![]() |
çok özledim..
herkesi, herşeyi çok özledimm.. hergün aynı yollardan geçmeyi özledim ve bu yüzden sıkılmayı.. durup dururken kahkahalarla gülmeyi özledim ağlamayı özledim hıçkırıklara boğulmayı.. çünkü bi nedeni vardı bunların artık hiçbir şeyim yokk hiçbi neden.. sevinmek için, gülmek için, ağlamak için ve yaşamak için hiçbi sebebim yokk şimdi de en çok buna üzülüyorum ölmek için de neden yok artık ama ben nedensiz yere ölüyorum.. |
Herkesin dilinde sevda türküsü
Benim yüregimde nefret övküsü Sölediklerim acı bir hayat öyküsü Yaktın beni aşk canavarı yıktın beni trafik canavarı Analar babalar hep aglar Peki yaa ''sevdalılar '' ne yapar Yüreklerden damla damla kan akar Yaktın beni aşk canavarı yıktın beni trafik canavarı Sana kavuşmak ölüm ise Seni senle yaşamak ahirette ise Mezar taşına ismini yazmak ise Yaktın beni aşk canavarı yıktın beni trafik canavarı Biliyorum en yüksek semalardan bakıyorsun ba |
Sendin belki de gündüzün kayan yıldızım!
Neden bilmiyom ama; Hala seni düşünüyorum. Atsam aklımdan seni, Söksem kalbimden kalbini, Çıkartsam o bakışlarını gözlerimden, Neden bilmiyom ama; Sen hala aklımdasın Ve hala şiirimde saklısın... |
Gidiyorum bu şehirden
İstemiyorum ne seni ne de anıları Önceleri sevdiğimdin Şimdi ise nefretim, gidiyorum İstemezdim böyle olmasını Sen seçtin bu yolu Ayrılık cekilmez oldu Yorgunum artık gidiyorum Gidişimle bitmeyecek herşey Dinmiyor bendeki nefret Sevemem artık seni Gelsede kıyamet |
Seni ne cok sevmiştim ama bir türlü birleşemedik.
Birşeyler sanki bizi engelliyordu. Sende istiyordun biliyorum ama bir türlü olmadı yapamadık. En ufak şeyde tartışır küserdik birbirimize. Ne senden özür geldi ne de ben özür diledim Gururumuz bizi yendi ve bir türlü bir araya gelemedik. Senmiydin suçlu yoksa benmi. Ne fark eder sende olsan suçlu bende olsam ne fark eder :( Hiç birşeyi geri getirmez kimin suçlu olup olmadığı Barışmaya kalktıgımızda ben sana sende |
Seslensem sesimi duyarmısın, Elimi uzatsam uzanıp elimi ,tutatmısın,
Ağlasam,sel olmuş gözyaşımı görürmüsün,Mendil olup gözyaşımı silarmisin. Bakgörüyormusun eyy sevdaam, gökyüzü naılda ağlıyor sevdaamıza,Sönmüş güneş,küsmüş ayrılan sevdamıza. nasılda bırakmış pırıl,pırıl parlayan ışıklarını karanlığa. Zavallı yüreyim olmuş koskoca bi çağlayan. Uzaktan bakınca harukulada parlayan elmazışıltısı saçan, Ama içine girince inanılmayacak derecede derin vehayretler edici kadar zifiri karanlık ve hüsr |
Hani yıllar önce seni sevdiğimi söylemiştimya
Ama sen yüzüme bile bakmamıştın. Yıkılmıştım, çünkü senin de beni sevdiğini sanıyordum, Yada bana öyle geliyordu her platonik aşk gibi. Biliyormusun ilk defa birinden hoşlandım. Senin verdiğin cevapla mahfolmuştum nasıl sevecektim başkasını, Korkar olmuştum asklardan Günlerce evden cıkmıyordum Pencereleri kapatıyordum Aşık olmayayım diye. Çünkü korkuyordum artık aşklardan Aşık olduğum tek şey duvarlar olmuştu belki, Onlarda zaten seni |
Varsin Olsun Mezarim KaktÜs ÇİÇeklerİyle Dolsun. Mezarim SevdİĞİmİn
GÖz YaŞlariyla Dolsun . Yeterkİ Sevdalim Yanimda Olsun! Nasİpte VarmiŞ Çekmek Acisini AyriliĞin . Sen Mutlu Ol Ben ÇekerİmyÜreyİmİn Taa İÇİndekİ Acisini HanÇerİn... Firtinalar Kopuyor Zavalli GÖnÜl BahÇemde,gÖz Dİktİler BahÇemİn En Has En Nadİİde ÇİÇeĞİne,layik GÖrmedİler AŞkimi Sevdİceyİme,versem ÖmrÜmÜ Acep Gerİ DÖnermİ Bİlmem SevdİĞİne.. Bİlseydİm AŞkin Bu Kadar AcimasizliĞini,aÇmazdim Sonuna Kadar GÖnÜl Kapimi. Bİlseydİm Yav |
aşk dediğin nedir. bence acı çekmektir
sence acı nedir. bence ölüm demektir. hayat bukadar kısa sürmez, aşk acısı kolay bitmez , ben seni sevdim çünkü; sana inanıp güvenmiştim. acı verme artık bana seviyorum işte onlasana |
Gittin...
Ben arkndan sadece bktm.. Oysa,Oysa söleneck o kadr çok şeyım vrdı kii.. Gidrsen,iyiye dair ne varsa icmde,yitirecgm hepsını Gidersen,söneck içimdki ateş bır dha kımse yakamayck Gidersen,kranlıga mhkum edecksın gözlerimi,o karnlıkta yolumu kaybedcgm. ...diyecektim sana... KONUSAMADIM... Gittin... Gidişni görmkmek için gzlermı kapadm. Ötlesıne acıdıkı içm;tutp koprsalrdı kolumu,bacgimi bu kdar aci duymazdim. Acim yas olp akmalydi gzlermden. AGLAYAMADIM... Gittin... Se |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.