![]() |
Ask neden vardir? Ama hayat aski yasadigin kadardir
|
biz seninle gunesin dogusu ve batisi gibiyiz ne bir araya gelebiliriz nede ayrilabiliriz ....
|
Karsiliksiz asklar daha bir yakar yüregi...o zaman insan anlar hayatin bazen acimasiz oldugunu...
|
Hani kardelen gökyüzüne asik olurda çikarirya karin altindan gövdesini; zevheri yüreginde kardelen kadar cesaret yoksa sakin asik olma!!!
|
Ben + Sen = Biriz Ben - Sen = Hiçiz Ben / Sen = Bölünmeyiz.....
|
gecemidir insani hüzünlendiren insanmidir gece hüzünlenen gecemidir beni hüzünlendiren yoksa benmiyim seni düsünmek için geceyi bekleyen
|
Müjde sana nasil dalgalar kiyilara çarpip özür dilemiyorsa, nasil günes kimseye sormadan dogup batiyorsa, bende seni senden habersiz seviyorum haberin olmasdada..!!!
|
Sen Güllere Özenme Güller Sana Özensin.üzme Tatli Canini Sen Güllerden Güzelsin.sevgi Kadar Özgür,özgürlük Kadar Vazgeçilmezsin.sen Varya Sen Herzaman Bitanesin
|
Unutamadim hasret yesili gözlerini sen kalbime gireli görmez gözüm kimseyi...siirimde yarim kalacak tipki yarim kalan askimiz gibi. Seni sevdim be gülüm! ekmek gibi su gibi!
|
Gecenin karanliginda firar edisimin tek nedeni sensin cikipta daglara haykirmamin nedeni sensin,eger bu neden SIRRA kadem basacak kadar kuvvetli ise ben yasamak istiyorum.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.