![]() |
Erken kalkmakta güzelmiş;
Hava kapalı olsa da, Sen yanımda olmasan da. Tut ağaçları, güller, Japon çiçekleri var... Bir de içimde sevdan... Bir de içimde sıcaklığın... Bu bahar sabahında uçuşan, Kuşlar gibi, kıpır kıpır ... Günaydın!! İçimde ki gül yanaklı peri... Günaydın!! Küçük dünyanın dev bakışlı Güneşin sıcacık kızı... Ferudun Ergan Osmaniye 02-haziran-05:39 |
Buz gibiyim, senin o sımsıcak ellerinde,
Köz gibiyim, senin parlayan gözlerinde, Az gibiyim, senin endamının karşısında, Naz gibiyim, senin ciddiyetinin yanında. Ne desem ne yapsam bilmem, hayatından mı çıksam, Seni hiç bir zaman silmem, nazlarından da bıksam. Ben seni umduğum gibi değil bulduğum gibi severim, Giderim bu gün hayatından yoksa kalbinde yerim. Kal diyemem, buna asla cürret edemem, Al diyemem, almasan da nefret edemem, Bil diyemem, seni ne kadar sevdiğimi, Sil diyem |
dün gece yine cam kenarında gözlerimde yaşlar,
dudaklarımda şarkımız, elimde fotorafınla seni bekliyodum kim bilir,belki çıkar gelirdin,ama gelmedin olsun ben yinede bekledim.... bak yine şiir yazdım sana hergün oldu gibi.... |
dün gece yine cam kenarında gözlerimde yaşlar,
dudaklarımda şarkımız, elimde fotorafınla seni bekliyodum kim bilir,belki çıkar gelirdin,ama gelmedin olsun ben yinede bekledim.... bak yine şiir yazdım sana hergün oldu gibi. |
bastonla yürüyorsun,ince belin bükülmüş sacların beyazlaşmış, ön
dişlerin dökülmüş azmı cektirdin, âhım tutmuş olucak herkes haketiğini, er gec bulacak... sevindiğimi sanma,ben sana benzeyemem mazinin hatırına,bin beter ol. diyemembeni anladığında, gözlerine yaş dolacak herkes haketiğini, er gec bulacak... ihtiyacın olursa, hiç cekinmeden söle pişman olduysan eğer yaratandan af dile hakımı helal ettim,vicdanın rahat olsun ne gözlerin ağlasın ne gül yüzün solsun... |
Acı benimle gelir
Birçok kelime, Kitap kandırır, Kapağı tavana bakar, Rakamların sayfa çığlığı, Işınlanıp gelmiş sevda, Oturmuş yanıbaşına, Bilemezsin, Bir göz, Gözlerine nasıl da saldırır, Kaçamazsın, Gönlü toprak kokan, Karıncanın hikayesi, Bana birgün, Sana sonsuzluk kalır, Duvarda salınan zaman, Ağlar gözleri yaşlı anam, Derdim ya hani, Gözleri gökyüzümde dolaşan, Gideceksen temelli, Akşam vakti toparlan, Islanıp gelmiş, Bilemezsin, Bir temmuz gecesinde, Ad |
Yaşamak uğruna
Ölmek bu olsa gerek Sevmek uğruna Acı çekmek bu olsa gerek Hayat uğruna Savaşmak bu olsa gerek Peki ya sen uğruna Üzülmek niye? |
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar nede şeytan bir günahı bekler SENİ BEKLEDİĞİM KADAR MY. RIDVAN |
Gözlerinin derinliğinden gelen o mutluluğu,
İsmini mıh gibi aklımda tutuyorum Zorlanıyorum o iki kelimeyi söylemeye Ellerini tutsam haykırsam aşkımı Mecnundan perişan leyladan beter halim Neolur anla beni aşkım Unuturum seni sanma sakın Ruhumun heryerini sardı aşkın Sözveriyorum aşkımız hiç bitmeyecek Ellerim titriyor seni görünce Ne mümkünki seni unutmak aşkım İçimde bu acı, bu hasret, bu aşk varken. Çok uğraştım sana, seni sevdiğimi soylemeyi Olsaydın yanımda neler söyleyecekt |
giderken bana bıraktıgın beni
şimdi,bulabilecekmisin? seninle yaşadığım senli saniyeleri şimdi dakika yapabilecekmisin? gözlerimdeki parlayan bakışları şimdi aşka dönüştürebilecekmisin? ya dudaklarımdaki hasret alevini şimdi söndürebilecekmisin? ne gözlerim,ne dudaklarım doyacak artık sana ne saniyeler ne senli dakikalar olacak sadece bana emanet ettiyin ben olacağım sen şimdi gelmesende, ben seni hayallerde arayacağım..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.