsamda Söyle sana küs kalabilirmiyim hic Aramizda mesafeler olsada Yollar bizi ayirsada Söyle seni unutabilirmiyim hic Gözlerine bakip 'Seni Seviyorum' diyemesemde Sana sarilip öpemesemde Baskasina gönül verebilirmiyim hic Günlerim sensiz gecsede Hasretinden ölsemde Söyle senden vaz gecebilirmiyim hic?! ELA_GOZLUM |
Senden ayrı günlerim hiç geçmiyor.
Sevgin içimde her gün daha büyüyor. Karardı dünyam bir umut bir ışık yok ki Gözyaşımı inan hiç kimse dindiremiyor. Sensizlik yetti inan canıma tak ediyor Üzüntümü senden başka hiç kimse bilmiyor. Bir çare yaradanım bir çare ver bize Bu yürek ondan başka kimseyi istemiyor. |
Ellerimle seni verdim ben ellere
Kimseler üzülmesin buna hakkım yok diye Kimse bilemez anlayam beni İnan ben sadece sevdim seni Herkesin gözünde kötünün biriyim Ama ben sadece senin esirinim. Ellerimle verdiğimi canımla alacağım. Benimsin sen sadece benim |
Kim bilebilirdi ki bu kalbin bu kadar seveceğini
Kim bilebilirdi ki bu aşkın bu kadar acı biteceğini Kim bilebilirdi ki hasretin bu kadar acı vereceğini Kim bilebilirdi ki sensizliğin öldüreceğini Kim bilebilirdi ki hayatın sensiz anlamsızlığını Kim bilebilirdi ki bu aşkın vazgeçilmezliğini Kim vazgeçebilirdi ki senin sevginden ve o anlamlı gözlerinden........ |
Gözlerinin karası kalbimden vurur
Ayrılığın acısı yakar kavurur Dört duvarın içindeyim karşımda sensin Kaaranlıkta aydınlığı düşündürensin mahsun yüzün görünür ay ışığında Penceremden buz mavisi akıp girersin Soludukça tenini coşar yüreğim Ay ışığım kaybolur Bomboş ellerim Karanfil kokan yarim Hüzünlü bakan yarim Sensiz geçmiyor yaşam Yollarını beklerim... |
şu hayatta gecıp gitmeyen ne yok
derlerkı yasadıgım hayat bombok kımse bulunmayan hınt kuması degıldır kım benı severse o benım sevdıgımdır yasa yasayabıldıgın kadar bır dahamı gelecen dunyaya dalma sakın ımkansız ruyaya yasa yasayabıldıgın kadar doymadan gıtme dunyaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.