![]() |
SEVDA MASALIMIZ
yarınlar umut olurdu hep hayalimde,ama gerçekte değil.bütün ömrümü vermeye hazırdım aşkına.bir tebessümüne,bir bakışına ölürdüm be güzel gözlüm.sadece mutluluğum ol istedim,dünyadaki cennetim ol istedim be güzel gözlüm. yoruldum,tükendim,suskun *******e hapsettim yüreğimi ve karanlığa haykırdım,sana söyleyemediklerimi.hüzünlü şarkılarda aradım kayıp aşkımızı,BULAMADIM.yıllar sonra yine aklıma düştüğün bir gece.yüreğim |
EĞer BİrgÜn ÖlÜrsem Sevmeye Doyamadan Bİr Mezar Kazin Ama AĞamadan
Tabutumun Rengİnİ İsterİm Kara Örnek Olsun Sevİpte KavuŞamayanlara BİrgÜn Yolun DÜŞerse O Mezara Fazla DeĞİl Sadece 2 Kelİme ' Senİ Sevİyorum AŞkim' |
Ah o hayalimdeki bir gün gelse de benim olsan...
Beni sevsen, yar diye sarsan... Bir saniye bile yanımdan ayrılmasan... Gözlerin bir beni görse, sen hep yüreğimde kalsan... Aylardır kimsenin elini tutamadım... Aklımdasın diye, düşlerimdeki, hislerimdeki seni aldatamadım... Öyle bir his ki bu, hayallerimdeki sana bağlandım... Belki de korktuğum bunları kaybetmekti, sana açılamadım |
gecenin karanlığında bir tek sen varsın
üzerimde korku hissediyorum ellerin vücudumda yüzün yüzüme bakıyor bütün ışıltısıyla rengarenk oldu o karanlık sanki sen varken keşke bir ümit versen bu duygularla hep benim olmaya ama sen beni bırakıp gittin sana son sözüm ne senle ne sensiz bu yürek artık sana deli gibi aşık olmuyacak seni sadece görmezden gelecek olcak tek aşkın ESRA |
bir gülüşünden neler topladım ben senin,
aşkı,sevdayı,özlemi biriktirdim. sen sevmedin belkide beni, ben seni sen olduğun için sevdim. nefretinden,kininden aşkı ayıkladım sevgilim sen bilmezdin,bilemedin. kal demedin hiç,git de demedin şimdi söyle sevgilim kalırsam beni ölesiye sevecekmisin, ölesiye gözlerime dalıp bende cenneti görecekmisin, arzuladığın aşktan vazgeçip yeterki sen kal diyecekmisin. bir bakışından neler sakladım ben senin, utangaçlığımı,yenikliğimi titrerdi elleri |
suskunluktan akar göz yaşlarım
umutlarım yanar her gece ağlarım lanet etsemde sana seni hergün anarım tam doyamadımki sana zamansız gidişinle aşkın kördüğüm kalbimde nedensiz ölüm sebebimsin... |
aldırma deli gönül aldırma
bunların hepsi gelir geçer sen yeterki usanma gönlüm bu gönül deli imiş birisini sever imiş onda gönlü varsaimiş kaderimi küstüm demiş yaraları kim saracak kime derman olacak merhemi nerden bulacak bu yolda ölür imiş bu deli gönlü durdurmak zordur mecnunu durdurmak kadar ona kimsenin gücü yetmez çünkü o sevdiğini ister |
seni anlatmak için sayfalara aşk sözcükleri fısıldamak yetmiyor bazen
sayfa yağmurumla ıslanıyor hemen gosyaslarıma hiç aldırmadan çekip gittin sen git kalbimin aşk sanıp aldandığı git açılsın gözyaslarımın sandığı git ama bil ki bir daha açılmayacak sana bu kapı |
sensiz olmuyor olmuyor
sensiz hayatın tadı kalmıyor meğer hayatın tadı senmişsin seni seviyorum sen ne dersen de ama seni sevdiğimi unutma sensizlik bana ölüm sen iste canımı vereyim |
adini kalbime gömemezsin.......
bir hayali kabusa ceviremezsin... o mavi gözlerin......o guzel sözlerin yalanci olamaz....olamaz, eger gidersen bir gün...... gelirim kapina, bir elimde bir silah, bir elimde hancer... ya vurursun beni...canimi alirsin..... ya sıkarsın giderim bu yalan dünyadan.... seni seviyorum burcu.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.