![]() |
İlk
Dokunuşunda Sevginin Bedenine Neler? Hisseder İnsan Son Dokunuşunda Sevginin Bedenine Neler? Kalır Geriye Arta Kalan Yaşanmışlıklardan Avuntu Gürkan Kaya |
Sizler Yatağında
Mışıl Mışıl Uyuyan Sizler Bir Gün Düşündüğünüzde Bir Başkasını Bir Daha Uyuyamayacaksınız Mışıl Mışıl Kendinizden Vazgeçip Asıl Düşünülmesi Gereken İnsanı İnsanlığı Farkettiğinizde Eğer Farkederseniz Gürkan Kaya |
Allahima yalvarmakta olan su gönlüm,
Ellerim, diilleriim heb senii diiliiyor! Bu gönül sensiiz yapamiiyOr! Dön gel artiik sevdiigiim.. Senden baskasini hak etmiiyOr bu kalbiim =) Yüce Allahiima hergün dua etmekdeyiim! Sebebiinii sOrarsan eger? Allahtan biir tek diilegiim sensiin be sevdiigiim! Gururumu herseyiimii biir kenara biiraktim! Senii seviiyOrum demekten.. hiiç utanmadiim! Neden utaniiyiimkii? Sevmek suç mu? be sevdiigiim! suç mu?!!! |
seni tanımadan önce aslında ben değildim
Seni tanıdıktan sonra Bendeki bensizliğin sen olduğunu anladım k..ra |
Ecelsİn Canimda Heran Gelebİlİrsİn
Azraİlsİn BaŞimda Şİmdİ Alabİlİsİn TopraĞimsin Bedende ÜstÜmÜ Örtebİlİrsİn Ama İÇİmdekİ Nefretİ HİÇbİr Zaman Bİtİremezsİn Her Zaman Aklimda O Denİz GÖzlerİn GÖzÜmÜn ÖnÜnden Gİtmez O Bebek YÜzÜn Hele Hele AŞkim Dİye BaŞlayan O CÜmlelerİn HİÇ Çikmaz Aklimdan Hep Aklimdasin Sevmek Aci ÇekmekmİŞ KarŞiliksiz Sen Benİ Vurdun Acimasiz Birakip Gİttİn Benİ Zamansiz Ama Ben Senİ Unutamadim Be İnsafsiz DiŞaridan Yiktilar Sevdamizi |
Efkar bastı gönlüme yine
Tat vermiyor bu hayat niye Canıma işlemiş sevgin gönlüme Söküp atamıyorum neden Biliyorum olmayacak hayal benim kisi Seviyorum desem ne kıymeti var ki Unutamıyorum diye dert yansam önemlimi Kendim ettim kendim buldum delilik benimkisi Hasret çekmekle olmuyor güzelim Seni rüyalarda görmek yetmiyor ki Zaten mutluluk benim için bir hayaldi Ayrıldık işde eller sevinsin değilmi? |
Gönlümde tatlı bir belagibisin
Sen bendeki benim tek sahibimsin Desemki bebeğim artık benimsin Sevgilim benimle evlenirmisin |
İÇİme Kopan Firtinalar Ansİzin Kopmaz Oldu!!gÖzlerİmde YaŞ YÜregİmde
Senden Kalan Aci Var!!!heryanim BomboŞ DÜŞÜncelerİm KarmakariŞik!!!dost Dİyebİlcegİm Kİmsem Yok Etrafimda ....herkez DagilmiŞ .... Sen Yoksun Sevgİlİm !!!! Kİmsecİkler Yok Sokaklar BomboŞ!!!!kaldirimda Agliyorum Senİn GİdİŞİn İÇİn !!!!! Duvarlarda Senİn İsmİn Kazili!!!yÜregİmde Sen Kazilisin Fakat Ne Carekİ!!sadece Yaziyorum Kİm Bİlecekkİ Senİ Çok SevdİĞİmİ ....saÇmaliyorum ....İŞte!!burda !!! Agliyorum Sebebsİz Yere !!!gÖzÜm |
üniversitedeki ilk senem 15.11.2006
OKULLAR AÇILMIŞTI VE BEN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ 1 SINIF ÖGRENCİSİYDİM.VE OKULDA KİMSEYİ TANIMIYODUM HERKEZ YABANCIYDI VE HERKEZ BAŞKA SEHİRLERDEN GELMİŞLERDİ SOSYETİSİNİ Mİ ARARSIN KOPUGUNUMU HEPSİ ADETA BİİZM OKULDA TOPLANMIŞTI.Bİ HEYCAN VARDI İÇİMDE KIPIR KIPIRDIM DURAMIYORDUM YERİMDE HERKEZ BİRBİRLERİYLE TANIŞIYODU AMA BEN UZAKTAN BAKMAYI TERCİH ETMİŞTİM.ÇÜNKÜ YANLIZLIK TI BENİM FELSEFEM OKULDAKİ HERKEZ Bİ TUHAFDI KIYAFETLERİ GÖRÜNÜŞLERİ KONUŞMALARI |
Artik Sen Yoktun!hayatimda Ebedİyen GİtmİŞtİm Benİm BenlİĞİmden !!!
HerŞey Yalan Gelİyodu!İlk BaŞta!!herzamankİ!ayriliklarimizdan Saniyodum!!ve AldiriŞ EtmemİŞtİm!ama Artik Bu Ayriligin Farkli Oldugunu Anlamaliydim..bİtmİŞtİ Tamamen.artik!!geÇelerİ Yatagimda Uzandigimda Bedenİmİn Her Bİr Yanİ!!ÜŞÜyodu..buz Gİbİydİm Ellerİm Kasiliyo Ve Adeta Tİr Tİr Tİtrİyodum...aklim Da Hep Sen Vardin..agliyodum ..odam Karanlikti BÜtÜn Perdelerİ Cektİm...ÇÜnkÜ Yanlizligimi Kİmselerle PaylaŞmak İstemİyodum....oda |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.