![]() |
Bilmem ki bu sensiz kacinci aksam
Yine mum isiginda kacinci gece? Usanmadim bitanem seni beklemekten Usanmadim... mum yakmaktan.... |
Seni sevmiyorum artık
Seni sevmiyorum Ne olur sev deme Zorla değil ya Git şansını başka yerde ara Gözlerin çok güzel Yanakların gamzeli Üstelik benin de var Boyun posun da yerin de Bunlar ölmem için yetecek biliyorum Ama seni sevmiyorum Ne olur sev deme Zorla değil ya Git şansını başka yerde ara Önüne gelenden beni sormuşsun Bu kadar da aranmaz ki Kızım sen ne inatçısın Bak mahallenin gençleri peşinde Hele sokaktan bir geçişin var Konu komşu camda Ağızları da torba değ |
Kİmİ Zaman Uzaklardakİ Sevgİmİn Adidir Hasret Kİmİ Zaman Uykularimin
Sen Yildizlarin GetİrdİĞİ Özlem DeĞİl ÖlÜmÜn Bİle SİlemeyeceĞİ Bİr Tutkusun Bende... |
Yorgunum dostlarım..
Yorgunum.... Hayat bana başka yüzünü gösterdi.. Umutlarıma düze düz çalındı.. Hayat bana yalanlar söyledi.. Hiç biri gerçekleşmedi.... Yorgunm dostlarım Hayata karşı.... Yaşamaya karşı yorgunum... Nasıl yaşanır.... Nasıl devam edilir, Yola... Umutsuz yollar da tek başımayım Kimse yok bu yolda Kuş uçar kervan geçmez hesabı!!! Tek başımayım... Denizleri aştım Bir insan göreyim dedim bulamadım... Şimdi bakaıyorum insan kılığında canavarlar Yer almış.... Yo |
ısıtan olmadı soguk *******de usudum
her an her dakıka hep senı dusundum sensızlık zor geldı alısamadım ben senın YOKLUGUNA YORGUNUM yoruldum durup durup aglamaktan yoruldum kalan tek resmınle avunmaktan yoruldum sen dıye hayalınle uyumaktan ben senın YOKLUGUNA YORGUNUM caglayan ırmaktım sımdı göl gıbı durgunum onceden fırtına gıbıyken sımdı susgunum gıttı yesıllıgım kalmadı sımdı solgunum ben senın YOKLUGUNA YORGUNUM |
seni ilk kez gormustum olesiye tutuldum sana neydi senin adın
sevdamıydı yoksa dunyada yasanmaya deyer en buyuk hediyemi goz yasımıydı senin verdiyin yoksa en buyuk hatıramı koyamadım bir turlu adını ben senden once yasıyormuydum yoksa yasamayımı unutmustum bilmiyordum ama simdi yasıyorum sende ki benle ama sen olmazsan bende olmam sen benim dunyada en deyerli varlıgım yani yasama umidimsin (....SENİ COOOOK SEVİYORUM...) |
sevgın yuregımde daglar kadar
hasretın ıcımı kor gıbı yakar ne yana baksam hayalın bana bakar ozledım be guzelım ozledım senı resımler tesellı olmuyor avutmuyor sensızlık bana cok zor gelıyor hasretınle bu beden gunden gune erıyor ozledım be guzelım ozledım senı el ele tutusup dolasmayı olzedım yan yana oturup hayal kurmayı dızımde yatıp uyumanı ozledım delıce ben senı ozledım guzelım tenının mıs kokusunu o sımsıcak gulusunu ozledım gel artık gucum kalmadı sensızlıge ozledım |
CoK UzAktASıN BeNi dUyMAsSn uNUttun bElKıdE HaTıRlAmASsIN hAnı
deRdInYa SeN BİTANESİN BiTaNeN BUrDa seNn nErDEsİnnnnnnnnnn???**? |
YA SENİNLE YA SENSİZ
Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz İstersen öldür beni |
ben kader mahkumu
sen hayat insanı benim seni seven sensin parayı seçen para dediğin nedirki bensana hayatımı verdim sen benim sevgimi inanmadım üç kuruşa satılır dedin hayat budur kardeş benim bu hayatım bir oyuncak gibi geçip gidiyor işte şunu bil sana olan kinim sana olan öfkem hiç bir zaman dinmeyecek ölene kadar sürecek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.