![]() |
Güzler düser yüregime
Zindan gözlerini gördüm ya bugün Kilit vurdum gözyasima Mevsimsiz hüzünler tasiyorum sende Güzler düser,sen düsersin yüregime Ne olur gitme... Gidersen ne kalir geriye benden... Suçluyum,affetsen de geçmedim... Geçemedim kirik sevgilerden... Gitme...Kal gönlümde... Koyma beni yalan gözlere... |
Daha kaç gece geçer yar hasretinle
Söyle kaç gece gözyasim yagmur olur üzerime Hiç gitmedigin düsler kurmak ölümse her gece Varsin ölüm senden gelsin Hüznüm sürgün,sevdam bir ömür esir bende Senden emanet yarali düsler... Koynuma zindan *******de... Senden emanet sensizlik ki,senden öte... Simdi yoksun ya... Ben hiç sensiz kalmadim ki... Senden sonra... |
Sevenler günahini bu dünyada yasrmis ya
ölmek tek çare Kiyilara vurdugunda bir umarsiz kader Ben günahimi yasiyorum sende Sensiz geçen yillari yok saymisim ya Dönmeyecegim Gururum yemin olsun sevdigime Ya beni vur,ya birak geceye.. Sen gittin ya... Gelgit sevdalar koydum yerine... Sen koydum yüregime... Gitsende sevdan Canimdan topraga benle... Senle bitsin bu ömür Askin gönlüme son demse... |
Kara gün hatirina acini kalbine saplayip
Gözlerine gem vurdun ya Biliyorum,aglama Söyleyemediklerin göz yasimdi Her gidisin bedel masum yalnizliklara Aglasan da ne fayda Söz biter,çaresizlik hüküm gözyasina Yazgim ezelden ihanetim... Hayalini koynuma sardigim *******se... Emanet yasiyorum yokluguna bu sitem... Emanet yasiyorum senin bu beden... Daha kaç vakit sensizlik ertesi... Korkma almam canimi sen dönmeden... |
Sen olmaliydin,senin olmaliydim
Senden biriktirdigim acilara sarildim her gece Rüyalar yetmez oldu Senle uyanmayacaksam Olmayacagin sabahlara gözlerimi kapamak tek çare Sen olmaliydin Ben senin olmaliydim Firar sevdan,elem hesapsiz gönlüme... Gidemem,gidersem... Sebep sevdan bedel olur ömrüme... Gidemem,gidersen... Bir ben bulurum daragaci ötesi hayallerde... |
Gökyüzü agliyor,ben agliyordum o gece
Sana degil hayaline akar gözyaslarim Silmesen de olur,gözyasimi yagmurlarda gizledim Ne olur gelme,terketme beni aciya Tasimaz yüregim baharlar ertesi Senden kalan bir hicran yarasini daha Ne olur gelme sevme bir daha Bir sevda var yüregimde... Git diyor... Uzansam da dokunamadigim... Ayaza kesmis sevdalar çikar Dokunsam da saramadigim... Gidemem,yok siginagim... Sarilamam yalanci sevdalara Sen sandigim... |
Içimde bir sen..
Bir de senden öte yarali sevdalar var içimde kanadi kirik sevdaya inat Yasatan biri var Dogacagin güne saklar miyim canimi bilemem Dinmez hüzünler varken serde Sen korkma,yasamak hüsran,canin canima siper Belki kalamam dogacagin güne Bebegime... |
bilinmez kaç kere ağladım ardından,
yaşlar boşandı kaç kere yanaklarımdan gidiyorum, gittim dediğimde bile bir gizli güç çekti ayaklarımdan beni getirdi yüreğinin sahiline kaç kere yırttım resimlerini sildim kaç kere sana dair şiirleri yazmıyorum artık dediğimde bile gizli bir el tuttu ellerimi dokundu kalemim senin ismine unutmak için kaç kere söz verdim anılarımı silmeye kaç kere karar verdim hiç birini hatırlamıyorum dediğimde bile dönüp dolaşıp yine seni sevdim hayalin geldi gözlerimin önüne... |
Şiirler yazdım sana, gecenin biryarısında
Kör, sağır, dilsizdi yüreğimde büyüyen aşk. Gün geldi adaklar adadım uğruna Kurbanlar kestim, bezler bağladım ağaçlara. Olmadı.. olamadı.. yenik düştüm sevdana! İçime gömdüm düşlerdeki "Ela" gözleri sevgime can çıktı bedenden yılmadım Parça parça koptun içimden gün gün, Yıkıldım..ufaldım..dik tuttum başımı, ama; Olmadı ..olamadı.. yenik düştüm sevdana! Eş koştum seni onsekizlik yüreğime Anlar, bilir , sever dedim. Sabır taşı koydum içimdeki gitmelere Sırt çevirdim "unut! dönmez..!" demelere Olmadı.. olamadı.. YENİK DÜŞTÜM SEVDANA! |
Sır gibi sakladığım olayın artık kalmadı bir anlamı,
Senin bu hallarin öğretti bana hayattaki kederi gamı, Nasıl bir anda ezip geçtin o büyük umutlarımı, Haklıydın belkide yasak ask diye boş bıraktın kollarımı. Keşke bu hallere düşüpte görmeseydim bu günleri, Geçtiğin o yollara sermiştim, bunca geçen seneleri, Soldurdun gittin sana özel büyüttüğüm gülleri, Düşünmek istemiyorum kim tutuyor şimdi o yabancı elleri. Senin için nasil bir yürek eridi düşünebilirmisin, Kendince buna gerek yok; boşver salla beni gitsin, Eğer bir insan yaktıysan sebebinin sen olduğunu bilesin, Hançeri saplamışken tam sapla da görenler bari haklı desin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.