![]() |
Çok güzel duygular yaşattın bana
Sevgiyi aşkı tattırdın bana Hayata yeniden bagladın beni |
Şİmdİ Uzaktasin Benİmle DeĞİl.
Ben İse Yalnizim Senİnle DeĞİl. Kalbİm Senİnle Benİmle DeĞİl. Senİ Çok ÖzlÜyorum AŞkim Elİmde DeĞİl |
Yüreğimde oylum oylum,bu ateş,
Senin için,yazılmış bir şiir dir. Güneşin huzmesi,güllerin rengi, Tenin için,yazılmış bir şiir dir. Sesin bülbül sesi,kaşların hilâl, Görmedim sen gibi,güzel bir cemâl, Libasın olmalı,ışığa misâl, Yenin için,yazılmış bir şiiri dir. Tarife gelmiyor,tavrın endamın, İste bahşedeyim,yoluna canım, İste kölen olam,dile kurbanın, Dilin için,yazılmış bir şiir dir. [email protected] |
bir yaprak dalina nasil tutunuyorsa bende senin bana olan sevgine
kopan firtinalarda bile can gibi sariliyorum,seni öyle cok seviyorumki ne döktügüm göz yaslari ne yildizlar nede göz yüzü anlatabilir icimde sana karsi her an büyütügüm tutkuyu..sonsuzlugun adini "SEN" koydum cünkü karanlik bir oyunun sonunda hayatimin tek anlami sonsuz sevdama kavustum.. |
Ağlama gülüm gidenlere
Gidenler dönmez geri Ben severim bir ömür boyu Kalbimden kalbine bir hayat yolu Gülüm ağlama Sakın yanma Ben ömrümü sana adadım Sen de gel bana Hadi tut ellerimi Aşalım engelleri Senin gözlerine baka baka Geçireyim günlerimi... |
gelip gitmen bir anda oldu bitanem
bir anda, geldin ve gittin, ama;farkında olmadan alışmışım ben sana gitme diyemezdim,diyemedim git desen olmaz kal desen hiç olmaz yasak aşkımızı kimsede anlamaz.... esmer yarime |
Nazlı Yar Ardından Gidem Diyorum
İleri Gidemem Yol Bana Küsmüş Bülbülsüz Gönlümde Gülü Nideyim Açmıyor Bahçemde Gül Bana Küsmüş Bir Selam Gönderdim Almamış Yarim Çağırırım Bana Dönmüyor Zalim Nazlı Yar Küserse Nice olur Halim Gelmiyor Mektubu Pul Bana Küsmüş El oğluyum Yanıp Kül Olsam Bile Söylenir Sevgimiz Hep Dilden Dile Alışmalı Artık Şu Gurbet Ele Sılaya Dönemem Yar Bana Küsmüş |
sakin göllerin kuğusuyduk...
salınarak suyun yanağında.... yarılan ekmeğin yer düşen iki kırıntısıydık... biri ekdiğmiz çiçeğimizi yoldu... kurduğumuz duvarları yıktı , camları kırdı... biri hiç yoktan vurdu!! kafesteki kuşumuzu..... fırtınalar girdi aramıza.... bir milyon kez çoğaltıp hüzünleri! herşeyi kötüledik bizi yaraladı... gözüm yaşarıyor , yüreğim kanıyor! olmasaydı sonumuz böyle... köylerde yana ocak ateşiydik... ceylanın pınara inişiydik... iki yolcuyduk aynı ormanda ka |
TelaŞli Bulutlar ÖzgÜrlÜk,
Yİtİmİne Dİrenİyor Oysa Ben Bİr Yasemİn HÜznÜ Kadar Çok Sevdİm Senİ. YÜreĞİmdekİ Yabanil Kirmizi SÖkÜp Atmak Gerek Senİ DaĞ Eteklerİnden Susarak ÇiĞlik CiĞliĞa Oysa GÜlÜn Kirmizisindan Çok Sevdİm Senİ. TÜm Gemİler Az İlerdekİ Lİmandan Kalkar Her Temmuz AĞustos Demİr Atilmaz Bİr YoculuĞa Oysa, Gerİ DÖnÜŞsÜz Yolculuklarda Sevdİm Senİ. |
Gecede düş var
Yüzünde ar Yüreğimde kar Seni yar Seni düşündükçe. Seni düşündükçe; Bulut bem beyaz Deniz mas mavi Bozkır yem yeşil. Oynaşır içimde Vadilerinde... Seni düşündükçe; Korkar ürperirim Ormanıma dalar rüzgarın Yalpalar bedenim Ellerim üşür Yüreğim yanar-üşür Kirpişir gözlerim Uzaklara dalar... Seni düşündükçe; Düşselliğinde Bir fotoğraf var karşımda Bir sen var içinde Bir sen yar Bir sen Sen ......en En bilinmeyen PUSLU... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.