![]() |
Sevgiliye -1-
Ey karanlık *******de bensiz ağlayan güzel yâr Yıldızların ışıkları kurutsun göz yaşlarını, Umudunu boğdurma karanlıklara Hasretle yan,aşkla sızlan. Kaybolan umutların ne olduğunu Sor sararmış kuru yapraklardan. Hüzün dolu biten gündüzlerimin Hüzünle başlayan koyu *******inde Gördüğüm yıldızlar nemliydi bütün... Seni düşündüm günlerce Güneş battı akşamları Ve yeniden doğdu her gün. Geçen günlerin,yılların Senden ayırdığı bir öksüzüm, Bu ne çözülmez bilmece? Sağken ayrı yaşamak ölüm... Alper Kürük |
Sevgiliye -2-
Aşkınla tutuşup yansın bu garip gönlüm Hep seni sevmekle son bulsun ömrüm. Seni seven olmayacak bil ki benden başka Gel seninle başlayalım her an yeni bir aşka. Gün bambaşka doğar âşık gönüllerde Aşk için can verir bülbül güllerde. Sev güzelim içime sevgini boşalt Sensiz geçen günlerim inan sayılmaz hayat. Alper Kürük |
Sevgiliye -3-
Bir sahil şehrinde yaşar sevgilim Gözleri denize dalar düşüncelerle, Bir unutur bir anar geçmişi Kabarır arzuları deniz coştukça Ve durgunlaşır ümitlerle. Dalglara yükler selâmlarını Bir coşuverir ki içi bazan Bu günden tez yaşamak ister yarını. Bir sahil şehrinde yaşar sevgilim Martılarla paylaşır dertlerini, Balıklara açar aşkını sır sır, Bir bekleyişi var ki upuzun Her ânı sanki asır... Alper Kürük |
Sevgilller Gününe
Sevgi bir güne sığmaz Ona gün kesmek niye? Bir On Dört Şubat mıdır Sevenlere hediye? Nice On Dört Şubatlar Gelip de geçer gider, Şubatta bir hikmet var Ömrü de kısa sürer. Sevmeyi bilmeyenin On Dört Şubat neyine? Bu günü bekleyenin İnanmam sevdiğine... Alper Kürük |
Sevgiyi Çoğaltmak
Bir sevgi yeter bana Sığınıp Yaratana Onu köklendiririm Gönlümde salkım saçak, Dallandırırım onu Kol kol ve yaprak yaprak, Ballandırırım ve de Kovanda petek petek, Dolaşıp çiçek çiçek Arılar bu peteğe Ballar taşır severek. Bir sevgi yeter bana Çoğaltılan tek ağaç Bile yeter ormana... Alper Kürük |
Sevilmeyenlerin Uykusu
Yine rüyalara geçişti hayat Şeytanlar ısıttı soğuk yatakları. Rüya da olmasa doğrusu ya Yaşanılır tarafı olur muydu hayatın Bizcileyin bekârlardan yana? Sevmek dolu bir hayatın içinde Sevilmemek ölümün kan kardeşi, İşte rüyaları sevilmeyenlerin, İşte yanı başta sevilmeyenlerce sevilenler, Sevilmeyenlerin ellerinin eremediğine Umutları değer... Çocuklaştırır insanı sevilmemek Hem korkar, hem sever kadını Yırtıcı kedi güzelliğiyle. Gün ışığında berrakça yaşamak Sizin olsun ey sevilenler! Sevilmeyenler için Hayat rüyalarda geçer... Günahı düşünmeden ey karanlık ******* Onlara çıplak şeytan dolu rüyalar getirin... Alper Kürük |
Sevmek Ve Unutmak
Yaratılış doğasına uygun Sevmek ve unutmak. Her şeyi,dünyayı unutmak Sırf aşkı yaşamak için yoğun. Olmaya ki bir ayrılık olsun Duygu durgun Gönül yorgun Acıları uyutmak Ve kendini unutmak... Alper Kürük |
Seydişehir
Toroslarda son sırayız Küpe Dağı'dır dağımız, Seyyid Hârun Sancağımız Bize SEYDİŞEHİR derler. Bereketlidir ovamız Meyvelik bahçe,bağımız, Tatlı olur bostanımız Bize SEYDİŞEHİR derler. Bolca akar sularımız Tek gölümüzdür Suğla 'mız, Karabalık balığımız Bize SEYDİŞEHİR derler. Dağ - taş aliminyum dolu Mesire yerimiz Kuğulu, Yaşar batılı - doğulu Bize SEYDİŞEHİR derler. Sıcak geçer her yazımız Yayla dolu her yanımız, Cana yakın insanımız Bize SEYDİŞEHİR derler... |
Sıkıntı
Bu ayrılık bana acı geldi pek Gözlerim doluktu, Gülmek isterdim ben gülmek Ağlamak yine mi beni buldu? Ağlamakmış aldığım bol kısmet Ağlamakmış hep böyle,hayattan, Gülmedim,gülmem de belki dünyada. Gülmeyi unuttum ağlamaktan... Alper Kürük |
Sırdaş Deniz
Deniz,seni severim bilirsin Sırdaşlığımı yaptın bunca zaman Derinliklerine az sırrımı mı gömdüm sanki? Az derdimi mi anlatmadım gözlerimle? Geçenlerde benim o sevdiğim kız Sularına teslim etmiş kendini Bir iyice yıkanmış Sarmaş-dolaş olmuş sularınla. Söyle,onun göğüsleri Eskisi gibi dik mi? Yine ter kokar mı vücudu Esanslanmadığı zamanlar? Sana bir şey daha soracağım Ama dosdoğru cevap ver. Söyle o yıkanışta Kaç erkek elinin günahını Sana döktü? O,güzelliği kadar günahı olan kızı Söyle bana benden sonra Daha kaç kişi öptü? Alper Kürük |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.